ورود

View Full Version : استفاده از Sqllite در پروژه

javad_r_85
دوشنبه 13 آذر 1391, 15:45 عصر
با سلام
در حال نوشتن یه نرم افزار فروشگاهی تک کاربره هستم البته به زبان سی شارپ و می خوام به جای Sql Express از sqllite استفاده کنم و چون تجربه اولم هست و نرم افزارم هم تجاری هست خواستم از دوستانی که تجربه در این زمینه دارند بپرسم که آیا Sqllite قابل اطمینان هست و واسه این پروژه خوبه یا نه؟
دلیل مطرح کردن این سوال در این تایپیک اینه که اونایی که با qt کار می کنند حتما با این پایگاه داده نیز کار کردند و تجربه کافی در این زمینه رو دارند.

MSK
پنج شنبه 16 آذر 1391, 20:13 عصر
من خودم یه نرم افزار فروشگاه با sqlite نوشتم و تجربه شخصیم اینه که خیلی خوب بوده.

در حقیقت من فکر می کنم برای هر برنامه ای که قراره روی یک کامپیوتر اجرا بشه و نه اینکه شبکه باشه استفاده از هرچیز دیگه ای غیر sqlite اشتباهه. :لبخند:

arash.abdollahikakroodi
پنج شنبه 23 آذر 1391, 18:04 عصر
چرا تو خود VS یه پایگاه داده نمی سازید ؟ .net به اندازه کافی امکانات داره که بشه باهاش یه پایگاه داده جمع و جور طراحی کرد .

f.beigirad
سه شنبه 12 دی 1391, 12:36 عصر
با عرض سلام.

چرا تو خود VS یه پایگاه داده نمی سازید ؟ .net به اندازه کافی امکانات داره که بشه باهاش یه پایگاه داده جمع و جور طراحی کرد .

میشه بگین چطوری؟

Ir-Ney
یک شنبه 17 دی 1391, 12:55 عصر
Sqlite پایگاه داده یی خیلی خوبیه...من ازش استفاده کردم...هم تو برنامه ی #VS2010 C و همینطور توی eclipse...
حجم بسیار پایین جداول...کار کردن بسیار راحت باهاش...بدون نیاز به engin خاص برای سیستمی که برنامه تو میخوای روش نصب کنی... فقط فایل SQLite.NET.dll باید توی reference هات باشه...
جواب کارم رو داده و واقعا بهت پیشنهاد میکنم از این پایگاه استفاده کنی...
dll برای کار در .Net 3.5 به راحتی قابل اد کردن و استفادس ولی برای دات نت 4 دو تا dll رو باید به referenceهات اضافه کنی که من برای کار باهاشون موقع کامپایل برنامه یکم به مشکل برخوردم.

Ir-Ney
یک شنبه 17 دی 1391, 14:24 عصر
http://www.iranled.com/forum/thread-12458.html