PDA

View Full Version : خطای Provider در برقراری ارتباط با بانک

armira
پنج شنبه 02 آذر 1391, 09:46 صبح
سلام .دوستان عزیز ، من دارم یه برنامه که توی شبکه کار میکنه مینویسم . راستش زمانی که میخوام ارتباط برنامه ای که در کلاینت هست رو با بانک Sql Server که روی کامپیوتر سرور هست برقرار کنم با خطای زیر و گاها" با یه خطای دیگه که مبنی بر عدم شناخت user هست رو میده . من Connection String و پیغام خطایی که میده رو اینجت میزارم . لطفا محبت کنید کمکم کنید .
95395
Connection String :

Provider=SQLNCLI.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=irondb;Data Source=192.168.1.115;

hossein_h62
پنج شنبه 02 آذر 1391, 10:11 صبح
سلام
رشته زیر رو چک کنید :
Provider=SQLOLEDB.1;Password=MyPass;Persist Security Info=False;User ID=sa;Initial Catalog=irondb;Data Source=192.168.1.115
ضمنا ، یوزر و پسورد رو یادتون نره تغییر بدین!

armira
پنج شنبه 02 آذر 1391, 10:30 صبح
دوست عزیز من یوزر و پسوردی ندارم که بخوام تغییرش بدم . این یوزر و پسورد رو کجا باید set کنم ؟

hossein_h62
پنج شنبه 02 آذر 1391, 11:22 صبح
حذفشون کنید، مثالی که زدم برای حالت Mix Mode authentication بود.
این سایت (http://www.connectionstrings.com/) هم کمکتون میکنه.

armira
پنج شنبه 02 آذر 1391, 15:59 عصر
حل نشد . همون پیغام خطا رو میده . نمی دونم مشکل از کجاست اما یه نکته اینکه سرویس Sql Server Browser روی کامپیوتر سرور Disable هست . این ربطی به این موضوع داره؟ آخه به نظر نباید مشکلی باشه نمیدونم چرا این پیغام رو میده .

hamid-nic
جمعه 03 آذر 1391, 00:32 صبح
دوست عزیز در این زمینه قبلا بارها بحث شده . برای شبکه کردن یک سری مقدماتی داره که باید رعایت کنید . جست و جو کنید