ورود

View Full Version : سوال: کدوم رو بهتره اول یاد بگیریم ؟ ASP.NET یا PHP

tibadan
سه شنبه 30 آبان 1391, 08:24 صبح
سلام
من میخواستم زبان پی اچ پی و دات نت رو یاد بگیرم اما به نظر شما کدوم رو بهتره اول یاد بگیریم و چرا؟
ممنون

mrgraphy
سه شنبه 30 آبان 1391, 11:31 صبح
سلام دوست عزیز.
شما برای یادگیری زبان های برنامه نویسی باید اول هدف داشته باشید.
نه اینکه بگید خب الان 10 تا زبان برنامه نویسی جلوی من هست من ببینم کدوم بیشتر حال میده برم همونو یادبگیرم نه.
در مورد زبان های php و asp هم باید بگم php رو نمیتونید با هیچ زبان تحت وب دیگه ای مقایسه کنید به دلیل مزایای خیلی زیادی که داره و مهم تر از همه open source بودنشه.
شاید در سطح حرفه ای زبان سختی باشه اما بسیار قدرتمند و سریع و با امنیت هستش.
موفق باشید.

tibadan
سه شنبه 30 آبان 1391, 11:36 صبح
سلام دوست عزیز.
شما برای یادگیری زبان های برنامه نویسی باید اول هدف داشته باشید.
نه اینکه بگید خب الان 10 تا زبان برنامه نویسی جلوی من هست من ببینم کدوم بیشتر حال میده برم همونو یادبگیرم نه.
در مورد زبان های php و asp هم باید بگم php رو نمیتونید با هیچ زبان تحت وب دیگه ای مقایسه کنید به دلیل مزایای خیلی زیادی که داره و مهم تر از همه open source بودنشه.
شاید در سطح حرفه ای زبان سختی باشه اما بسیار قدرتمند و سریع و با امنیت هستش.
موفق باشید.

من الان ترم سه آی تی هستم میخوام خودم طراحی وب رو بیشتر کار کنم بعد میخوام پی اچ پی یاد بگیرم اما استادم گفت تو ایران الان ASP.NET خوبه ! منم میخوام ببینم کدوم خوبه اول بخونم بهتره

mrgraphy
چهارشنبه 01 آذر 1391, 00:24 صبح
با عرض پوزش از اساتید واقعی اما تا حالا 99 درصد استاد دانشگاه هایی که من دیدم اندازه یه طراح وب ساده تجربه و اطلاعات در زمینه وب ندارند و به عبارتی تعطیل هستن.
این چیزی هست که همه میدونن. و برخلاف نظر به اصطلاح استاد شما asp کم کم داره منسوخ میشه و تو ایران چون خود این اساتید علم و قدرت درک این زبان های برنامه نویسی open source رو ندارن میرن سراغ چیز های ساده و خیلی قدیمی مثل asp.
شما به استادتون بگید میتونه چهار خط کد تو notepad تو ویندوز بنویسه که راجع به بازار کار وب ایران نظر میده. (استادی به مدرک نیست به علم و تجربه هست)
شاید تند صحبت کرده باشم اما حقیقت تلخه. و پوزش من رو بپذیرید.
موفق باشید

tibadan
چهارشنبه 01 آذر 1391, 06:01 صبح
با عرض پوزش از اساتید واقعی اما تا حالا 99 درصد استاد دانشگاه هایی که من دیدم اندازه یه طراح وب ساده تجربه و اطلاعات در زمینه وب ندارند و به عبارتی تعطیل هستن.
این چیزی هست که همه میدونن. و برخلاف نظر به اصطلاح استاد شما asp کم کم داره منسوخ میشه و تو ایران چون خود این اساتید علم و قدرت درک این زبان های برنامه نویسی open source رو ندارن میرن سراغ چیز های ساده و خیلی قدیمی مثل asp.
شما به استادتون بگید میتونه چهار خط کد تو notepad تو ویندوز بنویسه که راجع به بازار کار وب ایران نظر میده. (استادی به مدرک نیست به علم و تجربه هست)
شاید تند صحبت کرده باشم اما حقیقت تلخه. و پوزش من رو بپذیرید.
موفق باشید

بله حرف شما درسته ولی ایشون خودش شرکت داره و تا حالا برنامه هایی که واسه سازمان ها و ادارات نوشته همش با ASP.NET بوده بنده رو هم دعوت به همکاری کرد ولی من گفتم ASP.NET بلد نیستم ! چمیدونم والا @

wanted_boy_2010
چهارشنبه 01 آذر 1391, 08:12 صبح
سلام دوست عزیز.
مقایسه بین php و asp.net کار درستی نیست. هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو داره و اینکه یکی از اونها منسوخ بشه نظر کاملا غیرمنطقی هستش.
شما باید با توجه به نیازهاتون و اینکه با کدوم راحت تر هستید و طراحی رو با اون می پسندید شروع به یادگیری کنید.
البته این نظر من هستش. تو این سایت اساتید بزرگی هستند که می تونن کمکتون کنند

mrgraphy
چهارشنبه 01 آذر 1391, 12:00 عصر
به هر حال همه دوستان برنامه نویس قدرت زبان برنامه نویسی php رو میدونن.
ما تو php برای ساخت یک فرم کد مینویسیم. مثل asp نیست که ویژوال استادیو با زدن یک دکمه فرم طراحی بشه.
قدرت php شناخته شده هست.

wanted_boy_2010
پنج شنبه 02 آذر 1391, 06:34 صبح
به هر حال همه دوستان برنامه نویس قدرت زبان برنامه نویسی php رو میدونن.
ما تو php برای ساخت یک فرم کد مینویسیم. مثل asp نیست که ویژوال استادیو با زدن یک دکمه فرم طراحی بشه.
قدرت php شناخته شده هست.
دوست عزیز این فروم جای بحثی که به هیچ جایی نمیرسه نیست.
لطفا سعی کن مثال های بهتر بیاری.این شکل نظر دادن، شما رو یک غیرحرفه ای نشون میده :چشمک:

mrgraphy
پنج شنبه 02 آذر 1391, 12:00 عصر
دوست عزیز این فروم جای بحثی که به هیچ جایی نمیرسه نیست.
لطفا سعی کن مثال های بهتر بیاری.این شکل نظر دادن، شما رو یک غیرحرفه ای نشون میده :چشمک:

قابل توجه شما این مطالب رو من برای روشن کردن tibadan (http://barnamenevis.org/member.php?217945-tibadan)گذاشتم و برام مهم نیست که شما چه فکری راجع به حرفه ای بودن یا نبودن من میکنید.