View Full Version : سوال: فونت های ضمیمه شده در WPF در کامپیوتر دیگر وجود ندارند!!!
armsoftpc
سه شنبه 14 آذر 1391, 10:23 صبح
به نام خدا
با سلام
الان که یه نرم افزاری رو که با WPF توی سیستم عامل Xpم رو توی کامپیوتر دیگری با ویندوز سون اجرا کردم، که فونت های ضمیمه شده(یکی از ویژگی های WPF ضمیمه فونت هاست که اگر سیستم عامل اون فوت رو نداشت باز نمایش پیدا کنه)، دیگر نمایش داده نمی شوند و به جای آنها از فونت دیگر مثل Arial , tahoma استفاده شده است!!!
این مورد رو فقط توی یه برنامه ی تولید شدم ندیدم، بلکه توی دوتای دیگه هم همین اتفاق افتاده بود.:اشتباه:
فونت ضمیمه شده هم اسمش BYekan.ttf بود.
مشکل از کجاست؟:متفکر:
مهدی فرزاد
سه شنبه 14 آذر 1391, 15:35 عصر
سلام
احتمالا به درستی اضافه نکردید
کد یکی از کنترل ها که از این فونت استفاده کرده رو برام بگذارید تا ببینم چگونه مقدار دهی شده
armsoftpc
چهارشنبه 15 آذر 1391, 23:29 عصر
سلام
با بلند اضافش کردم، بعدش به لیست فونت ها فونتی که می خواستم اول # اومد و فاصله بقیش.
اما متاسفانه اصلا توی سیستم جدید نمایش پیدا نکرد.
armsoftpc
سه شنبه 21 آذر 1391, 16:21 عصر
دوست عزیز چی شد؟!
چرا جوابی نمیدن.
مهدی فرزاد
چهارشنبه 22 آذر 1391, 08:04 صبح
من این مشکل رو با VS2012 داشتم البته در سیلور لایت که از یک روش دیگه این مشکل رو حل کردم دستی فولدر فونت رو ایجاد کردم و بعد یک ریسورس دیکشنری درست کردم و اونجا فونت رو آدرس دهی کردم و استفاده کردم به شکل زیر
<ResourceDictionary
xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml">
<FontFamily x:Key="TunisiaNormal">/JameJam.SilverlightSkin;component/Fonts/Mj_Tunisia.ttF#Mj_Tunisia</FontFamily>
<FontFamily x:Key="FlowBold">/JameJam.SilverlightSkin;component/Fonts/Mj_Flow Bold_0.ttF#Mj_Flow Bold</FontFamily>
</ResourceDictionary>
<TextBlock TextWrapping="Wrap" Text="نام پدر" Foreground="White" FontFamily="{StaticResource TunisiaNormal}" FontSize="13.333" FlowDirection="RightToLeft" Margin="0,10,6,0" Padding="0"/>
اما تا حالا هم چین اتفاقی در WPF نداشتم. از گزینه Embed در Blend استفاده کردید؟
روی فونت کلیک راست کنید و در تب Detail ببینید در مقابل گزینه Font embeddability چی نوشته؟
armsoftpc
پنج شنبه 23 آذر 1391, 08:56 صبح
سلام
ممنون، حالا بررسی می کنم، اگر مشکلی دوباره مزاحمتون میشم!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.