ورود

View Full Version : Log گرفتن از اعمال انجام شده در برنامه و روی دیتابیس توسط هر کاربر

aram_ghaderi
یک شنبه 12 آذر 1391, 04:34 صبح
با سلام دوستان
اگر ما یک سیستم حسابداری داشته باشیم و بخوایم از اعمالی که در هرلحظه هر کدام از کاربرهامون روی دیتابیس یا به عبارتی توی برنامه انجام میدن که باعث تغیری در دیتابیس بشه لوگ بگیریم و بتونیم مشخص کنیم که چه کسی توی چه زمانی چه کاری رو روی دیتابیس یا به اصطلاح برنامه انجام داده و هر کاربر چه وقت وارد برنامه شده و چه وقتهایی چه کارهایی روی دیتابیس انجام داده و در نهایت چه زمانی از برنامه خارج شده باید ER دیتابیسش چطوری باشه و به چه جدول هایی وصل بشه و چطور کار کنه؟:متفکر:

arashactive
دوشنبه 13 آذر 1391, 18:27 عصر
سلام شیوه های LOG گیری روش های متعددی داره ولی شاید یکی از راحت ترین آن ها استفاده از خود شیوه برنامه نویسی شماست : مثلا در C# شما توسط TRY و CATCH , FINAL می تونید در بخش فاینال پیغام مورد نظرتون رو چه در صورت فعال شدن چه نشدن ذخیره کنید ، اصولا فاینال جز مواردی است که بسیار برای LOG گیری استفاده می شه . حالا اگه زبان برنامه نویسی رو هم بگی شاید بیشتر بتونم کمک کنم

موفق باشی

aram_ghaderi
سه شنبه 14 آذر 1391, 01:50 صبح
ممنون از راهنماییتون.:چشمک:
زبان برنامه نویسی جاوا و پایگاه داده هم اوراکل استفاده میکنم .
من چیزی که از این روش شما فهمیدم اینه که توی کدهایی که توی برنامه مینویسیم لوگ ها رو تو try/cash میذاریم و همه لوگ هامون رو توی یه جدول توی دیتابیس ذخیره میکنیم . این روش روش خوبیه اما آیا با این روش میتونیم مشخص کنیم که مثلا فرد خاصی توی یه بازه زمانی خاص چه کارهایی تو سیستم انجام داده یا یک کارخاص مثلآ گزارش گرفتن از سیستم رو چه کسهایی انجام دادن ؟
درسته که این روش کار میکنه اما من بیشتر دنبال روشی بودم که با کدهای سمت برنامه درگیرنشه و کار به طراحی دیتابیسمون ارتباط داشته باشه و به عبارتی لوگ گرفتن تو سمت دیتابیس انجام بشه نه سمت برنامه.آیا همچین روشی داریم؟

oracledba
سه شنبه 14 آذر 1391, 17:16 عصر
سلام

می تونی از ویژگی Oracle Flashback Data Archive هم استفاده کنی، ولی مثل کدنویسی تمام اطلاعاتی را که می خوای نگهداری کنی رو بهت نمیده. فقط اطلاعاتی را که تغییر می کنند همراه با یه سری اطلاعات اضافی تر مثل زمان تغییر، نام کاربر و... ثبت می کنه.

babila
پنج شنبه 16 آذر 1391, 12:53 عصر
به لینک زیر هم یه نگاهی بنداز
http://www.oracle-base.com/articles/10g/auditing-10gr2.php

Hadi Taymaz
دوشنبه 04 دی 1391, 14:28 عصر
سلام آرام قادری
از پروفایلتون نتونستم ایمیلتون رو پیدا کنم
من در مورد نرم افزار enterprise architect یک تاپیک از شما دیدم
ظاهرا نوشته بودین راجع بهش فایل مولتی مدیا دارین
اگه ممکنه در این مورد ی ایمیل به من بزنین.
با این کارتون لطف خیلی بزرگی به من خواهید کرد
ایمیل من
hadi.shiva.514@gmail.com
با تشکر