PDA

View Full Version : نحوه پاك كردن محتويات داخل تكست باكس بدون پست بك كردن!

AmirGhasemi
چهارشنبه 01 آذر 1391, 12:17 عصر
سلام دوباره دوستان
من دو تا تكست باكس دارم براي كلمه عبور و نام كاربري كه داخلش نوشته ام تام كاربري و كلمه عبور
مي خواهم كاربر هر وقت داخل اين تكست باكس شد محتويات آن پاك شه و كاربر بتونه نام كاربري و كلمه عبور را بنويسه
من مي خواهم از تكست باكس خود Asp استفاده كنم و نه از input در HTML
مي دانم كه بايد از JQuery يا JavaScriptاستفاده كنم و در متد هاي onFocus و onBlur اما روش ان را نمي دانم
ممنون راهنمايي بفرماييد

sanay_esh
چهارشنبه 01 آذر 1391, 14:34 عصر
با توجه به امکانات جدیدی که در HTML5 ایجاد شده است شما میتوانید از خاصیت placeholder یک المنت برای این کار استفاده نمایید

بهترین کار هم برای اینکه بتونی از کنترل خود asp.net استفاده نمائید اینه که از jQuery کدش رو در بیاری مثل این

<asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server" placeholder="Type Your Email"></asp:TextBox>

یا دیگه خیلی بخوای کد بنویسی

<input type="text" name="TxtName" value="" onblur="if(this.value=='') this.value='نام خود را وارد نمائید'" onfocus="if(this.value=='نام خود را وارد نمائید') this.value=''"/>

البته کمی جستجو میکردی مثالهای بهتری نیز می یافتی

AmirGhasemi
پنج شنبه 02 آذر 1391, 09:36 صبح
سلام دوست عزيز
placeholder كه توي ليست پراپرتي هاي تكست باكس من نبود كه اصلا
در مورد input هم خود حرف شما درست اما بعدا كه مي خواهم كد بنويسم و محتويات تكست باكس را به سمت سرور بفرستم بهم اجازه نمي ده!! يعني چه جوري بايد به اين input به عنوان يك تكست باكس در قسمت .cs دسترسي داشته باشم چون اسمش را برام نمياره

AmirGhasemi
پنج شنبه 02 آذر 1391, 10:05 صبح
سلام
دوستان اين مشكل بطرز عجيبي حل شد
نمونه كدش به اين صورت است:

<asp:TextBox ID="txtUserName" CssClass="textbox" Text="نام كاربري ..." onFocus="if(this.value=='نام كاربري ...'){this.value=''}" onBlur="if(this.value==''){this.value='نام كاربري ...'}" runat="server" />

اما نكته جالب اينكه ايونت هاي OnFocus و OnBlur اصلا در اينتليسنس ASP.net نيستند و من با كپي كردن از يك سايت خارجي وارد برنامه ام كردم و جالب تر اينكه اصلا ايراد هم نگرفت!!!!