ورود

View Full Version : سوال: راهنمایی سریع راجب یه سوال ضروری

jionelmessi
جمعه 10 آذر 1391, 22:38 عصر
باسلام خدمت استادایه خوبم
من میخوام بره پروِه پایاتی دانشگام سایت جامعه مجازی ایجاد کنم
در ایجاد دیتابیسم به یک سوال بر خوردم و اونم اینه که مثلا من یک جدول posts دارم که پست های کاربرانو توش ذخیره می کنه
می خوام ببینم مثلا وقتی سایتم دارای 3000 تا عضو شه و هر کاربرم به فرض 10000 تا پست ایجاد کنن و همه اینا تو یک جدول باشه پرسو جو بهینه تره یا نه برای هر کاربر که ثبت نام میکنه یک جدول پست بزارم مثلا با این اسم username_posts اینجوری با 30000 تا کاربر 30000 تا هم جدول پست ایجاد کیشه این راه بهینه تره یا روش اول که گفتم
لطفا دوستان با دلیل بگن و یا نه اگه ایده ای جدیدم داشتن متشکر میشم بزارن ممنو ن از همتون

mbf5923
جمعه 10 آذر 1391, 22:50 عصر
با سلام
طبق قوانین نرمال سازی یک جدول برای تمام کاربران اما به صورت بهیته شده طراحی کنید با 3000000 پست هم مشکلی نخواهید داشت

jionelmessi
شنبه 11 آذر 1391, 07:42 صبح
با سلام
طبق قوانین نرمال سازی یک جدول برای تمام کاربران اما به صورت بهیته شده طراحی کنید با 3000000 پست هم مشکلی نخواهید داشت
ممنون اط پاسختون مثلا من جدولمو با فیلد های زیر بزارم بهینه است؟
Username
Contain
Date
Link
Picturelink
Postid-->primary key
خالا ممکن لینک یا تصویر بده یا نده که اینجوری ممکن افزونگی بیهوده ایجاد شه برای این چیکا کنم در ضمن هر پست کامنتم براش میدن
برای کل کامنتای سایتم فقط یک جدول بگیرم یا نه برای هر پست یک جدول با ایدیه اون پست ایجاد کنم؟
اگه یک جدول باشه امار خیلی بالا میره یعنی با فرض 300000 عضو و 1000 ضست برای هر فرد به طور فرض و 100 کمنت برای هر پست میشه یک جدول با300000000 رکورد بازم جواب میده اینجوری؟:متفکر: