View Full Version : سوال: خطای database is locked در sqlite
hamid_reza21
چهارشنبه 15 آذر 1391, 13:34 عصر
سلام
دوستان علت این خطای database is locked در sqlite چیه و چطور میشه ازش خلاص شد.روی هر رکوردی می خوام delete-insert یا update کنم می یاد.
BORHAN TEC
چهارشنبه 15 آذر 1391, 20:21 عصر
سلام
دوستان علت این خطای database is locked در sqlite چیه و چطور میشه ازش خلاص شد.روی هر رکوردی می خوام delete-insert یا update کنم می یاد.
لطفاً توضیحات خود را به صورت کامل بیان کنید؟ از کدام نسخه دلفی استفاده می کنید؟ از چه کامپوننت هایی برای دسترسی به Sqlite استفاده می کنید؟
hamid_reza21
پنج شنبه 16 آذر 1391, 11:22 صبح
از دلفی xe3 و کامپوننت anydac.فرض کنید با یک table اطلاعات یک جدول در dbgrid نمایش میدم و یک کلید دارم برای حذف یک رکورد وقتی کلید می زنم ارور میده.
سعید صابری
پنج شنبه 16 آذر 1391, 19:40 عصر
ارورش چیه؟
hamid_reza21
پنج شنبه 16 آذر 1391, 20:02 عصر
database is locked
BORHAN TEC
جمعه 17 آذر 1391, 00:09 صبح
سلام
به این جمله دقت کنید:
One issue with "database is locked" was fixed in AnyDAC 4.0.6 beta. Please try latest beta.
در ضمن دو و یا چند برنامه نباید سعی کنند که به صورت همزمان از Sqlite استفاده کنند. به عنوان مثال اگر در یک محیط ویرایش پایگاه داده فایل دیتابیس باز باشد و برنامه شما هم در همین لحظه سعی کند از این فایل استفاده کند این خطا رخ می دهد.
موفق باشید...
hamid_reza21
جمعه 17 آذر 1391, 10:54 صبح
ممنون ولی من از نسخه 6.0.3 anydac استفاده می کنم و همه برنامه های متصل به غیر از خود دلفی بسته هست ولی بازم این مشکل از بین نرفت.اگه لطف کنید به سورس یه نگاهی بندازید ممنون می شم.
hamid_reza21
جمعه 17 آذر 1391, 12:41 عصر
مشکل پیدا شد.در محیط خود دلفی اگه کانکت باشید و برنامه کامپایل بشه این مشکل پیش میاد باید قبل از اجرا کانکشن قطع کنید و موقع اجرا تو oncreate یا on show دستور کانکت بدید.
hp1361
سه شنبه 29 بهمن 1392, 16:36 عصر
مشکل پیدا شد.در محیط خود دلفی اگه کانکت باشید و برنامه کامپایل بشه این مشکل پیش میاد باید قبل از اجرا کانکشن قطع کنید و موقع اجرا تو oncreate یا on show دستور کانکت بدید.
سلام
ممنون که نتیجه تلاشت رو اینجا گذاشتی. منم این مشکل رو داشتم الان با دیدن پیغامت مشکلم حل شد
موفق باشیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.