View Full Version : گفتگو: درخواست تم
zahraabedi
دوشنبه 29 آبان 1391, 09:40 صبح
من برای بخش ثبت نام کاربر جدید(فرم ثبت نام) نیاز به یک تم دارم.خیلی سرچ کردم هم فارسی و هم انگلیسی،اما خیلی جالب نبودند.اگه کسی منبعی سراغ داره لطفا بگه.مرسی
orca13
دوشنبه 29 آبان 1391, 12:23 عصر
درود!
منظورتون چیه دقیقا؟
یعنی میخواین فرم ثبت نام رو طراحی کنید و به الگو نیاز دارین؟
mrgraphy
دوشنبه 29 آبان 1391, 12:31 عصر
سلام دوست عزیز.
این چیزی که شما میگید رو من قبول ندارم چون من خودم تا حالا حدود 1800 تا web form ui از اینترنت دانلود کردم.
البته یه نکته بگم اگر دنبال گرافیک در وب هستید سایت های ایرانی به کل فراموش کنید.
تو گوگل login form psd ui جستجو کنید نتایج خوبی بدست میارید
موفق باشید.
zahraabedi
دوشنبه 29 آبان 1391, 13:14 عصر
درود!
منظورتون چیه دقیقا؟
یعنی میخواین فرم ثبت نام رو طراحی کنید و به الگو نیاز دارین؟
بله یک الگوی ساده و زیبا !
orca13
دوشنبه 29 آبان 1391, 14:38 عصر
خب کلا فرم ثبت نام فک نمیکنم طوری باشه که بشه زیاد مانور داد روش، بیشتر بستگی به فضای وب سات شما داره، یکی، دوکار هست که میتونید انجام بدید واسه جذابیت بیشتر، یکی اینکه به صورت جاوا اسکریپتی نمایش داده بشه و افکت و... ویکی اینکه فیلدهارو به صورت یه جمله از کاربر بخواید که پر کنه!
مثلا:
نام من ..... است، من مایل به عضویت در وب سایت X هستم و برای این عضویت از ادرس ایمیل ..... استفاده میکنم و الی آخر!
(بدیهی هستش که به جای نقطه چین ها باید از TextBox استفاده بشه)
بازم بستگی به اطلاعاتی که میخواید از کاربر بگیرید داره، اینکه سایت شما رسمی هست، نیست (فضاشو میگم) و...
امیدوارم مفید بوده باشه حرفام.
موفق باشید!
zahraabedi
سه شنبه 30 آبان 1391, 07:20 صبح
خب کلا فرم ثبت نام فک نمیکنم طوری باشه که بشه زیاد مانور داد روش، بیشتر بستگی به فضای وب سات شما داره، یکی، دوکار هست که میتونید انجام بدید واسه جذابیت بیشتر، یکی اینکه به صورت جاوا اسکریپتی نمایش داده بشه و افکت و... ویکی اینکه فیلدهارو به صورت یه جمله از کاربر بخواید که پر کنه!
مثلا:
نام من ..... است، من مایل به عضویت در وب سایت X هستم و برای این عضویت از ادرس ایمیل ..... استفاده میکنم و الی آخر!
(بدیهی هستش که به جای نقطه چین ها باید از TextBox استفاده بشه)
بازم بستگی به اطلاعاتی که میخواید از کاربر بگیرید داره، اینکه سایت شما رسمی هست، نیست (فضاشو میگم) و...
امیدوارم مفید بوده باشه حرفام.
موفق باشید!
بله از validation ها که استفاده میکنم در فرم.اما من منظورم فقط یک template برای فرم ثبت نام بود که خیلی هم شکیل نباشه،در واقع می خوام ایده بگیرم.
من دارم یک سایت آموزشی رو طراحی میکنم.(آموزش زبان انگلیسی)
orca13
سه شنبه 30 آبان 1391, 08:23 صبح
خب اون چیزی که گفتم اتفاقا خیلی میتونه جالب باشه برای سایت شما (گرفتن مقادیر در قالب یه جمله)
و اینکه منظورتون رو از شکیل نبودن نگرفتم!
ضمنا یه سوال دارم، میخواید که کنترل خود asp رو تغییر بدید یا نه؟
zahraabedi
سه شنبه 30 آبان 1391, 08:29 صبح
شکیل نبودن ینی خیلی فرم رنگارنگ و شلوغی نباشه!!
آره کنترل Asp رو میخوام تغییر بدم.احتمالا از Validation های خود ویژوال هم استفاده میکنم.
orca13
سه شنبه 30 آبان 1391, 08:48 صبح
آره، زیاد رنگارنگ باشه اصلا مناسب نیست!
ولی به نظر من اونو template نکنید و نخواین تغییر بدین بهتره، چون اون step دومش رو نمیشه حذف کرد و زیادم جالب نیست!
نگران کدش هم نباشید، هم سرچ کنید میتونید پیدا کنید، هم اینکه خواستید من میتونم کمکتون کنم که بتونید از membership هم استفاده کنید!
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.