ورود

View Full Version : حرفه ای: ارتباط با بانک اکسس مستقر در FTP

Irandoost
چهارشنبه 15 آذر 1391, 04:52 صبح
سلام دوستان :لبخندساده:

من یه برنامه دارم که با بانک اکسس کار میکنه :گریه: و توش از AdoData استفاده کردم و خیلی هم روش کار کردم :تشویق:. برنامه در حالت Local به راحتی و بدون هیچ مشکلی کار میکنه. حالا قراره برنامه روی چند تا کامپیوتر اجرا بشه به طوری که همه ی برنامه ها به بانک و جداول دسترسی کامل داشته باشند و بتونن رکورد ایجاد یا حذف کنند یا با کریستال ریپورت 10 ریپورت بگیرن ولی بانک، واحد باشه و روی FTP قرار داشته باشه. :متعجب:

من FTP هم در اختیار دارم :چشمک: و میتونم بانک رو روی FTP لود کنم ولی مشکل اینجاست که چطوری ارتباط برنامه رو با FTP برقرار کنم و به فایلی که روی FTP هست اطلاعات بفرستم البته بدون اینکه هر دفعه فایل رو ReWrite کنه :ناراحت:. یعنی نمی خوام کل فایل رو برای هر بار Refresh کردن اطلاعات پاک کنه و از نو Load کنه چون حجم فایل بالاست. :متفکر:

در ضمن همه ی کامپیوترها به اینترنت دسترسی دارن ولی شبکه نیستن.
ممنون میشم کمک کنید:قلب:

با تشکر

Irandoost
دوشنبه 14 اسفند 1391, 02:31 صبح
یعنی هیچ بنی بشری این موضوع رو بلد نیست؟؟؟!!!
فکر نمی کردم اینقدر سخت باشه واقعا!!!!
مرسی!:تشویق:

ab_ba
دوشنبه 14 اسفند 1391, 10:08 صبح
فایل ها در ftp فقط جهت ذخیره و بازیابی قرار می گیرند وامکان ویرایش آنها میسر نمیباشد
شما دو راه حل دارید یا فایل را share کنید و از طریق sharing ویندوز آن را ویرایش کنید یا اگر برای کاربران برنامه نوشته اید که از طریق ان بانک را اصلاح کنند بانک اطلاعاتی خود را به sql server تبدیل کنید

Irandoost
جمعه 25 اسفند 1391, 17:16 عصر
خب از طریق VB6 میشه با SQL Server ارتباط برقرار کرد؟
میشه لطفا یه مورد SAMPLE یا مقاله معرفی کنید؟... از راهنماییتون ممنونم...

oskarimbns
جمعه 03 مرداد 1393, 19:10 عصر
چطور میشه بانک اکسس را به sql تبدیل کرد حجم اطلاعاتش بالاست