ورود

View Full Version : دریافت خطای Redirect non-www to www هنگام ستجش سایت توسط woorank

sanaz.dadkhah
شنبه 04 آذر 1391, 12:35 عصر
سلام من دامنه ای دارم که حدود سه ماه صفحه coming soon برای آن گذاشته بودم (یک صفحه html) که هاست این دامنه linux بود الان دامنه را به هاست دیگر منتقل کزده ام و (ویندوزی) سایتی روی آن آپ کرده ام هنگامی که توسط سایت woorank سایت خودم را چک می کنم خطای Redirect non-www to www را در یافت می کنم
متاسفانه دلیل این را نمی دانم میشود کمک کنید؟

Be sure that www.domain.com and domain.com are not running in parallel.
Redirecting requests from a non-preferred hostname is important because search engines consider URLs with and without "www" as two different websites.
Once your preferred domain is set, use a 301 redirect for all traffic to your non-preferred domain

farghabil
شنبه 04 آذر 1391, 12:44 عصر
سلام دوست عزیز . میشه بگی این سایت woorank چیکار میکنه؟ یعنی چی رو تست میکنه؟
من تست کردم سایتمو و یه سری اعداد و ارقام داد.
اونا چی هستن؟

sanaz.dadkhah
شنبه 04 آذر 1391, 14:22 عصر
میشه در حالت کلی گفت که سایت شما را برای بهینه بودن از نظره seo بررسی میکند و خطا های شما را براساس استاندارهای وب و Seo به شما نشان میدهد در حالت کلی هر چه قدر درصد شما بالاتر باشد می توان گفت که سایت شما اصول seo را بهتر رعایت کرده است.
البته این بر داشته من است.شاید دوستان نظره کامل تری داشته باشن.(می توان گفت سایت را از نظر Seo انالیز می کند.)

mrgraphy
چهارشنبه 08 آذر 1391, 12:49 عصر
سلام دوست عزیز.(sanaz.dadkhah (http://barnamenevis.org/member.php?235074-sanaz.dadkhah))
این خطا یعنی اینکه url سایت شما در بعضی جاها با www هست و در بعضی جاهای دیگر بدون www .
از نظر سئو و اصولی بودن نباید سایت www داشته باشه. البته علتش رو نمیدونم و خودم چند جای مختلف خوندم.
در ضمن موتور های جستجو آدرس www.site.com رو یک وبسایت در نظر میگیرند و آدرس site.com رو یک سایت دیگر.
پس دقت کنید.
موفق باشید.

sanaz.dadkhah
چهارشنبه 08 آذر 1391, 19:06 عصر
جناب mrgraphy (http://barnamenevis.org/member.php?220481-mrgraphy) از جواب شمات ممنونم
من هیچ کجای سایتم این شیوه ادرس دهی دوگانه که شما فرمودید را استفاده نکردم الان کاملا چک کردم.میشه بفرمایید که چگونه میتونم مکان بروز این مورد را پیدا کنم ؟