View Full Version : سوال در مورد چگونگی کپی پیست کردن متن در آندروید
rasaam
چهارشنبه 08 آذر 1391, 06:46 صبح
سلام دوستان
میخواستم بدونم برای اینکه بتونم متن داخل یه تکست ویو رو با کلیک کردن روی تکست ویو به کلیپ برد انتقال بدم باید چیکار کنم؟
ممنون اگه زود جواب بدید
shahin bahari
چهارشنبه 08 آذر 1391, 14:50 عصر
خودم تا به حال این کار رو نکردم اما چند وقت پیش که dev guide گوگل رو میخوندم دیدم که توضیح داده بود. باید از کلاس ClipboardManager استفاده کنید.
To add data to the clipboard, you create a ClipData object that contains both a description of the data and the data itself. The clipboard holds only one ClipData at a time. A ClipData contains a ClipDescription object and one or more ClipData.Item objects.
تو قسمت dev guide اگر برید تو قسمت copy and paste توضیح کاملش هست....
Modernidea
پنج شنبه 09 آذر 1391, 11:32 صبح
سلام
txtMsg = (EditText)findViewById(R.id.txtMsg);
String stringYouExtracted = txtMsg.getText().toString();
int startIndex = txtMsg.getSelectionStart();
int endIndex = txtMsg.getSelectionEnd();
stringYouExtracted = stringYouExtracted.substring(startIndex, endIndex);
ClipboardManager clipboard = (ClipboardManager) getSystemService(CLIPBOARD_SERVICE);
clipboard.setText(stringYouExtracted);
Toast.makeText(getApplicationContext(), clipboard.getText().toString(), Toast.LENGTH_LONG).show();
1yaram
پنج شنبه 12 تیر 1393, 14:45 عصر
در این کدی که شما گفتید من کامل انجام دادم ولی روی get text یک خط سیاه کشید
clipboard.getText(stringYouExtracted);
ali abedian
جمعه 12 دی 1393, 17:12 عصر
سلام استاتید برنامه نویس
من یه سایت دارم که با php , mysql برنامه نویسی ش کردم..
در واقع این سایت مطالب رو به صورت وبلاگ نمایش میده..
میخوام بدونم چطور میتونم کاری کنم که یه دکمه ای تعریف کنم برای هر پست این وبلاگم که وقتی کاربر رووش کلیک میکنه، محتوی درون اون پست، به صورت متن، در کلیپبورد دستگاههای مختلف از جمله پی سی ، موبایل، تبلت ها و سایر دستگاه ها کپی بشه؟!!!!!!
واضح تر از این اگر بخوام توضیح بدم اینکه:
میخوام کدی بذارم برای هر پست از سایتم که کاربران موبایل و تبلت (یا سایر کاربران دستگاههای دیگه) بتونن با فقط یک کلیک، متن اون پست رو به برنامه هایی مثل وایبر یا لاین یا برنامه یادداشت اندروید منتقل کنن...
ممنون میشم پاسخ مفید بدید
متشکرم
ali_khodayar
شنبه 13 دی 1393, 07:56 صبح
دوست عزیز این خط سیاه نشانه مشکل و یا اشتباه بودن کد نیست. به دلیل اینکه برای مثال کد هایی که برای ارسال اس ام اس استفاده میشود روی همه شان از این خط ها کشیده میشه.
kambizira
چهارشنبه 30 دی 1394, 17:15 عصر
سلام من یه سوال دارم
چجوری میتونم یه متنو با فونتش کپی کنم.به طوری که اگه مثلا تو تلگرام پیست کردم.با هن فونت باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.