ورود

View Full Version : حضور غیاب هنر جویان

javad_r_85
پنج شنبه 09 آذر 1391, 11:44 صبح
سلام علیکم.
یه نرم افزار مدیریت آموزشگاه می نویسم که در اون هنرجویان هر 4 جسله باید تسویه حساب کنند و نرم افزار نیز باید هشدار دهد که چه کسانی شهریه پرداخت نکردند و این 4 جسله نیز شامل حضور و غیبت غیر موجه می شه یعنی تعداد این دو باید 4 بشه و کسانی که غیبت موجه دارند را بهشون کاری نداریم .
حالا من یه جدول دارم واسه حضور غیاب هنرجویان که در اون کد هنرجو ، کد رشته ، شماره جلسه ، تاریخ ، وضعیت(حاضر ، غیبت موجه ، غیبت غیر موجه ) ، شهریه پرداخت شده یا نشده
و جود دارد حالا با چه کوئی می تونم هنرجویانی که که مجموع جلساتی که وضعیت آن حاضر یا غیبت غیر موجه بوده و تیک شهریه اون نیز نخورده باشد را بدست بیارم البته این کوئری واسه هر رشته ایی را باید جدا واکشی کند
و در واقع همین قسمتش مهمه واسه هنرجویان متفاوت در رشته های متفاوت.

زمانی که هنرجویان شهریه دادند به ازای جلساتی که پرداخت می کنند مثلا اگر 4 جلسه باشد فیلد 4 رکورد مربوط به شهریه پرداختی جدول حضورغیاب تیک خواهد خورد .

اگر کلا ساختار جدولم اشتباه است لطفا کمک کنید تا ساده ترش کنم.
با تشکر

ارمین نصیری
پنج شنبه 09 آذر 1391, 11:56 صبح
خوب شما یک از فیلد ها رو وضعیت بزار اگر 1 باشه حاضر اگر 2 غیبت موجه واگر 3 باشد غیر موجه پس کافیه یک select بنویسی با شرط نام هنر جو و یکی از وضعیت ها

ارمین نصیری
پنج شنبه 09 آذر 1391, 12:00 عصر
و برای تعداد حضور در کلاس شما باید یک trigger بنویسید که از تعداد جلسات کم کنه یا تیک حضور در جلسه رو بزنه اگر خواستی table ها رو طراحی کن و به امیل من بفرست تا در مورد trigger کمکت کنم

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 09 آذر 1391, 22:19 عصر
سلام.
این یک نمونه کد هست که میتونید با ساختار خود تطبیق بدید

Select count(*) as CntShahrieh,IDUSer,IdReshteh
From TblDetail
Where Shahrieh=false and hozoor in(0,1)
group by Iduser,IdReshteh
Having count(*)>=4