aminmorteza
چهارشنبه 15 آذر 1391, 21:17 عصر
سلام دوستان یه مشکلی برای بنده به وجود آمده هرچی تلاش میکنم حلش کنم نمیشه واقعا خسته شدم:گریه: نزدیک 2 ماه هتسش که دارم رویه سایتم کار میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل بنده حل بشه. بنده وقتی تگ اسکرپبت(مثل jquery.min.js) به صفحه اضافه میکنم دیگه کنترل ها رو نمایش نمیده و باید تگ اسکریپت رو پایین صفحه اضافه کنم ولی باز هم کدهای جاواسکرپت رو اجرا نمیکنه و خطاهای مثل object expected رو میدم میرم یک پروژه جدید ایجاد میکنم کدهامو تویه اون تست میکنم و وقتی میارمش تویه این سایت کدی که تویه اون سایت جواب میداده تویه این یکی جواب نمیده و خطا میگیره.یه سری کدهای جاوا اسکریپتی که قبلا به صفحه اضافه کردم جواب میده و کار میکنه فقد تویه بعضی صفحات هستش که جواب نمیده نمیدوم چی کار کنم کل صفحه رو از اول هم که درست کردم باز هم نشد از دوستان کسی هست راهنمایی کنه یه خواهش دیگه هم دارم اگه اینطوری نمیتونید جواب بدهید اگه کسی نرم افزار team viewer رو داره که بتونه به سیستم بنده وصل بشه که چه اتفاقی افتاده ممنون میشم ضمنا ایمیلتون رو هم بنویسید که ازاون طریق بتونیم ارتباط برقرار کنیم ضمنا بنده asp.net کار میکنم