ورود

View Full Version : گفتگو: کدام زبان را یاد بگیرم و کار کنم ؟ C# یا VB.net

reza10wert
شنبه 04 آذر 1391, 23:18 عصر
سلام دوستان
کدام زبان را برای کار زبان در ویندوز انتخاب کنم بهتر است . با توجه به کلیه موضوعات . من الان PHP کار کرده ام .

C# یا VB ؟
دلیل و ... ؟

MohammadGh2011
شنبه 04 آذر 1391, 23:39 عصر
سلام عليکم

نميخوام از زباني طرفداري کنم و در اين مورد تو همين سايت و در انجمن هاي ديگه اي هم زياد گفتگو شده،کافيه تو گوگل جستجو کنيد.
چون هر دو جزء خانواده ي دات نت هستش،در مورد هرکدومش تحقيق کن و يکيش رو شروع کن.
اگه براي تجارت ميخواي سي شارپ رو شروع کن که ميگن قدرتمند تر از وي بي هست...:متفکر::متفکر::متفکر: و جايي هم که برنامه نويس ميخوان استخدام کنن بيشتر سي شارپ کار ميخوان تا وي بي دات نت.براي اثبات اين حرف ميتونيد بنرهاي تبليغاتي و آگهي ها رو ببينيد.
چون من خودم سي شارپ کار کردم و سي شارپ رو بهتر ميبينم ،بهتون اين زبان رو پيشنهاد ميکنم.

موفق باشيد

online98
یک شنبه 05 آذر 1391, 00:01 صبح
به نظر من Vb و C#‎ از نظر قدرت هیچ فرقی ندارند ... فقط سینتکس اون ها تفاوت داره
من C#‎ رو پیشنهاد میکنم ، چون اگه با نحوه کد نویسی سی شارپ آشنا بشید یاد گیری بقیه زبان ها مثل C++‎ , c , jquery , javascript , php , ... آسون میشه چون تقریبا مثل هم هستند !!!

farazjalili
یک شنبه 05 آذر 1391, 00:09 صبح
سلام بله همون جوری که دوستمون online98 عرض کردن با عرضه شدن platform .Net هیچ فرقی از لحظ قدرت در بین زبان های Net. مثل C#-VB-c++/cli وجود نداره و فقط سینتکسش فرق داره و پیشنهاد من هم #C هست

dabirsiaghi
یک شنبه 05 آذر 1391, 05:15 صبح
بنده تو یک پروژه مجبور بودم تعدادی از لایه ها را با vb.net و تعدادی را با C# بنویسم.نکته ای که جالب توجه بود اینکه وقتی پروژه را میخواستم دیباگ کنم وقتی در لایه vb بودم دیباگ به کندی انجام میگرفت و همین که به لایه C# میرفتم کدهای پروژه به راحتی trace می شدند.در کل با توجه به جمیع جهات C# را پیشنهاد میکنم گرچه پیشنهاد میکنم حداقل یک پروژه را با vb کار کنید تا خودتون قدرت C# را ببینید.البته بلد بودن vb در trace کردن پروژه های vb که در اینترنت هست و یا غیره الزامی است

amin32
دوشنبه 06 آذر 1391, 00:30 صبح
بنده تو یک پروژه مجبور بودم تعدادی از لایه ها را با vb.net و تعدادی را با C#‎ بنویسم.نکته ای که جالب توجه بود اینکه وقتی پروژه را میخواستم دیباگ کنم وقتی در لایه vb بودم دیباگ به کندی انجام میگرفت و همین که به لایه C#‎ میرفتم کدهای پروژه به راحتی trace می شدند.در کل با توجه به جمیع جهات C#‎ را پیشنهاد میکنم گرچه پیشنهاد میکنم حداقل یک پروژه را با vb کار کنید تا خودتون قدرت C#‎ را ببینید.البته بلد بودن vb در trace کردن پروژه های vb که در اینترنت هست و یا غیره الزامی است

ببخشید ولی بنده با نظر شما مخالفم. در اون موردی که فرمودید حتما دستوراتی که در برنامه vb بود سنگینتر بود و توان پردازشی بیشتری رو طلب میکرد. یاد آوری میکنم که کدهای شما به هر زبانی باشند به شکل مستقیم اجرا نمیشن و بعد از تبدیل به کد msil اجرا صورت میگیره. در نتیجه اعمال یکسان , به هر زبانی که نوشته شده باشند نباید در سرعت فرقی داشته باشند.

سلام دوستان
کدام زبان را برای کار زبان در ویندوز انتخاب کنم بهتر است . با توجه به کلیه موضوعات . من الان PHP کار کرده ام .

C# یا VB ؟
دلیل و ... ؟

البته همونطور که دوستان دیگر هم فرمودند اگر قصد شما برنامه نویسی تجاری و جذب شدن در شرکتهای تجاری هست #C میتونه گزینه بهتری باشه چون تقاضا بیشتر برای این زبان هست. موفق باشید.

amin32
دوشنبه 06 آذر 1391, 00:42 صبح
در ضمن یک مزیت کوچک دیگری که یادگیری #C داره این هست که Mono در لینوکس پشتیبانی بیشتری از این زبان داره.البته تا یکی دو سال پیش که باهاش کار کرده بودم.

vbhamed
دوشنبه 06 آذر 1391, 10:28 صبح
سلام

با توجه به اينكه شما php كار كردين و همچنين تقاضاي بيشتر بازار كار به #C منم اين زبان رو پيشنهاد مي‌كنم
و البته همونطور كه دوستان گفتن با اين كار برنامه نويسي جاوا و ... هم براتون راحت تر ميشه

dabirsiaghi
دوشنبه 06 آذر 1391, 14:33 عصر
ببخشید ولی بنده با نظر شما مخالفم. در اون موردی که فرمودید حتما دستوراتی که در برنامه vb بود سنگینتر بود و توان پردازشی بیشتری رو طلب میکرد. یاد آوری میکنم که کدهای شما به هر زبانی باشند به شکل مستقیم اجرا نمیشن و بعد از تبدیل به کد msil اجرا صورت میگیره. در نتیجه اعمال یکسان , به هر زبانی که نوشته شده باشند نباید در سرعت فرقی داشته باشند.

البته همونطور که دوستان دیگر هم فرمودند اگر قصد شما برنامه نویسی تجاری و جذب شدن در شرکتهای تجاری هست #C میتونه گزینه بهتری باشه چون تقاضا بیشتر برای این زبان هست. موفق باشید.
بله صحبت شما درست است هر دو یک به زبان میانی تبدیل می شوند و فرقی نمیکنه
من روی این قضیه را در یک پروژه حسابداری مشاهده کردم که لایه ui یک قسمت پروژه را با vb و قسمت bllو dal را با C#‎‎ بود .البته خیلی process دستورات C#‎‎ با vb خیلی فرقی نمی کرد به هر حال انتخاب بین این دو به شخص و شرکت ارتباط داره , به نظر من باید هر دو رو بلد بود چون گاهی اوقات در پروژه ها مجبور هستی از هر دو استفاده کنی ولی به نظر بنده با توجه به همه شرایط از جمله نیاز روز شرکت ها و مشتریان C#‎‎ بهتره
بنده خودم با C#‎‎ شروع کردم ولی با توجه به بعضی از پروژه ها مجبور شدم vb.net و vb6 نیز کار کنم.مثلا درجایی یک پروژه vb6 بود که میخواستند یواش یواش بیارن رو دات نت .مجبور شدم بعضی از فرم ها را با C#‎‎ و بعضی را با vb.net بزنم و آخر سر فرم های دات نت را در vb6 صدا بزنم

ashkan1234
چهارشنبه 08 آذر 1391, 09:06 صبح
بله صحبت شما درست است هر دو یک به زبان میانی تبدیل می شوند و فرقی نمیکنه
من روی این قضیه را در یک پروژه حسابداری مشاهده کردم که لایه ui یک قسمت پروژه را با vb و قسمت bllو dal را با C#‎‎ بود .البته خیلی process دستورات C#‎‎ با vb خیلی فرقی نمی کرد به هر حال انتخاب بین این دو به شخص و شرکت ارتباط داره , به نظر من باید هر دو رو بلد بود چون گاهی اوقات در پروژه ها مجبور هستی از هر دو استفاده کنی ولی به نظر بنده با توجه به همه شرایط از جمله نیاز روز شرکت ها و مشتریان C#‎‎ بهتره
بنده خودم با C#‎‎ شروع کردم ولی با توجه به بعضی از پروژه ها مجبور شدم vb.net و vb6 نیز کار کنم.مثلا درجایی یک پروژه vb6 بود که میخواستند یواش یواش بیارن رو دات نت .مجبور شدم بعضی از فرم ها را با C#‎‎ و بعضی را با vb.net بزنم و آخر سر فرم های دات نت را در vb6 صدا بزنم
چجوری میشه فرمهای دات نت رو در vb6 فراخوانی کرد؟(به غیر از exe راهی هست که بشه بطور مستقیم خود فرم رو آورد؟)

kiar@sh
شنبه 13 مهر 1392, 11:29 صبح
مرسی ...
من خودم هم درگیر این موضوع بودم.

dabirsiaghi
شنبه 13 مهر 1392, 13:04 عصر
از regasm.exe باید استفاده کرد و فایل dll را تبدیل به tlb کرد در واقع این فایل tlb یک رپر است که می توان در vb6 رفرنس داد و فرم های دات نت را در vb6 باز کرد
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/tzat5yw6.aspx

one hacker alone
شنبه 13 مهر 1392, 15:34 عصر
سلام من وارد اینکه کدوم زبان در بین کل زبان ها بهتره نمیشم چون بسته به نیاز هست و فرض رو بر این میزارم که شما به این نتیجه رسیدین که یک زبان مدیریت شده و اون هم از زبان های مایکروسافت رو انتخاب کنین
حالا بین دو زبانی که گفتین با توجه به اینکه C#‎ ذاتا .net ی هست قدرت و سرعتش بیشتر هست این حرف من رو شما میتونید با یک کد پردازش تصویر نسبتا سنگین بررسی کنید خواهید دید برنامه ی نوشته شده با #C سریعتر از VB.NET اجرا میشه
پس شک نکنید که #C بهتره