ورود

View Full Version : مشکل ثبت شماره در برنامه انديکاتور

somayeh1361
شنبه 11 آذر 1391, 09:24 صبح
سلام به تمام اساتيد من در فرم ارسالي در قسمت درج شماره شکايت يک مشکل دارم ممنونم ميشم نمونه ارساليمو اصلاح بفرماييد

aaa_zarea
شنبه 11 آذر 1391, 12:46 عصر
با عرض سلام
دوست عزيز من برنامه شما را چك كردم اصلا textbox2 وجود ندارد .

somayeh1361
شنبه 11 آذر 1391, 13:31 عصر
سلام برنامه من etxtbox2 نداره بلکه شماره شکايت با textbox3 نامگذاري شده که بايد شماره در اون گنجانده بشه البته من يک برنامه دارم که با هاش مشکل ندارم اما وقتي مي خوام کد اونو در اين برنامه استفاده کنم اررو مي ده اون برنامه را براتون مي ذارم

somayeh1361
چهارشنبه 15 آذر 1391, 12:40 عصر
سلام کسي نيست پاسخ ما رو بده از دوستان مدد مي خوام

Abbas Amiri
چهارشنبه 15 آذر 1391, 15:33 عصر
سلام کسي نيست پاسخ ما رو بده از دوستان مدد مي خوام
با سلام ،
احتمالا به این نکته توجه کرده اید که دوستان کمتر به سوالات نسبتا شما پاسخ میدهند . نتیجه ای که بنده گرفتم این بود که در تنظیم سوالتان به ظرایف نمیپردازید یک سوال کلی می پرسید و یک فایل هم آپلود میکنید وبقیه راهم به دیگران واگذار میکنید
بهتر است نام فرم ، نام کنترل ، فیلد مربوطه و شمه ای از درک خودتان ازمسئله را بنویسید تا کسی که قصد کمک دارد مجبور نشود یکی یکی فرم ها وکنترلها را بگردد و با حدس گمان به آن برسد .
موفق باشید

hasanhzd
چهارشنبه 15 آذر 1391, 15:49 عصر
درود

فایل دومتون رو دیدم

شما میخواهید تو فیلد id بجای 1و 2 و 3و ..... داشته باشید فرض 1391/1 و 1391/2 و ...1391/666666؟
با فرض بالا
1- فرمت براتون کاری نمیکنه باید داده وارد بشه
2- یه فیلد باید اضافه کنید که id رو باهرچی میخاهید اونجا نگه دارید چون تو برنامتون از تابع right استفاده کردید که با فرض بالا دیگه از یه جایی به بعد نمیشه ادامه داد
3- به هر ترتیب یه کم کدتون رو دستکاری کردم اینجوری شد چک کنید چپ و راست وفرمت مد نظرتون تو این دو خطی که رنگی کردم تاثیر داره

Set rst1 = db1.OpenRecordset("SELECT Max(Int(left([ID],5))) AS a FROM Table1 WHERE (((Left([Date],4))=Left('" & Text2 & "',4)))")
If IsNull(rst1.Fields(0)) = True Then
First = 1
MaxID = First
Else
First = rst1.Fields(0) + 1
MaxID = First
End If
rst1.Close

rst.AddNew
rst.Fields(0) = Right((MaxID + 100000), 5) & "whatever u want"

در کل کار منطقی نیست جدولتون رو درست کنید چون من تا5 رقم پیش بینی کردم شاید رکوردا بیشتر بشه اونوقت بدون هشدار همه چی غلط میشه

somayeh1361
چهارشنبه 15 آذر 1391, 18:35 عصر
سلام دوباره از راهنمايي تون ممنونم اما کد شما خطا ميده آيا امکانش هست نمونه ارسلايمو اصلاح کنيد متشکرم

somayeh1361
چهارشنبه 15 آذر 1391, 18:42 عصر
ببخشيد يک توضيح در مورد برنامه بدم و اينکه دو نمونه ارسالي از نظر ماهيت عملکرد هيچ فرقي باهم ندارند منتها تنها فرقشون اينه در دربرنامه اولي از 3 جدول استفاده شده و در برنامه دومي از يک جدول اما نمي دونم چرا کد جواب نمي ده متاسفانه من در زمينه اکسس مبتديم بازهم از راهنمايي تون متشکرم و ممنون ميشم نمونه ارساليمو (sabte) اصلاح کنيد

hasanhzd
پنج شنبه 16 آذر 1391, 21:44 عصر
درود

تاحالا فایل نذاشتم اینجا الان یه کارایی کردم امیدوارم درست اومده باشه

hasanhzd
پنج شنبه 16 آذر 1391, 22:21 عصر
درود

اگه اشتباه نکنم شما یه جایی تو کدهات داری از متن label داده میخونی اگه اینطوریه کارتون رو اصلاح کنید از label چیزی در نمیاد بهش رفرنس ندید