ورود

View Full Version : نکات جاوا

persianshadow
سه شنبه 04 بهمن 1384, 03:31 صبح
با سلام به همه شما دوستان جاوا کار و غیر جاوا کار !

از امروز به بعد قصد دارم تا تویه این تاپیک هر آنچه درباره جاوا و مسائل مربوط به اون هست به صورت

نکته وار بنویسم. امیدوارم که شما هم منو همراهی کنید. به هر حال به زودی این جا شروع به

نوشتن می کنم . سعی می کنم که از مطالب ابتدای ولی کاربردی تر شروع کنم تا دوستان تازه کار

هم استفاده کنن

پس تا بعد.........

zehs_sha
سه شنبه 04 بهمن 1384, 16:03 عصر
بسیار عالیه امیدوارم موفق باشید من و دوستان هم حتما کمکت خواهیم کرد

aakh1361
سه شنبه 04 بهمن 1384, 20:07 عصر
موفق باشی من هم اگر کمکی ازم بر بیاد دریغ نمی کنم هرچند جاوا بلد نیستم http://qsmile.com/qsimages/26.gif http://qsmile.com/qsimages/18.gif

magina
شنبه 29 بهمن 1384, 00:25 صبح
با سلام به همه شما دوستان جاوا کار و غیر جاوا کار !

از امروز به بعد قصد دارم تا تویه این تاپیک هر آنچه درباره جاوا و مسائل مربوط به اون هست به صورت

نکته وار بنویسم. امیدوارم که شما هم منو همراهی کنید. به هر حال به زودی این جا شروع به

نوشتن می کنم . سعی می کنم که از مطالب ابتدای ولی کاربردی تر شروع کنم تا دوستان تازه کار

هم استفاده کنن

پس تا بعد.........
با سلام
لطفا شروع کنید . ماهم منتظریم:تشویق:

zehs_sha
یک شنبه 30 بهمن 1384, 17:42 عصر
در این آدرس شما نکات زیادی در مورد برنامه نویسی swing خواهید یافت
http://java.sun.com/docs/books/tutorial/uiswing/components/example-1dot4/index.html#DialogDemo

موفق باشید

magina
جمعه 05 اسفند 1384, 12:34 عصر
با سلام
لطفا شروع کنید . ماهم منتظریم:تشویق:
با سلام مجدد
ما هنوز هم منتظریم :متفکر:

persianshadow
جمعه 05 اسفند 1384, 21:32 عصر
به زودی توجه تون رو جلب می کنم ....

rezaTavak
شنبه 06 اسفند 1384, 08:04 صبح
سلام

این تبلیغات اولشه؟

azizi-ra
چهارشنبه 10 اسفند 1384, 10:50 صبح
فکر کنم خودم باید شروع کنم.:چشمک:
آیا میدونستید که چرا نمیشود از عملگرهای = و == برای کار با Object ها استفاده کرد. خوب فکر کنم همه بدونن ولی گفتنش خالی از لطف نیست.
ما در جاوا یک سری Primitive Type داریم مثل int , float char ... که در مورد آنها مشکلی با = و == نداریم. اما در مورد Object ها کار یک کم سخت میشود. اگر شما دو Object را به هم مقایسه کنید در حقیقت شما آدرس حافظه مربوط با آنها را مقایسه کرده اید. چرا ؟
بدلیل اینکه در جاوا تمام Object ها به صورت اشاره گری هستند. البته این عملیات به طور خودکار انجام میشود و نیازی به تعریف جداگانه ندارد. همین اتفاق در مورد عملگر = هم انجام میشود که البته اگر دقت نکنید در چنین حالتی شما دارای دو نام برای یک Object میشوید که میتواند کار برنامه شما را بهم بریزد. مثلا انجام تغییرات روی یک TempraryObject داده اصلی شما را هم تغییر میدهد.
برای همین توصیه میشود از فانکشهای clone و equal برای این امور استفاده شود.

magina
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 17:35 عصر
به زودی توجه تون رو جلب می کنم ....
با سلام
ما که زیر پامون داره سبز میشه !
هنوزم منتظریم :چشمک:

persianshadow
جمعه 12 اسفند 1384, 00:09 صبح
مولتی مدیا

با قدرتمند شدن سیستم عامل ها و همچنین پیشرفت روز افزون سخت افزار ها ، نرم افزار ها

بصورت فراگیری از امکانات مولتی مدیا بهره می برند تا بتوانند رابط گرافیکی بهتری ایجاد کنند.

امروزه پخش صوت وتصویر در برنامه ها امری معمول می باشد.

شما اگر با زبان های نظیر ویژوال بیسیک ، دلفی ویا دات نت کار کرده باشید. می دانید که به

سادگی و با استفاده از ActiveX ها می توان از این امکانات بهره برد.

اما یک سوال ، فرض کنید قصد دارید که یک برنامه Edit Film تولید کنید.که می بایست با فریم

های فایل تصویری شما در ارتباط باشد. به نظر شما امکانات آن اکتیو ایکس ها برای این موضوع

کافی می باشد؟

من قصد ندارم به صورت قاطع بگویم نه . ولی می توان گفت که شما با دردسر بزرگی مواجه

خواهید شد اینجاست که جاوا به عنوان یک فریم ورک امکانات زیادی را در بخش مدیا ارائه

می دهد.

شما نمی توانید با استفاده از JDK امکانات مولتی مدیا را به برنامه های خودتان اضافه کنید.

بلکه باید Java Media Framework را دانلود کرده و بر اساس این قالب کاری برنامه خود را توسعه

دهید.در حقیقت با نصب این قالب کاری ، کلاس های جدیدی بر روی سیستم شما نصب می گردد

که شاید شاخص ترین آنها پکیج : Javax.media باشد.

شما با استفاده از این قالب کاری می توانید به سادگی انواع فرمت های صوتی و تصویری را

شناسایی کنید و اقدام به اعمال مختلف بر روی آنها نمایید .

بنابراین شما را دعوت می کنم تا از قابلیت های این قالب کاری بهره جویید.