ورود

View Full Version : متغیر Global و انتخاب چاپگر

only_crystal_reports
سه شنبه 04 بهمن 1384, 19:47 عصر
من تو کریستال ریپورت چندتا مشکل دارم خواهشا کمک کنید. خیلی فوریه
1- من تو گزارشم یه متغیر Global تعریف کردم. حالا می خوام وقتی که Group عوض می شه مقدار این متغیر رو صفر کنم
2- چطوری می شه چاپگر را انتخاب کرد(البته به صورت Custom ، نه مال خود کریستال).
ممنون می شم راهنمایی کنین.
راستی من با کریستال ریپورت 10 کار می کنم.
چاکر همگی

محمد رضاپور
پنج شنبه 20 بهمن 1384, 11:00 صبح
با سلام

در مورد سوال اول، لطفا اگر ممکن هست بیشتر توضیح بدید که از این متغیر چطور استفاده می کنید و چطور اون رو مقدار دهی می کنید.
در مورد سوال دوم، در رویداد PrintButtonClicked می تونید از این دستور استفاده کنید: Report.PrinterSetup 0
در این حالت فرم چاپگرهای موجود تعریف شده در Windows نشون داده می شه و کاربر می تونه چاپگر مورد نظر خودش رو انتخاب کنه.

موفق باشید.

only_cr
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 23:25 عصر
سلام
خیلی ممنون آقای رضاپور (من رمز آی دیمو گم کرده بودم، ولی لینک مربوط به همین ارور می داد یک هفته صبر کردم درست نشد، مجبور شدم آی دی جدید درست کنم)
فقط در مورد سوال دوم بگم که من می خوام، توی داخل برنامه که با vb6 نوشتم، امکان انتخاب چاپگر پیش فرض برای چاپ (فقط برای گزارشات برنامه خودم نه ویندوز) بذارم.
واسه سوال اول هم یه نمونه گزارش می ذارم اینجا.
بازم خیلی ممنون از لطف شما

محمد رضاپور
جمعه 28 بهمن 1384, 18:15 عصر
با سلام

در مورد سوال اولتون فایل رو اصلاح کردم. فقط امیدوارم که متوجه تغییرات شده باشید. (با عرض پوزش، من نمی دونم چطوری فایل رو اضافه کنم!)
در مورد سوال دوم هم توی همون رویداد PrintButtonClicked می تونید از این دستور استفاده کنید:
Report.SelectPrinter Printer.DriverName, Printer.DeviceName, Printer.Port
امیدوارم که مشکلتون برطرف بشه.

موفق باشید.

only_cr
دوشنبه 01 اسفند 1384, 16:46 عصر
آقا سلام
فدات شم این فایلو یه جوری به دست من برسون.
a_ghaffari_inbox@yahoo.com
خیلی ممنون از لطف شما.

only_cr
چهارشنبه 10 اسفند 1384, 00:27 صبح
سلام
آقا واقعا دمت گرم، خیلی حال دادی. من آخرین نسخه فایل رو می زارم اینجا دوستان استفاده کنن.