ورود

View Full Version : آموزش: 3 ویژگی انقلابی ویندوز 8

Imagine
پنج شنبه 02 آذر 1391, 14:09 عصر
3 ویژگی انقلابی ویندوز 8

1- من یک مشکل بزرگ با ویندوز داشتم و این بود که وقتی مثلا ie هنگ میکرد یا مثلا یکی از تب هاش هنگ میکرد توی تسک منیجر باید کلا ie رو end process میکردم یا مثلا اگه ویندوز اکسپلورر هنگ میکرد به خاطر یه برنامه مجبور بودم کلا اکسپلورر رو اند پروسس و ری استارت کنم و این خیلی اذیت میکرد ولی در ویندوز 8:
در ویندوز 8 تسک منیجر کلا عوض شده و تمام پروسس ها رو جدا میکنه وقتی یکی از تب های ie هنگ میکنه not responding میزنه دیگه لازم نیست کل ie رو ببندم بلکه در تسک منیجر فقط موردی که مشکل داره رو اند تسک میکنم و نیازی به اند پروسس هم نیست و سریع بسته میشه این خیلی عالیه و من منتظر این قضیه بودم
یا مثلا در مورد ویندوز اکسپلورر همه پروسس های اکسپلورر رو جدا میکنه و این امکان رو میده که هر کدوم رو خواستین بشه اند تسک کرد.
یک مورد دیگه در این زمینه این هست که وقتی برنامه ای به هر دلیلی هنگ میکرد و روی اون پنجره برنامه یک پرده سفید میومد و یک پیغام میداد که شامل گزینه های بستن برنامه 2- منتظر ماندن برای پاسخ از طرف برنامه و 3- اعلان به مایکروسافت بود مشاهده میشد که با زدن گزینه اول یعنی بستن برنامه این امر اکثر موارد زیاد طول میکشید و با اینکه چند بار گزینه بستن برنامه رو میزدین ولی باز هم چند دقیقه آدم رو معطل میکرد و ما مجبور میشدیم از تسک منیجر برنامه رو اند پروسس کنیم ، ولی در ویندوز 8 قضیه فرق میکنه و شما با یک بار زدن گزینه اول یعنی بستن برنامه همون لحضه یا چند ثانیه بعد برنامه رو میبنده.

2- من از چند سال پیش وقتی میگفتند که ویندوز 7 از ویستا سریعتر بوت میشه باور نکردم و همینطور هم شد و سریعتر بوت نمیشد ولی این قضیه با ویندوز 8 واقعا فرق میکنه من نمیخوام تبلیغ الکی کنم حرفی که میزنم واقعا جدیه و اینبار واقعا مایکروسافت به حرف خودش عمل کرده و ویندوز 8 به صورت باور نکردنی سریعه شاید یک سوم زمانی که من ویندوز 7 داشتم طول میکشه بوت بشه یا خاموش بشه . اینو واقعا باید آفرین گفت.

3- ویندوز 8 سریع و روونه نه تنها در بوت شدن بلکه در کار باهاش هم همینطوره . من خیلی سریع با ویندوز 8 عجین شدم یعنی رفت و آمد بین محیط مترو و دسکتاپ برام خیلی راحته و به نظرم محیط مترو و برنامه های مربوط به اون میتونه نه فقط برای کامپیوترهای لمسی بلکه برای pc ها هم جالب باشه.