View Full Version : چرا با اينكه دلفي اينقدر تحول داشته ، اما در رده بندي زبانهاي محبوب جهان جايي نداره؟
javad_rajabloo
چهارشنبه 15 آذر 1391, 17:27 عصر
سلام
چرا با اينكه دلفي اينقدر تحول داشته ، اما در رده بندي زبانهاي محبوب جهان جايي نداره؟
حتي من ديدم ++C در ليست 20 تاي اول هست اما خبري از دلفي نيست :ناراحت:
چرا؟:افسرده:
BORHAN TEC
چهارشنبه 15 آذر 1391, 18:02 عصر
سلام
چرا با اينكه دلفي اينقدر تحول داشته ، اما در رده بندي زبانهاي محبوب جهان جايي نداره
کی گفته جایی نداره؟ دلفی طبق رده بندی سایت زیر که معروفترین سایت برای اینکار است از لحاظ محبوبیت در رتبه 12 قرار داره:
http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html
توجه داشته باشید که محبوبیت هیچ ربطی به قدرت نداره.
پیشنهاد من این است که زیاد خودتون رو مشغول این قضایا نکنید. این رتبه بندی معمولاً بر طبق تعداد جستجوهای انجام شده در موتورهای جستجو است.
- PHP در رتبه بالاتری قرار دارد چون هم رایگان است و هم مربوط به وب است پس در نتیجه کاربران بیشتری هم دارد.
- C++ یک زبان رایج است که بسیاری از IDE های آن رایگان می باشد. همچنین اکثر داکیومنتهای آن هم آنلاین می باشد. همچنین در همه جا کاربرد دارد پس طبیعی است که کاربران بیشتری هم دارد پس در نتیجه رتبه بالاتری خواهد داشت.
- همانطور که می بینید هر کدام از این رتبه ها دلیل خاصی دارد ولی از میان این لیست به نظر من Objective-C و Rubby کمی مشکوک به نظر می رسند.
در کل به نظر من پافشاری زیاد روی این موضوعات چیزی جز وقت تلف کردن نیست. مطمئن باشید که اگر همین دلفی رایگان بود جزو 5 رتبه اول میشد.
موفق باشید...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.