View Full Version : چگونه کاری کنم که vb6 زبان فارسی و سیمبل رو ساپورت کنه؟
bushehri
جمعه 10 آذر 1391, 16:51 عصر
سلام
چگونه کاری کنم که vb6 زبان فارسی رو ساپورت کنه؟
هرکی میدونه بگه
دارم یه روبات برای روم میسازم و میخوام فارسی و ساپورت کنه یعنی هم resource بشه فارسی و سیمبل گذاشت هم آیدی هم پسوورد و هم جوک گفتن هم خوش آمد گویی و بتونه به روم های فارسی هم بره
خواهش میکنم هرکی بلده کمک کنه.
ho3ein.3ven
جمعه 10 آذر 1391, 17:07 عصر
سلام . این موضوع بار ها و بار ها در انجمن مطرح شده .
تنظیمات زیر رو در سیستمتون اعمال کنید :
http://ho3ein-3ven.persiangig.com/farsi-software.jpg
موفق باشید
bushehri
جمعه 10 آذر 1391, 22:42 عصر
سلام
داداش سوال منو متوجه نشدی!
من گفتم دارم به زبان وی بی 6 یه رباط روم میسازم!میخوام تو کد نویسیش جوری بنویسم که فارسیو و سیمبل رو ساپورت کنه ( یعنی تو رایانه های دیگه نه تو ماله خودم) از یکی پرسیدم گفت این کد رو تو برنامه ات بزار:
dim a as string
a = text1.text
خب من گذاشتم اما نه سیمبل ساپورت کرد نه فارسی فقط عربی ساپورت کرد! من گفتم میخوام تو کد نویسی برنامه ام این کارو کنم!
در ضمن عکسی که دادید، من همیشه اینکار و انجام میدیدام و میدم و خواهم داد چون سریال و فیلم ها زیرنویسشون خراب میشه اگه انجام ندم!!!!!!!!!!!!!!!!!
oYaMaa
شنبه 11 آذر 1391, 01:04 صبح
از Unicode استفاده کنید.توی همین انجمن ماژولش قرار داده شده!
محسن واژدی
شنبه 11 آذر 1391, 07:52 صبح
سلام علیکم
اگر برای ارسال کاراکترهای یونیکد با مشکل مواجه هستید میتوانید از کد آقای اسلامی راد در پست زیر استفاده کنید:
http://barnamenevis.org/showthread.php?342201-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%B3%D9%88%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C&p=1509771&viewfull=1#post1509771
موفق باشید
bushehri
شنبه 11 آذر 1391, 11:30 صبح
سلام ممنون و سپاس گذارم جناب واژدی فقط یه سوال من به جای استفاده از winsock از socket lib ActiveX special استفاده میکنم آِیا روی این هم جواب میدهد؟
محسن واژدی
شنبه 11 آذر 1391, 11:58 صبح
سلام علیکم
خواهش میکنم، بله مشکلی نداره
موفق باشید
_behnam_
شنبه 11 آذر 1391, 17:11 عصر
سلام ممنون و سپاس گذارم جناب واژدی فقط یه سوال من به جای استفاده از winsock از socket lib ActiveX special استفاده میکنم آِیا روی این هم جواب میدهد؟
برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید :)
samiasoft
پنج شنبه 23 آذر 1391, 10:17 صبح
مشکل من اینه که متاسفانه در لیست ویو اطلاعاتم را به طور فارسی نشان نمیده یعنی فونتش قاطی میشه.
http://s2.picofile.com/file/7582065799/ADODB2.rar.html
ایا باید در این سورس هم از توابع یونیکد بالا استفاده کنم؟ به
اگر زحمتی نیس این را طوری ویرایش کنین که مشکل حل شود.
و سوالی دومی هم داشتم اونم اینکه هروقت در سورس های دیگر که به دیتابیس وصل هست اگر مثلا کلمه را در جستجو کنم بدون مشکل نشان میده ولی وقتی حرف ی را میزنم اون را که در جدول هست واسم در لیست جستجوها نمیاره.چون این ی با ی(زیرش دو نقطه) فرق داره.چطوری میکنم اینو حل کنم؟که ی را همون ی(زیرش دونقطه) یا برعکس بدونه تا هروقت اینو سرچ کردم هردوش بیان.
majidbahrami
پنج شنبه 23 آذر 1391, 10:27 صبح
مشکل من اینه که متاسفانه در لیست ویو اطلاعاتم را به طور فارسی نشان نمیده یعنی فونتش قاطی میشه.
http://s2.picofile.com/file/7582065799/ADODB2.rar.html
ایا باید در این سورس هم از توابع یونیکد بالا استفاده کنم؟ به
اگر زحمتی نیس این را طوری ویرایش کنین که مشکل حل شود.
و سوالی دومی هم داشتم اونم اینکه هروقت در سورس های دیگر که به دیتابیس وصل هست اگر مثلا کلمه را در جستجو کنم بدون مشکل نشان میده ولی وقتی حرف ی را میزنم اون را که در جدول هست واسم در لیست جستجوها نمیاره.چون این ی با ی(زیرش دو نقطه) فرق داره.چطوری میکنم اینو حل کنم؟که ی را همون ی(زیرش دونقطه) یا برعکس بدونه تا هروقت اینو سرچ کردم هردوش بیان.
دروووووووووود....
من سوال اولتون رو حل کردم ..اما متوجه سوال دوم نشدم..اگه میشه توضیح بیشتری بدید...یا عکسی از
اون اررور بگیرید بزارید..
شما باید واسه فارسی کردن باید متن tahoma رو انتخاب و نوعش رو به arabic تغییر بدید...
سورس رو ویرایش کردم
موفق باشید
samiasoft
پنج شنبه 23 آذر 1391, 10:34 صبح
در مورد سوال دومم مثلا الان در همین سورس اگر در قسمت surname جدول کلمه ابوظبی هست خب من وقتی میخوام اونو سرچ کنم اگر کلا کلمه ابوظبی را جستجو کنم واسم هیچ موردی را نمایش نمیده ولی وقتی کلمه ابوظب را جستجو میکنم واسم نمایش میده.یعنی با حرف ی مشکل داره نمیدونم چرا!!!!
majidbahrami
پنج شنبه 23 آذر 1391, 10:55 صبح
الان تست کنید..
samiasoft
پنج شنبه 23 آذر 1391, 11:08 صبح
با این که مشکل قبلی حل شده ولی وقتی ایروان را سرچ میکنم بازم در لیست پیدا شده ها نمیاره.فک کنم کلا حرف ی مشکل داره!
اگر میشه کمی توضیح بدین مشکل راحل کنم.
majidbahrami
پنج شنبه 23 آذر 1391, 13:46 عصر
با این که مشکل قبلی حل شده ولی وقتی ایروان را سرچ میکنم بازم در لیست پیدا شده ها نمیاره.فک کنم کلا حرف ی مشکل داره!
اگر میشه کمی توضیح بدین مشکل راحل کنم.
دوست عزیز شما یک بار کل حدولتو پاک کن از نو دوباره سرچ کن میشه..ایروان هم شما ویرایش کن دوباره بنوس حله
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.