View Full Version : سوال: چطور شکل هندسی دکمه ها (Button) رو تغییر بدم؟
Hadiir.net
دوشنبه 13 آذر 1391, 09:23 صبح
سلام
من میخوام شکل ظاهری یا هندسی دکمه ها رو تغییر بدم بدون اینکه سایر جزییاتش بهم بخوره و تغییر پیدا کنه فقط و فقط شکل هندسی دکمه. منظورم اینه که براش های استاندارد دکمه حفظ بشه و تمام جزئیات استاندارد دیگه اش حفظ بشه (و نمیخوام از عکس و ... استفاده کنم مثلا یه عکس با اون نوع دکمه دلخواه درست کنم اینطوری نمیخوام.).
برای اینکه بیشتر متوجه منظورم بشین یه عکس ضمیمه کردم.مثلا میخوام شکل هندسی دکمه مثل نمونه توی عکس باشه فقط شکل هندسیش نه رنگها و براشهاش.
میخوام براش ها همون براش استاندارد دکمه ها باشه.
مهدی فرزاد
دوشنبه 13 آذر 1391, 09:47 صبح
سلام
ای کاش کمی بیشتر جستجو میکردید
کافیه شما برای دکمه مورد نظر استایل تعریف کنید (آموزش های 1 و 2 من رو ببینید)
در شکلی که شما گذاشتید برای قالب دکمه از یک Border استفاده میکنید که گوشه های اون یکی در میون گرد شده باشه
درست کردن رنگ براش کار سختی نیست با ابزار نمونه برداری رنگ در Blend میتونید رنگ دلخواه رو پیدا کنید
اگر برای شاختن استایل روی دکمه مورد نظر کلیک راست کنید و ازگزینه EditTemplate گزینه Edit a Copy رو انتخاب و استایل رو در یک ریسورس دیکشنری ذخیره کنید
یک براش بکگراند و یک براش برای بردر دکمه برای شما ایجاد میشود
Hadiir.net
دوشنبه 13 آذر 1391, 09:54 صبح
سلام
ای کاش کمی بیشتر جستجو میکردید
کافیه شما برای دکمه مورد نظر استایل تعریف کنید (آموزش های 1 و 2 من رو ببینید)
در شکلی که شما گذاشتید برای قالب دکمه از یک Border استفاده میکنید که گوشه های اون یکی در میون گرد شده باشه
آی خدا پدرتو بیامرزه
ممنونم خیلی دنبال حل این مشکل بودم
فقط یه سوال چطوری گوشه ها رو یکی درمیون گرد کنم منظورم اینه که کد دسترسی به گرد کردن گوشه های بوردر چیه؟
دوشنبه 13 آذر 1391, 09:58 صبح
البته دارم ویدیو ها رو هم دانلود میکنم و هنوز همشونو دانلود نکردم (دارم با ایرانسل و اینترنت موبایلی دانلود میکنم فعلا دسترسی به دی اس ال ندارم)و چشم حتما بعد از دانلود اونا رو هم مفصل نگاه میکنم.
مهدی فرزاد
دوشنبه 13 آذر 1391, 10:01 صبح
سلام
اگر از Border برای قالب دکمه استفاده کنید خاصیتی داره به نامCornerRadius که کافیه اون رو به شکل زیر مقدار بدید
CornerRadius="4,0,4,0"
من پیشنهاد میکنم اول بیشتر با این تکنولوژی و خواص کنترل هاش آشنا بشید و بعد شروع به ساخت استایل برای کنترل ها بکنید
در آموزش 1 و 2 من به بسیاری از این موارد اشاره شده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.