sasanamiri
چهارشنبه 08 آذر 1391, 19:28 عصر
سلام به دوستان گل برنامه نویس به خصوص اونایی که اهل کمک کردن به دیگران هستن:لبخند::لبخند::لبخند:
دوستان من یه نرم افزار ساختم برای ارسال و دریافت اس ام اس در قسمت ارسال مشکلی نیست اینم کدش
private boolean SendSMS(String Phone, String Message) {
boolean result = true;
try {
String addr = "sms://" + Phone+":2500";
MessageConnection conn = (MessageConnection) Connector.open(addr);
TextMessage msg = (TextMessage) conn.newMessage(MessageConnection.TEXT_MESSAGE);
msg.setPayloadText(Message);
conn.send(msg);
conn.close();
}
catch (SecurityException se) {
result = false;
}
catch (Exception e) {
result = false;
}
return result;
}
ولی تو دریافت اس ام اس گیر کردم یک کد ساده مثل کدی که گداشتم برای دریافت میخوام و اینکه باید تو قسمت pauseApp کپی بشه دیگه درسته؟؟
اگه بازم لطف کنید
و یه راهی پیش پام بزارید تا باهاش حتی وقتی برنامه رو میبندم هم امکان دریافت اس ام اس تو برنامه باشه ممنون میشم اگه کمکم کنید منتظرم هر چند ساعت یه بار سر میزنم
دوستان من یه نرم افزار ساختم برای ارسال و دریافت اس ام اس در قسمت ارسال مشکلی نیست اینم کدش
private boolean SendSMS(String Phone, String Message) {
boolean result = true;
try {
String addr = "sms://" + Phone+":2500";
MessageConnection conn = (MessageConnection) Connector.open(addr);
TextMessage msg = (TextMessage) conn.newMessage(MessageConnection.TEXT_MESSAGE);
msg.setPayloadText(Message);
conn.send(msg);
conn.close();
}
catch (SecurityException se) {
result = false;
}
catch (Exception e) {
result = false;
}
return result;
}
ولی تو دریافت اس ام اس گیر کردم یک کد ساده مثل کدی که گداشتم برای دریافت میخوام و اینکه باید تو قسمت pauseApp کپی بشه دیگه درسته؟؟
اگه بازم لطف کنید
و یه راهی پیش پام بزارید تا باهاش حتی وقتی برنامه رو میبندم هم امکان دریافت اس ام اس تو برنامه باشه ممنون میشم اگه کمکم کنید منتظرم هر چند ساعت یه بار سر میزنم