PDA

View Full Version : تغییرات بر روی قالب وبلاگ

DreaMo
پنج شنبه 09 آذر 1391, 08:28 صبح
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم

1.اگه بخوام قالب وبلاگ رو برای یک سایت استفاده کنم چه تغییراتی لازمه که تو قالب بدم که از قالب وبلاگ به قالب سایت تبدیل بشه؟
2.سوال دوم این بود که من یک وبلاگ دارم که حداقل بازدیده روزانه ی اون 1000 نفر هست و تصمیم دارم این وبلاگ رو به سایت تبدیل کنم ولی می ترسم از مخارج سایت بر نیام
از دوستان شنیده بودم که با تبلیغات در سایت هزینه ی سایت رو میشه تامین کرد
حالا از دوستان میخواستم بپرسم چطوری و از چه کسی میشه تبلیغ گرفت ؟

اینم weblog من : http://brokenguitar11.blogfa.com

DreaMo
پنج شنبه 09 آذر 1391, 11:52 صبح
از دوستان کسی نیست که بتونه من رو راهنمایی کنه ؟

ravand
پنج شنبه 09 آذر 1391, 14:25 عصر
اگه بخوای یه وقتی یه سایت زدی مثلا وردپرس یا جوملا یا دیگر سیستم مدیریت محتواهای رایگان یا هر چی دیگه نصب کنی باید تگ ها و دستوران اون سیستم مدیریت محتوا رو جایگزین تگ های اون قالب وبلاگ بکنی. اگه بخوای وبلاگت رو به یه سایت تبدیل کنی به نظرم کار درستی نیست. مثلا میخوای یه دامین بذاری روش یا کل مطالبت رو به سایتت منتقل کنی. من این کار رو کردم و این باعث شد گوگل بهم یه امتیاز منفی بده و بگه که حق کپی رایت رو رعایت نکردی. و در نتیجه بازدیدم کمتر شد.

DreaMo
پنج شنبه 09 آذر 1391, 21:12 عصر
دوست عزیز ممنون از راهنماییت
در مورد تبلیغات کسی از دوستان اطلاعاتی نداره بهم بده؟

DreaMo
دوشنبه 13 آذر 1391, 21:09 عصر
شرمنده که اسپم میدم اما یک هفته از سوالم گذشته کسی نمیتونه کمکم کنه ؟

Saber Mogaddas
سه شنبه 14 آذر 1391, 00:52 صبح
سلام
تو یک مقاله خونده بودم که سرویس دهنده وبلاگ قابلیتی داره که می تونید وبلاگ رو روی یک دامنه انتقال داد. ولی فکر نکنم که وبلاگ open source باشه که بتونید کدهای اون رو کپی کنید تو یک هاست.
اگه آشنایی به برنامه نویسی تحت وب دارید پیشنهاد می کنم با الگو گیری از وبلاگ شروع به طراحی کنید (از نوع).
و اگه نه یا یاد بگیرید ، یا از سیستم های مدیریت محتوای (joomla , wordpress ) استفاده کنید ، ویا از یک برنامه نویس تحت وب کمک بگیرید.
موفق باشید.