View Full Version : ایجاد چت روم
NitroPlus
یک شنبه 05 آذر 1391, 16:24 عصر
با سلام
من می خوام یه چت روم راه بندازم اما چطوریشو نمی دونم کسی هیت راهنماییم کنه؟
پستام به 200 رسید چراغ چهارم هم روشن شد! خوشحالم!:بامزه::قهقهه::چشمک:: لبخندساده::تشویق:
2undercover
یک شنبه 05 آذر 1391, 18:08 عصر
نگاه کن یک فیلد هست توی سایت خصوصیت name ش هم query هست توی اون می نویسی چت روم بعد روی اون ذره بین کنارش کلیک می کنی!به همین راحتی!!!:لبخند:
khanlo.javid
یک شنبه 05 آذر 1391, 18:30 عصر
دوست عزیز میتونید از اسکریپت های نال شده چت روم استفاده کنید. فقط کافیه تو گوگل یه سرچ کوچیک بزنید. ولی باید بهتون بگم که هزینه های هاستینگش بالاست از پسش بر نمیای :چشمک: من خودم داشتم تعطیلش کردم نمی صرفید !!!:لبخند:
موفق باشید.
NitroPlus
دوشنبه 06 آذر 1391, 18:25 عصر
دوست عزیز میتونید از اسکریپت های نال شده چت روم استفاده کنید. فقط کافیه تو گوگل یه سرچ کوچیک بزنید. ولی باید بهتون بگم که هزینه های هاستینگش بالاست از پسش بر نمیای :چشمک: من خودم داشتم تعطیلش کردم نمی صرفید !!!:لبخند:
موفق باشید.
سلام آقا من می خوام فعلاً با فری هاست کار کنم خیلی هم زور زدم اما نشد! دوست عزیز شما می تون با یه اسکریپت قوی از دیدگاه خودت تو یه هاست رایگان برام ردیفش کنی؟
راستی به نظر شما به جای URL در قالب یه نرم افزار معرفی کنم چت روم رو چه طوره؟
لطفعلی
دوشنبه 06 آذر 1391, 19:51 عصر
سلام /یه پروژه برنامه نویسی دارم کی میتونه حلش کنه؟
khanlo.javid
سه شنبه 07 آذر 1391, 15:57 عصر
1-سلام آقا من می خوام فعلاً با فری هاست کار کنم خیلی هم زور زدم اما نشد! دوست عزیز شما می تون با یه اسکریپت قوی از دیدگاه خودت تو یه هاست رایگان برام ردیفش کنی؟
2-راستی به نظر شما به جای URL در قالب یه نرم افزار معرفی کنم چت روم رو چه طوره؟
1-فری هاست ها نمیزارن اسکریپت های نال شده رو رو سرور هاشون نصب کنید پس باید قیدشو بزنید و برید سراغ یه هاستینگ قوی ، 2- این روش هم روش خوبیه
mrgraphy
چهارشنبه 08 آذر 1391, 12:29 عصر
سلام دوست عزیز.
اسکریپت هایی مانند چت روم که CRON USAGE دارند و همیشه دارند از منابع سرور مانند ram و cpu استفاده میکنند فشار زیادی به سرور میارند و باید برای این کار یک سرور قوی داشته باشید که هزینه بالایی داره و نکته دیگه بحث امنیتش هست که خیلی پیچیده هست و بعید بدونم از پس امنیتش بربیاد و حتما باید یک برنامه نویس حرفه ای پیدا کنید تا براتون اسکریپت رو تمیز کنه و این هم براتون هزینه برداره.
در کل من به شخصه به شما این کار رو پیشنهاد نمیکنم.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.