ورود

View Full Version : مبتدی : بانک اطلاعاتی SQL

arenaw
دوشنبه 06 آذر 1391, 17:34 عصر
سلام دوستان
من تا حالا با بانک اطلاعاتی کار نکردم (حرفه ای)، حالا چن تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید

طبق آموزش هایی که دوستان تو همین سایت قرار داده بودن فهمیدم برای ساخت بانک باید از SQL-Manangment Studio استفاده کنم.
من تونستم بانک بسازم و از طریق ویبی کانکت بشم و ...

1 - چطوری میتونم بانکم رو اکسپورت کنم جوری که برای کانکت شدن بهش نیازی به وصل شدن به سرور و اینا نباشه و مستقیم به همون فایلی که اکسپ.رت شده کانکت شم و کارای اپدیت و اد و دیلیت و اینا رو انجام بدم

2 - چطوری میتونم دستورات sql رو اجرا کنم روی بانکم توی ویبی؟ :
مثلا میخوام یه لیست باشه و بدون مقدار دادن به مشخصه ی دیتا تیپ و اینا، از طریق کد نویسی دونه دونه رکورد ها یا فیلد هایی که میخوام رو توش اضافه کنم؟

نمیدونم منظورمو تونستم بفمونم یا نه

mamad174
یک شنبه 12 آذر 1391, 21:54 عصر
با سلام خدمت شما :
1- شاید شما معنی سرور رو کاملا متوجه نشده باشید سرور به کامپیوتری گفته میشه که بانک در اون قرار داره پس وقتی که بانک و برنامه روی یک کامپیوتر قرار داشته باشن اون کامپیوتر میشه سرور برای اتصال به بانک sql ما نیاز به یک سری فایلها داریم برای همین فایل تنهای بانک به درد ما نمی خوره در صورتی که بانک اکسس این طور نیست در صورتی که بانک در کامپیوتر خودمون اجرا بشه اون کامپیوتر local نام داره.

2-رشته ی اتصال بانک در وی بی از سه قسمت تشکیل شده قسمت اول آدرس بانک و نام سرور رو نشون می ده و قسمت دوم برای اجرای دستورات sql موزد استفاده قرار می گیره و قسمت سوم بانک رو رفرش می کنه پس تمام دستوراتی رو که ما می خوایم روی بانک اعمال بشم باید توی خط دوم بنویسیم
مثال :

Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB;Data source=local;Initial catalog=database name;User Id=username;Password=password;"
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM table name where name="a"

Adodc1.Refresh

یعنی تمام جدولهای بانک رو نمایش بده و فقط رکوردهایی رو نمایش بده که اولشون با حرف a شروع میشه