ورود

View Full Version : سوال: اکتیو ایکس ها Active X

amir.azimi2000
چهارشنبه 08 آذر 1391, 00:30 صبح
با سلام خدمت اساتید و بازدیدکنندگان محترم

من یک جدول دارم که داخل اون یکسری فایل داکیومنت (فایل عکس و PDF و فایل Word ) به همراه نام اون فایلهل نگهداری میشه .
یک فرم هم ساختم که یک گرید داخلش هست که این گرید متصل به اون جدوله و نام اون فایلها را نمایش میده . چون میخواستم کاربر روی هر نام فایلی که کلیک کرد فایل مربوطه نمایش داده بشه داخل برنامه تعریف کردم که فایلهای وورد با برنامه وورد آفیس باز بشن و فایلهای PDF با برنامه Acrobade Reader و الی آخر ......
ولی به نظرم کار جالبی نیومد. حالا میخوام از اکتیوایکس ها استفاده کنم که کار زیباتر بشه .
توی اکتیو ایکسها یک کلاس پیدا کردم به نام Preview Class برای نمایش عکسها ظاهرا همان Preview ویندوز هستش و با درگ کردن عکس تست کردم کار میکنه (البته زوم نداره که خیلی مهمه) .

1. نمیدونم چطوری باید نام فایلی را که لازمه نمایش بده بهش بدم
2. برای باز کردن انواع فایلهای دیگر روی فرم اگر از دوستان کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنند .

با تشکر

binyaz2003
جمعه 10 آذر 1391, 08:58 صبح
به نظر من بهترین کار ممکن همونه که انجام دادید، چون برای همه برنامه ها نمیتونید اکتیوایکس پیدا کنیدو روی هر ویندوزی مشکلات خودش رو داره. بهترین کار اینه که محتویات فیلد رو در یک فایل موقت ذخیره کنید و با استفاده از تابع API زیر اون رو اجرا کنید.

declare integer ShellExecute in SHELL32 integer, string, string, string, string, integer
ShellExecute(strFilePath)