ورود

View Full Version : سوال: برنامه با جاوا بصورت کراس پلتفورم (win,linux)

rezaonline.net
جمعه 10 آذر 1391, 20:41 عصر
سلام دوستان
من برنامه نویس پی اچ پی هستم و اشراف خوبی روش دارم ، مباحث شی گرایی و ... هیچ مشکلی نیست
حالا برای برنامه نویس برنامه هایی تحت ویندوز و لینوکس و حتی موبایل میخوام جاوا کار کنم.
من تقریبا مبانی مقدماتی جاوا رو مطالعه کردم . مشکلی در استفاده ازش ندارم

حالا سوال من اینه برای مثلا برنامه نویسی ویندوز با جاوا از چی استفاده کنم ؟
برنامه استانداردی داره یا باید مثل پایتون از QT استفاده کنم ؟

با تشکر

spiderman200700
جمعه 10 آذر 1391, 21:18 عصر
سلام
جاوا رو میتونی حتی توی یه ویرایشگر ساده متن، مثل notepad نوشت و کامپایل و اجرا کرد. ولی برای راحتی کار میتونی از IDE های جاوا استفاده کنی.
چندین IDE برای کد نویسی جاوا وجود داره که معروف ترین هاش NetBeans ، Eclipse و JDeveloper هست.

L u k e
جمعه 10 آذر 1391, 23:13 عصر
فکر کنم منضورش کتابخونه رابط گرافیکی در ویندوز
تو جاوا گزینه زیاده :
Swing
SWT
JavaFx
Qt Jambi
GTK

به نظر من واسه ویندوز Javafx فوق العادست واسه لینوکس GTK و SWT بهتره و امکانات بیشتری در اختیارتون می زاره
همینطور می تونی ترکیبی استفاده کنی Swing و JAVAFX یا SWT و JAVAFX

rezaonline.net
شنبه 11 آذر 1391, 06:01 صبح
سلام دوستان
ممنون از پاسخگوییتون
تا اونجایی که من میدونم از اونجایی که موتور جاوا بصورت مستقل از سیستم عامل کار میکنه پس لزماً هر چیزی که بنویسیم بصورت کراس پلتفرم قابل اجرا خواهد بود .
مبحثی که اینجا میمونه UI/GUI برنامه هست . که اون هم باید به شیوه ای باشه که کراس پلتفرم باشه .
حالا سوال بنده اینه خود جاوا برای اینترفیس برنامه هیچی نداره و باید از QT , GTK استفاده کرد لزوماً ؟
برای یه دیکشنری ساده چی پیشنهاد میدید ؟

و سوال آخر لایسنس فعلی جاوا چی هست ؟

L u k e
سه شنبه 14 آذر 1391, 11:45 صبح
از اون جایی که وب کاری من بهت JavaFx رو پیشنهاد می کنم
جاوا ی اراکل free هست ولی open source نیست ولی یک پیاده سازی open source وجود داره که اراکل خودش اون رو رهبری می کنه و با هم کاملا sync ان
که google , twitter , apple , ericson , redhat , ibm و کمپانی های بزرگ دیگه توی پروژش همکاری می کنن
اسمشم OpenJDK اس

rezatashtboland
چهارشنبه 15 آذر 1391, 14:25 عصر
دوست عزیز java oracle اپن سورس هست و می تونید از این لینک دانلود کنید
شرکت sun قبل از اینکه توسط oracle خریداری بشه java رو اپن سورس اعلام کرد
http://sourceforge.net/projects/jdk7src/files/

از اون جایی که وب کاری من بهت JavaFx رو پیشنهاد می کنم
جاوا ی اراکل free هست ولی open source نیست ولی یک پیاده سازی open source وجود داره که اراکل خودش اون رو رهبری می کنه و با هم کاملا sync ان
که google , twitter , apple , ericson , redhat , ibm و کمپانی های بزرگ دیگه توی پروژش همکاری می کنن
اسمشم OpenJDK اس

L u k e
چهارشنبه 15 آذر 1391, 20:44 عصر
بله ، فقط مثل اینکه قسمتی از جاوا هنوز open source نیست