View Full Version : مشکل در برنامه نویسی اندروید(لطفا کمک کنید)
abdoullah.aberi
جمعه 03 آذر 1391, 15:02 عصر
سلام دوستان برنامه نویس من چند روزه روی تنظیمات eclipse گیر کردم نمی دونم مشکل از کجاست من jdk رو نصب کردم بعد از اون SDK و adv manager نصب کردم بعد از اون eclipse رو هم نصب کردم فایل ADT که دانلود کرده بودم و از زیپ در اورده و در پوشه eclipse کپی کردم بعد از اون eclipse رو اجرا کردم وقتی روی android project یا اینکه می خوام android SDK رو از توی برنامه eclipse اجرا کنم error می ده و می گه به قسمت windows / perefrance برم و اونجا SDK Loction رو مشخص کنم من نمی دونم چجوری اینکار رو انجام بدم اگه منظورش ایه که ادرس پوشه SDK رو بهش بگم من همین کارو انجام دادم ولی میگه ADT نسخه قدیم ADT من نسخه 10 بودش بعد از error به نسخه 16 ارتقاء دادم ولی بازم همینه :لبخندساده:
Ghadiri_S
جمعه 03 آذر 1391, 15:28 عصر
سلام
دوست عزیز من خودم طریقه نصب و راه اندازیش رو از سایت http://androidcode.ir/ یادگرفتم خیلی خوب توضیح داده و تمام پکیج ها و فایل های مورد نیاز رو هم برای دانلود گذاشته.
پیشنهاد میکنم این راهنما رو مطالعه کن 100% مشکلت حل میشه به امید خدا
Nevercom
جمعه 03 آذر 1391, 18:59 عصر
شما گفتید که ADT رو از زیپ خارج کردین و در پوشه ی اکلیپس کپی کردین، اگر دقیقاً همیمکار رو انجام دادید، این روش صحیح نصب ADT نیست.
باید در اکلیپس از منوی Help گزینه ی Install New... یا همچین چیزی رو بزنید و در صفحه ی باز شده دکمه ی Archive رو بزنید و فایل ADT رو بهش بدید
خودش نصب میکنه و Dependency هم اگر داشته باشه دانلود میکنه.
بعد از منوی Window گزینه ی Preferences رو انتخاب میکنید. در پنجره ی باز شده از بخش Android آدرس SDK رو بهش میدید.
abdoullah.aberi
جمعه 03 آذر 1391, 19:01 عصر
من دفعات اول همین کارو کردم نشد یعنی ارورر می ده می گه فایل ها قابل نصب شدن نیست
Nevercom
جمعه 03 آذر 1391, 19:17 عصر
تو همون صفحه ی که آدرس ADT رو بهش میدی، پایینش نوشته What is already installed ?
رو اون کلیک کنی پلاگین های نصب شده رو نشون میده.
همه ی ماژول های مربوط به اندروید رو حذف کن اگر هست و دوباره سعی کن به همون روش ADT رو نصب کنی
Nevercom
جمعه 03 آذر 1391, 19:20 عصر
ضمن اینکه باید به نسخه ی SDK Tools,ADT و Eclipse توجه کنی، الان آخرین نسخه ی Tools و ADT نسخه ی 21 هست که با اکلیپس 3.5 هم جواب نمیده
abdoullah.aberi
دوشنبه 06 آذر 1391, 23:40 عصر
درست دوستان من مشکلم تو همین بود ورژن eclipse با adt نمی خوند از همه دوستان بابت اینکه مشکل و با کمک هم حل کردیم ممنونم :لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.