PDA

View Full Version : مشکل در جستجوی کلمات فارسی در بانک

goldboy
یک شنبه 12 آذر 1391, 18:01 عصر
با سلام خدمت اساتید گرامی:لبخندساده:
من یک سایت برای جستجوی کتابهای یک کتاب خانه طراحی کردم لیست این کتابها توی اکسس موجود بود من اونا رو تو یک فایل متنی ریختم، با utf-8 ذخیره کردم و با یک صفحه php ساده رکوردها رو از فایل متنی خوندم و داخل جدول بانکی که با mysql ساخته بودم ریختم.:تشویق: بعدش یک صفحه قرار دادم که کاربر بتونه با نوشتن قسمتی از نام کتاب دلخواهش اونو جستجو کنه همه چی درست پیش میره به شرطی که کاربر تو اسم کتابش حرف "ی" رو وارد نکنه یعنی همه حروف و کلمات دیگه بدون هیچ مشکلی ذخیره شدن ولی فرمت حرف ی که در بانک ذخیره شده با اون حرفی که کاربر در textbox وارد میکنه فرق داره البته اگر همون اسم کتاب از طریق یک صفحه html وارد بانک شده باشه این مشکل وجود نداره.
خواهش می کنم کمکم کنید:گریه:

سعید صابری
یک شنبه 12 آذر 1391, 21:51 عصر
این بخاطر تفاوت حرف "ی" و "ي" است من خودم برای رفع این مشکل در editbox یک شرط میزارم که اگر کاربر حرف "ی" را زد تبدیل بشه "ي".البته برای ثبت اطلاعات هم همین کارو میکنم
اینجوری دیتابیسم هم یکنواخت میشه

goldboy
دوشنبه 13 آذر 1391, 09:33 صبح
ممنون از راهنمایی شما ولی متاسفانه مشکل اینجوری نیست، برای اینکه بهتر متوجه بشین گفته بودم اگه رکوردی از طریق یه صفحه html وارد شده باشه این مشکل وجود نداره اگر من اسم کتاب رو از داخل صفحه ای که مشخصات کتابها رو نمایش میده انتخاب کنم، کپی کنم و برم داخل صفحه ای که اطلاعات رو وارد میکنم توی textbox مربوطه paste کنم و به جدول اضافه کنم این رکورد اضافه شده مشکل جستجو رو نداره در حالی که دقیقا همون کاراکترها وارد شدن