ورود

View Full Version : سوال: چطوری امنیت وب سایت را بالا ببرم؟

sadaf_
شنبه 27 آبان 1391, 20:03 عصر
وب سایتی با asp.net نوشتم
چطوری می تونم امنیت را بالا ببرم؟
وقتی می خواهیم صفحه ای را ذخیره کنیم همه صفحلت با فایل های کناری هم دانلود می شه و راحت صفحات به دست میاد
چطوری جلوی اینها را بگیریم؟

mrgraphy
یک شنبه 28 آبان 1391, 00:22 صبح
سلام دوست عزیز.
اگر منظور شما از امنیت اینه که کسی نتونه قالب سایت شما رو null یه rip کنه باید به خدمتتون عرض کنم که اینکار تا حدودی خیلی کمی شدنیه. به این دلیل که هرچیزی که تو صفحات وب نمایش داده میشن اول در سیستم شما در پوشه temporary internet files ذخیره میشه(البته این برای سیستم عامل ویندوز هست) و طبق نظر و گفته اکثر وبمستر ها هر چیزی که تو وب قابل نمایش و استفاده هست قابل دانلود هم هست.
شما شاید تا حدی بتونید کار رو برای nuller ها سخت کنید اما در نهایت هر قالبی رو میشه rip کرد به جز اونهایی که کلا با جاوا اسکریپت به صورت afterload ساخته میشن.
امیدوارم کمکتون کرده باشم.
موفق باشید.

sadaf_
دوشنبه 29 آبان 1391, 21:05 عصر
در سایتهایی مشاهده کردم که اجازه نمی دهند save page به طور کامل صفحات را ذخیره کنه
به دنبال پیاده سازی چنین روشی هستم
راهنمایی کنید
ممنون

mrgraphy
سه شنبه 30 آبان 1391, 00:14 صبح
میتونید از روش appending استفاده کنید.
این روش طوری هست که فایل های داخل صفحه توسط یک فایل واسط در صفحه قرار میگیرند.
مثلا شما در صفحه خودتون 5 تا فایل جاوااسکریپت دارید.برای جلوگیری از ذخیره سازی اونها این 5 تا فایل رو از طریق یک فایل جاوااسکریپت دیگر درصفحه بارگذاری میکنید و موقع ذخیره سازی اون یه دونه فایل ذخیره میشه.
امیدوارم متوجه شده باشید. اگر هم نشدید یه سرچ کنید در غیر اینصورت بگید تا با مثال بهتون توضیح بدم.