View Full Version : سوال: الگوریتم ژنتیک موازی
mehdidanesh
پنج شنبه 02 آذر 1391, 08:56 صبح
با سلام خدمت دوستان
در خصوص الگوریتم ژنتیک موازی ارائه ای دارم که نیاز به یک پروژه ای بیشتر با عکس دارم که گویا باشد
ممنون می شم اگه کسی برام بذاره یا در همین تاپیک به صورت شکلی (بیشتر شکل باشد) برام توضیح بده
لطفا اگه امکان داره سریعتر می خوام
با تشکر
مسعود اقدسی فام
پنج شنبه 02 آذر 1391, 10:40 صبح
دوست عزیز این پروژه رو به صورت تحقیق و پژوهش از شما خواستن نه ما. اینطور پژوهشی صرفا برای یاد گرفتن خودتونه اصولا و یاد دادن به سایر دوستان.
معمولا همچین ارائهای برای دانشجویان کارشناسی ارشد داده میشه تا اصول تحقیق و مقالهخوانی و چه و چه کامل براشون جا بیفته تا روزی که پایاننامه کار میکنن به سختی نخورن. بهتره عادت کنید خودتون اطلاعات رو جمع و جور کنید. به خاطر خودتون.
mehdidanesh
پنج شنبه 02 آذر 1391, 11:13 صبح
ممنونم از تذکرتون
منتها من الان یه چیزهایی جمع آوری کردم حالا برای اینکه برام جا بیافته که اصلا این الگوریتم چی می خواد بگه نیاز به چندتا عکس دارم تا وقتی که این پروژه رو می خوام ارائه بدم برای دانشجویان گویا باشه و همین طور جابیافته
و این رو هم بگم من دانشجوی کارشناسی هستم و برای این مقطع این مطلبی که دادن خیلی هم زیاده
حالا اگه کسی عکس هایی داره مبنی بر توضیحات واضح تر برای الگوریتم ژنتیک و یا الگوریتم ژنتیک موازی برام بذاره ممنون می شم
مسعود اقدسی فام
پنج شنبه 02 آذر 1391, 14:54 عصر
ممنونم از تذکرتون
منتها من الان یه چیزهایی جمع آوری کردم حالا برای اینکه برام جا بیافته که اصلا این الگوریتم چی می خواد بگه نیاز به چندتا عکس دارم تا وقتی که این پروژه رو می خوام ارائه بدم برای دانشجویان گویا باشه و همین طور جابیافته
و این رو هم بگم من دانشجوی کارشناسی هستم و برای این مقطع این مطلبی که دادن خیلی هم زیاده
حالا اگه کسی عکس هایی داره مبنی بر توضیحات واضح تر برای الگوریتم ژنتیک و یا الگوریتم ژنتیک موازی برام بذاره ممنون می شم
الگوریتم ژنتیک یه بحثه. روشهای مختلف موازی سازی این الگوریتم یه بحث دیگه.
https://www.google.com/#hl=en&sugexp=les%3B&gs_nf=3&tok=QPDZivwLMiuRSnDG9oncvQ&pq=parallel%20genetic%20algorithm&cp=29&gs_id=hm&xhr=t&q=parallel+genetic+algorithm+ppt&pf=p&tbo=d&sclient=psy-ab&oq=parallel+genetic+algorithm+pp&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=c650fd4e71a48322&bpcl=38897761&biw=1280&bih=588
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.