PDA

View Full Version : گفتگو: نابود شدن C++ در سایت برنامه نویس

BORHAN TEC
سه شنبه 07 آذر 1391, 14:22 عصر
سلام
یکی از مشکلاتی که در این سایت بنده حقیر را خیلی عذاب می دهد بخش C++ است. متاسفانه این قسمت مکانی شده برای حل تمرینات دانشجویی!!! به نظر من بهتر است که بخش ویژه ای را برای پرسیدن سوالات دانشجویی ایجاد کرد تا دیگر بقیه بخش ها مثل بخش C++ و C++ Builder و ... از اینگونه تاپیک ها خالی شود و هر کسی که به این قبیل سوالات علاقه داشت در آن بخش خاص فعالیت کند. بخش C++ آنقدر از این تاپیک های کم ارزش پر شده است که بسیاری از اشخاص اهل فن علاقه ای برای مراجعه به آن ندارند.
خواهشمندم که مدیران عزیز به این موضوع رسیدگی کنند.
با تشکر فراوان....

Felony
سه شنبه 07 آذر 1391, 14:30 عصر
راه حلش هرچی که باشه ، زدن یک بخش برای تمرین دانشجویی نیست ، با این کار 2 روز دیگه برای همه بخش ها همچین درخواستی داده میشه و این سایت میشه پاتوق جوجه های تنبل !

BORHAN TEC
سه شنبه 07 آذر 1391, 14:37 عصر
... این سایت میشه پاتوق جوجه های تنبل ! خوب طبیعتاً باید سیاستهای خاصی هم در اونجا پیاده بشه.نمیدونم چی بگم والا؟...:متفکر: من خودم روی C++‎‎‎‎ Builder تخصص دارم ولی انصافاً هر موقع به این بخش مراجعه می کنم همون اول ضد حال میخورم.:ناراحت: به هر حال اینطوری هم نمیشه و باید یک کارهایی هم برای حل این مشکل انجام داد. به هر حال نظر شما هم کاملاً منطقی است. امیدوارم که بقیه دوستان هم اگر راه حل مناسبی برای این مسئله به ذهنشان می رسد همینجا انعکاس دهند.

Felony
سه شنبه 07 آذر 1391, 14:43 عصر
چند تا از بچه های بخش دلفی اونور هم تخصص هایی دارن و میتونن توش فعالیت کنن ولی اون بخش نیاز به یک شخم اساسی داره ، خودم هر وقت میرم اونور خوابم میگیره ، انشالله تو نمایشگاه مفصل در مورد این مشکلات صحبت میشه .

بهروز عباسی
سه شنبه 14 آذر 1391, 21:26 عصر
درود به همه

امیدوارم که بقیه دوستان هم اگر راه حل مناسبی برای این مسئله به ذهنشان می رسد همینجا انعکاس دهند.
برای اینکه کسی به خاطر حل تمرینات دانشجویی توی این سایت پست نده که ما نمی تونیم کاری کنیم فقط میشه در قوانین سایت ممنوع بودن ایجاد تاپیک های با چنین محتوایی رو دید
که من بعید می دونم از هر 100 نفری که در این سایت عضو میشن 1 نفر هم قوانین رو مطالعه کرده باشه-->> قانون ، بی قانون.

میمونه دوستانی که قراره روی این تاپیک ها مدیریت داشته باشن و دوستانی که به این تاپیک ها پاسخ میدن :

*( قصد دخالت در کار مدیران رو ندارم ، فقط پیشنهاده)*
اگر شخصی بیش از 3 بار اقدام به ایجاد چنین تاپیک های کرد مثلاً: محروم بشه یا ... .و در اجرای کردنش هم جدی باشن.

و دوستانی که به این تاپیک ها پاسخ میدن از این کار خود داری کنن .

همگی موفق باشید.

مصطفی ساتکی
سه شنبه 14 آذر 1391, 21:37 عصر
دانشجو میخاد مشکلش رو حل کنه خیلی ها دوست دارن بتونن از ATM از حساب دیگران پول برداشت کنن و یا اینکه از تگ مترو با کارت قلابی بگذرن کلاً سیستم های موجود رو دور بزنن نمیشه 100 درصد محدودش کرد ولی میشه از حجم این دست پست ها کاست.
حالا یک مسئله جالبی که میشه مطرح کرد سیستمی طراحی بشه که به صورت خودکار سوال رو بررسی کنه و این دست سوالات رو تشخیص بده بحث داده کاوی

mahak006
سه شنبه 14 آذر 1391, 22:13 عصر
من می گم مشکل از خودمونه . از خودم شروع می کنم که وقتی چنین سوال هایی می بینیم میریم و سریع بهشون کمک می کنیم که البته کمی به خاطر حس انسان دوستیه . ولی باید کاری کنیم تا خودشونم به جنجال بکشیم . مثلا بگیم کد خودتو بذار تا ببینیم چی به چیه . ین طوری بار علمی اون موضوعی که ایجاد شده هم بالا میاد و اگه کسی فقط بره زود جواب گرفتن اومده بره دفه بعدی نمیاد . اما اگه کسی با برنامش کلنجار رفته و به بن بست فکری رسیده بعد اومده و سوالشو مطرح کرده مطمینا با شیوه ی جواب گرفتن از کاربرا نباید مشکل داشته باشه .

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 15 آذر 1391, 08:28 صبح
سلام.
من روزی به راحتی 20-30 تا از این پستها رو پاک میکنم و برخورد میکنم که ماشالله زود کاربرانی که باهاشون برخورد شده مارو به فیض میرسونن!!!!
من به چندتا از دوستان در پیام خصوصی تذکر دادم که اگر این پستها رو دیدین گزارش کنید که دارن همکاری میکنند.
آخه فکر میکنن اینجا ساندویچیه.میان دستور میدن بعد هم زیرش مینویسن خیلی فوری...
الان اینقدر با تاپیکهای عناوین نامناسب برخورد کردیم که تعدادشون خیلی کمه.چون کاربر وقتی توی اون تالار وارد میشه میبینه این پستها همگی حذف شدن سعی میکنه عنوان درستی انتخاب کنه.
امیدوارم برای پستهای دانشجویی هم این اتفاق بیافته.البته داره کمتر میشه ولی کی به حداقل برسه خدا عالمه...
تنها همکاری دوستان لازمه که گزارش کنند تا ما بررسی و رسیدگی کنیم.

کامروا
جمعه 24 آذر 1391, 10:13 صبح
اکثر کسانی که درخواست پروژه دانشجویی میدهند پست هاشون زیر 5 عدد هست !!!
یعنی طرف میاد ثبت نام میکنه سریع میاد تاپیک میزنه "کمممممممممک فورری" بعدشم میره به امون خدا...
اگر بشه کسانی که میان توی این بخش و امثالهم، رو فیلتر کرد مثلا کسانی که بیشتر از 5 یا 10 پست زدند فقط بتونند تاپیک ایجاد کنند. البته یک مشکلی هم هست اینه که ممکنه طرف بیاد سریع 5 تا پست چرت و پرت توی بخش های دیگه بزنه تا مجوزش فعال شه !! که باید یه فکری کرد....!

orache
جمعه 24 آذر 1391, 10:58 صبح
من هم موافقم یه بخش ساخته بشه برای تمرینات و... اینطوری خیلی بهتر میشه اصلا الان این سایت خیلی شلوغ پلوغ شده فکر نکنم تمامی پست های سایت های ایران رو رو هم بذاریم اینقدر بشه درنتیجه همه چی قاط پاتی میشه

Salar Ashgi
جمعه 24 آذر 1391, 15:49 عصر
بعنوان شخصی که مدیریت این تالار را بر عهده داشته است ؛ میتونم بگم که همه چیز بر میگرده به خود کاربران !
متاسفانه 80 درصد کاربرانی که از تالارهای CPP,Csharp بازدید می کنند ، مقصودشان فقط و فقط حل پروژه های دانشجویی شان
می باشد ، نه ارتقا سطح علمی سایت ! مدیران هم در راستای نظم بخشیدن به این دو تالار ، حرکت های خوبی را انجام داده اند ، ولی
تا زمانیکه خود کاربران پایبند به قوانین نباشند ، اعمال مدیریت هم کارساز نخواهد بود . چراکه اکثرا این دسته از کابران بعد پاک شدن پست شان
حتی عصبانی هم می شوند ، که چرا تاپیک یا پست من پاک شده است ؟! و ... مدیران هم تا یه حدی می تونن پافشاری کنند ، اگه بخوایم با قوانین
بریم جلو ، بنظر بنده 200-300 صفحه بخش سی شارپ و 50 -60 صفحه بخش سی پلاس پلاس کلهم باید حذف بشن !!

SEZAR.CO
یک شنبه 17 دی 1391, 19:33 عصر
با عرض سلام

بنظر بنده 200-300 صفحه بخش سی شارپ
اگه بخواهید با قوانین برید جلو نصفشون حذف می شوند(اکثرا تکراری اند یا ربطی ندارند

متاسفانه 80 درصد کاربرانی که از تالارهای CPP,Csharp بازدید می کنند ، مقصودشان فقط و فقط حل پروژه های دانشجویی شان
می باشد
تا به حال من ندیدم توی سی شارپ کسی به طور مستقیم اعلام کند که بیایید پزوژه ما رو حل کنید(اکثرا سوال می پرسند دیگه نباید کار داشت که جواب این سوال را می خوان کجا استفاده کنند)
تو سی پلاس پلاسنمی دونم

برخورد میکنم که ماشالله زود کاربرانی که باهاشون برخورد شده مارو به فیض میرسونن!!!!
شاید باطر اینه که شما تاپیکی با نمی کنید و فقط عنوانش نگاه می کنید اگه خوشتون بیاد می می مونه اگه نیاد ..........................برای این حرفم سند دارم
به هر حال جا داره از تمام مدیرا تشکر کنم واقعا کار سختی می کنند اونم در قبال هیچی:تشویق:
خدا قوّت:قلب:

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 17 دی 1391, 21:03 عصر
شاید باطر اینه که شما تاپیکی با نمی کنید و فقط عنوانش نگاه می کنید اگه خوشتون بیاد می می مونه اگه نیاد ..........................برای این حرفم سند دارم
به هر حال جا داره از تمام مدیرا تشکر کنم واقعا کار سختی می کنند اونم در قبال هیچی
هیچ خوش اومدنی در کار نیست.تاپیکهای شما هم اگر حذف شد به دلیل بی محتوا بودن و اینکه در چند تالار اومدید اون پست رو گذاشتید.
اگر یک سوال ساده میپرسید 20 نفر جواب میدن دلیل بر محتوا داشتن نمیشه.
این که بیایم بپرسیم سی شارپ سلطانه یا VB !!!! همچین بار علمی و جایگاهی در این سایت نداره و باید در محیطهای چت عمومی مطرح بشه.

SEZAR.CO
دوشنبه 18 دی 1391, 17:18 عصر
سی شارپ سلطانه یا VB !!!!
فکر کنم اسمش این نبود چون ما اصولا تو چت عمومی به این نتیجه رسیده بودیم که ویژوال بیسیک ضعیفه( راستی اگه میخواهید این چت رو ببینید سرچ کنید vb vs c# مقایسه ویبی با دلفی و.....................)(قصد اهانت نداشتم خیلی سایت خوبی هم اینجاست فقط از نظر برخی یه چت روم عمومی)

اگر یک سوال ساده میپرسید 20 نفر جواب میدن دلیل بر محتوا داشتن نمیشه.
ببخشید یادم اومد که نظر اونا مهم نیست ===>پس شما اگه خوشتون بیاد از چیز ی.....................

سی شارپ سلطانه یا VB
بنده عموما از لفظ سلطان خوشم نمیاد ا لفظ امپراطوری خوشم میاد
دوس عزیز خودتون اعتراف کردید که بار علمی از روی اسم مشخص می کنید
با تشکر

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 18 دی 1391, 20:27 عصر
پسر خوب اینجا جای این بحثهای مبتدی و پیش پا افتاده نیست که بخواهی بیای تاپیک ایجاد کنی.
در هیچ کدوم از این تاپیکهایی که ایجاد کردی حداقل یک مدیر شرکت نکرده یا یک کاربر خیلی با سابقه شرکت نکرده.
واقعا این صحبتها مسخره است در سایت.
به جای اینکه دنبال امپراطوری یک زبان باشی برو یک کتاب در مورد اصول کد نویسی بخون. و در مورد طراحی الگوریتم کار کن که به دردت بخوره و اگر سوالی داشتی بیای بپرسی که پستهات حذف نشه.
وگرنه هزار سال هم از این سوالات بپرسی ذره ای به بار علمی شما اضافه نمیشه. اونهایی که حرفه ای هستند هر روز حرفه ای تر خواهند شد و شما نیز با دوتا سوال خیلی بچه گانه سر خودتو گرم میکنی.
الان سن خوبی هستی که بتونی روی مباحث پایه و ابتدایی کار کنی.
میتونی بشینی در مورد اصول طراحی OOP مطالعه ای داشته باشی. یا بشین مباحث فنی که در سایت مطرح شده رو بخون.
تاپیکهای مختلفی از این قبیل در سایت هست و یک سری مقایسه هم شده و جواب داده شده. این دیگه خیلی مسخره است هر از چندگاهی این تیپ تاپیکها ایجاد بشه و امثال شما انتظار داشته باشند تاپیکهاشون پابرجا باشه.
شخصا با تمام تاپیکهای تکراری ، فاقد محتوا، بحثهای این چنینی ، شدیدا برخورد خواهم کرد و اجازه فعالیت به این گونه تاپیکها رو نخواهم داد.
شاید با این روش مقداری روند علمی سایت به زمانهای قبل برگرده و از انبوهی از سوالات دانشجویی ، درخواست پروژه ، درخواست کد، مقایسه دو زبان حذف بشه.
از شما هم خواهش میکنم از این به بعد بیشتر رعایت کن.

ممنون.

e4lyas
سه شنبه 19 دی 1391, 00:16 صبح
برای تاپیک های سوال های دانشجویی شرطی بزارید بر این اصل که :
1 : یا فقط راه حل بخوان .. در صورت نامفهوم بودن سوال و توضیح بیشتر و یا راه های مختلف .
2 : بگید جستجو کنند یافتید استفاده کنید .. !

این شرط ها هم موقع ساخت تاپیک لحاظ بشه ..
PreFix سوال و مبتدی و آموزش ( و یا کل ) رو روش یک نمایش پیغام قرار بدید و پیغام این باشه مطرح کردن و درخواست برنامه و نوشتن آن به منظور حل اون هست و اینکار درست نیست و از این چیز ها !

با تشکر
تنها برای حل سوال ها و ابهام های خود سوال خود را مطرح کنید

SEZAR.CO
سه شنبه 19 دی 1391, 10:11 صبح
دوست خوبم
بهتر بود قبل از این حروف یه سرچ می کردید و می دید کی هست یا نیست
راستی بخاطر
یک مدیر شرکت نکرده توی تاپیک شکایت از خودتون مطرحش می کنم(اگه غیر از اون بود منو جریمه کنید)
من متاسفنه هیچ علاقه ای به opp ندارم وبه فکر برنامه نویسی میکرو افتادم وتوی تالار: برنامه نویسی سیستم های Embedded فعالی میکنمکه الحمد الله یه مدیر نداره (ادمای حرفه ای توش کمن )
با تشکر

mahak006
سه شنبه 19 دی 1391, 10:30 صبح
ی چیزی هم می شه لحاظ کرد . چون کسی زیاد دستش نمیره که تو سایت سرچ کنه ، موقع ایجاد تاپیک ، وقتی موضوع تاپیک رو وارد می کنه ، زیر فیلد موضوع ، سریع ۱۰ تا موضوع تاپیک های قبلی که شباهت به موضوعش دارن ، نمایش داده بشه تا اگه خواست ، قبل از ساخت تاپیک به اونا نگاه بندازه .

SEZAR.CO
سه شنبه 19 دی 1391, 11:37 صبح
واقعا پیشنهاد عالیه
امیدوارم جناب آقای صادقیان این موضوع را ب اقای کرامتی در میان بذارند و پیگیر این یشنهاد باشند
با تشکر

returnx
سه شنبه 19 دی 1391, 13:48 عصر
ی چیزی هم می شه لحاظ کرد . چون کسی زیاد دستش نمیره که تو سایت سرچ کنه ، موقع ایجاد تاپیک ، وقتی موضوع تاپیک رو وارد می کنه ، زیر فیلد موضوع ، سریع ۱۰ تا موضوع تاپیک های قبلی که شباهت به موضوعش دارن ، نمایش داده بشه تا اگه خواست ، قبل از ساخت تاپیک به اونا نگاه بندازه .

واقعا پیشنهاد عالیه
امیدوارم جناب آقای صادقیان این موضوع را ب اقای کرامتی در میان بذارند و پیگیر این یشنهاد باشند
به فکر اون Server بد بختم باشین!! اینجوری با ازای هر تاپیکی که قراره زده بشه باید یک Query زده بشه!! حالا فکر کنید n نفر هم زمان بخوان یک تاپیک ایجاد کنند چه شود!! در ضمن چون قرار هم نیست که سایت بدونه این فردی که قرار تاپیک بزنه ، دنبال چه موضوعی هست ، در نتیجه باید به ازای هر TextChange که در فیلد عنوان اتفاق میفته باید یک Query زده بشه!!
دقیقا اطلاع ندارم اما بعید میدونم چنین کاری شدنی باشه...

butterfly8528
سه شنبه 19 دی 1391, 15:59 عصر
سلام .
به شخصه از تمام مدیران درخواست می کنم که با کوچکترین درخواست دانشجویی (که در نهایت چیزی جز پر پشت تر شدن جمع بی سواد و مفت خور این رشته در بر نخواهد داشت !!!) برخورد بشه و حتی در صورت لزوم کاربر محروم یا حتی اخراج بشه !!
دیگه واقعا سایت به گند کشیده شده ، میری بخش vb6 اعصابت خورد میشه ، میری c++ همینه ، میری .net بازم زیاد فرقی نداره ! کیفیت سایت به شدت پایین اومده ، دیگه هیچ کدوم از کاربرای مفید به اون صورت فعالیتی ندارن (که اکثرا به خاطر جو و اوضاع سایت ، انگیزه ای برای فعالیت ندارن !)
تا وقتی برخورد جدی صورت نگیره ، چیزی عوض نمی شه ، تا کاربران متوجه نشن اینجا جایی واسه حل مشق شبشون نیست ، کاری از دست مدیران هم ساخته نیست .
قصد توهین به کسی رو نداشتم .

KING AMIN
سه شنبه 19 دی 1391, 17:45 عصر
دوست عزیز مدیر ها با مشکلی مواجهند که اگه کسی اسپم کنند
جریمه شدگان اونارو ول نمی کنند مثل خودم

کامروا
چهارشنبه 20 دی 1391, 09:47 صبح
یک هک برای VBulletin (http://www.vbiran.ir/thread36286.html) هست که وقتی یک کاربر ثبت نام میکنه، مجبورش میکنه که حتما پیام خصوصی خودش رو بخونه و بعد میتونه در سایت فعالیت داشته باشه.
فکر میکنم این میتونه گزینه خوبی باشه.

یک پیام خصوصی با موضوع فرضاً "پروژه دانشجویی خلاف قوانین" به کاربر تازه ثبت نام شده فرستاده میشه که کاربر مجبور میشه همون 1 یا 2 خط متن پیام رو بخونه.

mahak006
چهارشنبه 20 دی 1391, 16:18 عصر
به فکر اون Server بد بختم باشین!! اینجوری با ازای هر تاپیکی که قراره زده بشه باید یک Query زده بشه!! حالا فکر کنید n نفر هم زمان بخوان یک تاپیک ایجاد کنند چه شود!! در ضمن چون قرار هم نیست که سایت بدونه این فردی که قرار تاپیک بزنه ، دنبال چه موضوعی هست ، در نتیجه باید به ازای هر TextChange که در فیلد عنوان اتفاق میفته باید یک Query زده بشه!!
دقیقا اطلاع ندارم اما بعید میدونم چنین کاری شدنی باشه...
فک نکنم سایت توانش به چنین کاری نرسه . شما ببینید بره هر تاپیکی که داره بره مشاهده لود می شه ، براشون اتوماتیک سرچ موضوعات مشابه تو ل تالار انجام میشه .
حالا در هر صورت اگه نمیشه بره هر اپیک جدید چنین کاری کرد که فقط تو فروم خودش جستجو انجام شه ، کار زیر رو فک کنم بشه انجام داد که حجم کاریش کم تره .

خب می شه روش دومی گذاشت که مجبور به ایجاد query نباشه . مثلا بعد از اینکه اطلاعات تاپیک رو وارد کرد و تایید ساخت تاپیک رو داد ، اون موقع با عنوان تاپیک مثل یه عنوان جستجو تو همون فروم مربطه رفتار بشه تا هم حجم کاری پایین بیاد و هم لازم به textchange نباشه . بعد از سرچ کردن ، لیست عنوان های مشابه با لینک ورود به اون تاپیک نمایش داده بشه و در آخر یه checkbox قرار می دیم با این مضمون که <<اگر به تشخیص مدیر فروم موضوع تاپیک تکراری بود ، با حذف آن به صورت یک طرفه مشکلی ندارم>> و در صورت زدن چک باکس ، بتونه رو دکمه تایید نهایی کلیک کنه .
این طوری هر کسی که تاپیک جدید درست می کنه ، ۱۰ تاپیک مشابه تاپیکش رو قبل از ساخت تاپیک خودش می بینه و اگه تاپیکش پاک بشه ، نمی تونه حرفی بزنه .