PDA

View Full Version : export کردن داده ها با فرمت html

aghayex
جمعه 03 آذر 1391, 20:34 عصر
با سلام
من یک سری داده دارم که برا هر دوره تغیر می کنن و نظم درستی هم ندارن که همین طوری تحویل متقاضیش بدم گفتم یه برنامه درست کنم و این داده ها رو بهش معرفی کنم و اون برنامه برا من یه فایل html بده که وقتی در کنار داده ها قرار بگیره داده ها برا متقاضی قابل فهم تر باشه .
حالا اگه دوستان نظری دارن و یا با نظر من موافق هستند منابعی در این مورد دارن ارائه بدن ممنون میشم

mousa1992
جمعه 03 آذر 1391, 21:51 عصر
سلام
بیشتر توضیح بدید که میخواید چه کاری انجام بدید و داده هاتون به چه صورت هست و این داده ها قراره چطوری در اختبار کاربر قرار بگیره
چیزی که نوشتین نامفهوم بود - بیشتر توضیح بدید دوستان بتونن کمکتون کنن

aghayex
جمعه 03 آذر 1391, 22:58 عصر
دوست عزیز من یه دیتابیس اکسس دارم و چند فایل jpg حالا بعضی مواقع اطلاعات و عکس ها تغییر می کنه می خوام یه صفحه html درست کنم تا راحت تر بتونه از اونا استفاده کنه .
حالا می خوام برا درست کردن این فایل html هر بار نیوفتم تو زحمت و برنامه این کارو برام انجام بده

mousa1992
جمعه 03 آذر 1391, 23:17 عصر
دوست عزیز تابحال چنین کاری رو نکردم ولی کار مشکلی به نظر نمیاد
باید ی فایل html ی که قراره درست کنین احتمالا چندتا تگ img داره و ی سری text دارین که میشه به ازای هر رکورد توی دیتابیستون این تگ ها و مقادیرشون رو به یک فایل متنی اضافه کنین و اون فایل رو با فرمت html ذخیره کنی
ولی شاید راه های بهتری هم باشه من تصویر ی نمونه از چیزی که مد نظرمه برات میذارم ببینش

aghayex
جمعه 03 آذر 1391, 23:25 عصر
این ایده موقعی به نظرم رسید که تو یه برنامه گزینه ای به نام export داشت و می یومد به همراه بقیه داده ها یه فایل html کنارش تولید می کرد . حالا من دنبال یه نمونه کد می گردم