View Full Version : مبتدی: چک باکس مرا بخاطر بیاور در صفحه لاگین
kahrobaa
جمعه 03 آذر 1391, 10:49 صبح
میشه لطفا سورس کد مرا بخاطر بیاور در صفحه لاگین(وقتی chek box تیک خورد) با استفاده از کوکی را در اختیارم بگذارید؟
1)وقتی کاربر برای دفعه بعد وارد شد و نام کاریری را زد چه طوری پسورد به طور خودکار در text box بشیند؟
bahareh1368
جمعه 03 آذر 1391, 22:29 عصر
میشه لطفا سورس کد مرا بخاطر بیاور در صفحه لاگین(وقتی chek box تیک خورد) با استفاده از کوکی را در اختیارم بگذارید؟
1)وقتی کاربر برای دفعه بعد وارد شد و نام کاریری را زد چه طوری پسورد به طور خودکار در text box بشیند؟
وقتی از دستور FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage استفاده میکنی اولین پارامتر شناسه ایست که تعیین کننده هویت لاگین کننده است و پارامتر دوم میگه اگه چک باکس تیک خورده بود مرا به خاطر بسپار اگه زمانی این چک باکس را نخواستی بذاری به جاش با مقدار true یا false میتونی بگی نام کاربری یا رمز عبور برای مراجعه دفعه بعدی حفظ شده باقی بمونه یا نه.
protected void btnLogin_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (Page.IsValid)
{
FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(rtxtUser Name.Text, chkRemember.Checked);
}
}
fahmari
چهارشنبه 27 دی 1391, 15:17 عصر
سلام
من با FormAuthentication آشنایی ندارم. توی سایتم می خوام از این کد استفاده کنم ولی ازم خطا می گیره. من فقط namespace مربوط به FormAuthentication که System.Web.Security هست رو import کردم و از این کد توی loinbutton استفاده کردم.
کار دیگه ای باید انجام بدم که ندادم؟
hamedd82
شنبه 30 دی 1391, 00:10 صبح
برای انجام اینکار کد زیر رو به در رخداد کلیک Button ، btnSubmit اضافه کنین :
protected void btnSubmit_Click(object sender, EventArgs e)
{
HttpCookie ObjCookie = new HttpCookie("UserName", txtText1.Text);
if (chkRemind.Checked==true)
ObjCookie.Expires = DateTime.Now.AddYears(1);// or For Example "2009/08/08";
Response.Cookies.Add(ObjCookie);
}
و کدهایه زیر رو به رخداد لود ، صفحه اضافه کنین
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
if (Request.Cookies["UserName"] != null)
{
lblText.Text = "Hello " + Request.Cookies["UserName"].Value;
}
}
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.