View Full Version : راهنمایی برای کار با کامپوننت Dev express
m-madani
دوشنبه 13 آذر 1391, 16:31 عصر
سلام
چند هفته پیش با کامپوننت Dev-express آشنا شدم که کامپوننت ها و مخصوصا Gauge های گرافیکی خوبی داشت . مثل سرعت سنج و دماسنج و ... . در ضمن از اینجا (http://soft98.ir/software/programming/component/3391-devexpress_universal.html)دانلودش کردم . همراه با فایل نرم افزار یک PDF راهنما داشت که من ناچار برای کار با کامپوننت هاش مجبور شدم بخونمش ولی متاسفانه هرچی کد داخلش بود xml بود و داخل اون PDF هم بیشتر دررابطه با نحوه تغییر در طراحی اون کامپوننت ها توضیح داده بود . الان من نمی دونم چطوری از کامپوننت هاش که الان توی VB نصب شده استفاده کنم. مثلا داخل برنامه مقدار سرعت سنج رو تغییر بدم و ... . برای همین توی انجمن سرچ زدم تا به تاپیک Devcomponent ای که برخوردم . داخل نت سرچ کردم ولی دیدم کامپوننت هاش به اندازه Dev Express گرافیکی نیست ولی اگه مجبور بشم میرم سراغش . می خواستم یکم من رو در این زمینه راهنمایی کنید که چطوری میشه از کامپوننت ها و خاصیت های این کامپوننت ها در برنامه استفاده کرد .
ممنون
arman_Delta2002
دوشنبه 13 آذر 1391, 16:52 عصر
کامپننت زیبا و یکیم چموشه راست به چپ هم نداره و نمیشه راست به چپش کرد . ولی قدرت و سرعت خیلی بالایی داره من چندین ساله دارم از گریدش استفاده میکنم و همیشه یه چیز جدید ازش کشف میکنم واسه خودش اقیانوسی هست
m-madani
دوشنبه 13 آذر 1391, 17:22 عصر
کامپننت زیبا و یکیم چموشه راست به چپ هم نداره و نمیشه راست به چپش کرد . ولی قدرت و سرعت خیلی بالایی داره من چندین ساله دارم از گریدش استفاده میکنم و همیشه یه چیز جدید ازش کشف میکنم واسه خودش اقیانوسی هست
سلام دوست عزیز
خوب اگه میشه یکم در مورد نحوه مقدار دادن به خاصیت های کامپوننت هاش توی برنامه بگید و همچنین اینکه از چه رفرنسی برای کار باهاش استفاده کردید ؟
ممنون
m-madani
دوشنبه 13 آذر 1391, 20:06 عصر
سلام اگه میشه یک راهنمایی کوچیک بکنید .......
m-madani
دوشنبه 13 آذر 1391, 22:05 عصر
من الان دستور زیر رو برای تغییر یکسری مشخصات یکی از Gauge هاش زدم :
Dim scale As ArcScaleComponent = Form1.GaugeControl3.Scale(0)
scale.MinValue = 14
scale.MaxValue = 324
scale.Value = 25
ولی برنامه Error زیر رو می ده :
Error 1 Type 'ArcScaleComponent' is not defined.
به نظرتومن مشکل از کجاست؟ باید چکار کنم ؟
ali reza mansoori 2
سه شنبه 14 آذر 1391, 00:17 صبح
دنبال منابع فارسی نباش
پاسخ تمام سوالاتت درباره استفاده از این مجموعه کامپوننت رو میتونی داخل این سایت (http://documentation.devexpress.com/#HomePage/CustomDocument9453) پیدا کنی
SHD.NET
سه شنبه 14 آذر 1391, 00:39 صبح
حالا به نظر شما dot net bar بیتره یا devExpress ?
کدومش حجم کمتری رو اشغال می کنه و باگ هاش کمتره و سرعتش بیشتره ؟
ممنون
m-madani
سه شنبه 14 آذر 1391, 08:01 صبح
دنبال منابع فارسی نباش
پاسخ تمام سوالاتت درباره استفاده از این مجموعه کامپوننت رو میتونی داخل این سایت (http://documentation.devexpress.com/#HomePage/CustomDocument9453) پیدا کنی
اتفاقا من سایتی که زدید رو دیدم و اون دستوری هم که توی پست قبلم زدم Error میده رو هم از همونجا نوشتم ولی Error میده . اینم لینک کار با یکی از Gaugeهاش (http://documentation.devexpress.com/#WindowsForms/clsDevExpressXtraGaugesWinGaugesCircularCircularGa ugetopic)
حالا به نظر شما dot net bar بیتره یا devExpress ?
کدومش حجم کمتری رو اشغال می کنه و باگ هاش کمتره و سرعتش بیشتره ؟
ممنون
دوست عزیز بذارید من با یکیش جواب بگیرم بعد سوال جدید مطرح کنید . این طوری سوال توی سوال میشه و آخرشم هم بحث کلا عوض میشه .:لبخند:
m-madani
سه شنبه 14 آذر 1391, 09:28 صبح
خودم درستش کردم . ممنون از دوستان !!!!
این کدش :
Imports DevExpress.XtraGauges.Win.Gauges.Circular
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
Dim scale As ArcScaleComponent = Me.CircularGauge1.Scales(0)
scale.MinValue = 25
scale.MaxValue = 257
scale.Value = 150
End Sub
End Class
نحوه کار به این صورت هست با کلیک بر روی یک کلید مشخصات پیش فرض Gauge به مشخصات دلخواه تغییر می کنه . اینم از تصاویرش :
قبل از اجرا (با تنظیمات اصلی Gauge بالا اومده)
95986
پس از اجرا با کلیک کردن روی کلید . تغییر به مقدار دلخواه :
95987
rezaramzi
چهارشنبه 23 بهمن 1392, 21:39 عصر
سلام دوست عزیز.ایمیلتونو بگید تا براتون 10 - 20 تا Pdf با حال بفرستم - هر وقت فرستادین به این شماره پیام بدید تا براتون بفرستم.09157976583
امیر مهرشاد
چهارشنبه 23 بهمن 1392, 22:02 عصر
سلام دوست عزیز.ایمیلتونو بگید تا براتون 10 - 20 تا Pdf با حال بفرستم - هر وقت فرستادین به این شماره پیام بدید تا براتون بفرستم.09157976583
ممنون میشم برای من بفرستید amir.nstar@gmail.com
vb341
شنبه 10 آبان 1393, 19:24 عصر
آقای رمزی اگر امکانش هست فایلهای PDF رو برای من هم ارسال کنید
Hormozganvb@gmail.com
systam
یک شنبه 11 آبان 1393, 23:47 عصر
سلام
منم میخوام PDF ها رو ، ممنون میشم برای من هم بفرستی داش رضا
oroojik@gmail.com
vb341
دوشنبه 19 آبان 1393, 00:14 صبح
دوست عزیز ما همچنان منتظر ارسال پی دی اف های شما هستیم
swallow.pa
دوشنبه 19 آبان 1393, 15:49 عصر
دوستان چرا تو سايت اپلودش نمي كنيد بهتره ها
farzaneh1988jafary
یک شنبه 09 آذر 1393, 08:47 صبح
راست چین کردنش مثلا برای گریدویوش تو همون property هاش یک گزینه داره RightToLeft ک فقط کافیه true کنی.
<dx:AspxGridView runat="server" SkinID="DxGridView" Width="95%" Caption="وضعیت "
RightToLeft="True" AutoGenerateColumns="false" ID="grid1" ClientInstanceName="grid1" KeyFieldName="ActionCode">
systam
یک شنبه 09 آذر 1393, 23:07 عصر
سلام
دوستان تمیدونم شاید خلاف قوانین مقررات سایت باشه تبلیغ سایت دیگری رو
من چند تا اموزش تصویری کار با dev componnt رو درست کردم امیدوارم بدردتون بخوره
یا علی (http://vid-redirect2.rzb.ir)
amir0heydari
جمعه 01 بهمن 1395, 20:37 عصر
سلام خسته نباشید
امکانش هست دوباره لینک رو بزارید گویا عوض شده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.