ورود

View Full Version : پالیسی های نصبی ؟

afsoongar.com
دوشنبه 03 بهمن 1384, 14:40 عصر
سلام دوستان،
من مدتی بود به سایت سر نمیزدم الان که بعد از مدتها اومدم به سایت متاسفانه نتونستم با ای دی قبلیم تو سایت login بشم، حال بگذریم من قبلا در زمینه با برنامه نویسی به زبان بیسیک کار میکردم و تو تایپیک مربوط به اون مطلب می نوشتم.
به تازگی تصمیم گرفتم یک مقدار در باره امنیت سیستم و شبکه هم اطلاعات کسب کنم ، وقتی پست های بچه ها رو می خوندم با یک موضوعی بر خورد کردم که برام جای سوال داشت.
مطلب این بود که میشه تو پالیسی های نصبی ویندوز تعریف کرد که اگر سیستم آنتی ویروس یا آنتی اسپای و یا برنامه دیگه ای رو نداره، خود ویندوز برنامه رو نصب کنه!؟
میشه در این زمینه یک توضیح بدین و بگین چطور میشه یک برنامه رو به این شکل تعریف کرد؟
البته اونجور که من دستگیرم شد برنامه هایی که بصورت MSI نصب میشن چنین قابلیتی دارن.

راستی خوشحال میشم اگه یک سر به سایت من هم بزنید ، البته با اجازه مسولین این سایت :لبخند:
http://afsoongar.com

MM_Mofidi
دوشنبه 03 بهمن 1384, 20:01 عصر
من برای یک مطلب دیگه تاپیک شما را باز کردم. در این مورد شما میتوانید براحتی از login script استفاده کنید.
من مدتی پیش مطلبی در teachtarget.com دیدم که راجع به نحوه نصب polici های جدید و ایجاد آنها توضیح مختصری داده بود امیدوار بودم شرح و بسط برای آن را اینجا بیابم.
مثلاا برای غیر فعال کردن USb Storage ها از طریق polic

afsoongar.com
دوشنبه 03 بهمن 1384, 23:21 عصر
ممنون من به سایتی که گفتید یک سر میزنم

afsoongar.com
دوشنبه 03 بهمن 1384, 23:32 عصر
دوست عزیز ساتی که معرفی کردین domain ش رو گذاشتن حراج برای فروش!!
اگه اشکال نداشته باشه یک کوچیک راهنمایی کنید