View Full Version : سوال: ایجاد منو در سمت راست صفحه
JaVa
چهارشنبه 15 آذر 1391, 22:30 عصر
سلام و خسته نباشید.
دوستان من می خوام منو هایی شبیه به این سایت (http://library.yazd.ac.ir/) داشته باشم (منوهای سمت راست) در ضمن اگه گرافیک مورد قبول تری داشت بهتره.
با کمک یکی از دوستان در همین سایت تونستم منو ها رو ایجاد کنم ولی میخوام که منو ها قابلیت باز شدن و بسته شدن رو داشته باشن.
96124
با تشکر.*
JaVa
پنج شنبه 16 آذر 1391, 13:30 عصر
لطفا اگه امکانش هست یه نمونه یا سایت معرفی کنید.
با تشکر.*
JaVa
پنج شنبه 16 آذر 1391, 17:17 عصر
اگه میشه یکی بیاد بگه این سئوال مربوط به این بخش میشه یا نه ؟؟:افسرده:
Saber Mogaddas
پنج شنبه 16 آذر 1391, 21:11 عصر
سلام
یک تابع می نویسید که کادر منو به غیر از قسمت عنوان hide شه البته زمانی که بر روی اشارگر toggle شد به صورت زیر من این کار رو با افکت slide نوشتم :
$('#subject-arrow').click(function() { $('.menu-wraper-div').slideToggle('fast'); return false; });
subject-arrow ایدی دکمه یا اشاره گر خواهد بود.
menu-wraper-div دیو اصلی که محتوای منو داخل اون هستن البته بدون دیو عنوان.
موفق باشید.
JaVa
پنج شنبه 16 آذر 1391, 21:24 عصر
با تشکر از پاسخ خوبتون.
یه مشکل کوچیکی که وجود داره من زیاد برنامه نویسی تحت وب انجام ندادم و اینها برام آشنا نیستن.
اگه امکانش هست یه نمونه مثال کع توی ASP.NET انجام شده باشه برام بزار.
بازم ازتون تشکر می کنم.
(در ضمن می خواستم دو تا پست بالا که فاقد محتوا هستن رو پاک کنم که نتونستم لطفا خودتون زحمتش رو بکشید.)
Saber Mogaddas
پنج شنبه 16 آذر 1391, 21:37 عصر
نیاز به اموزش نیست کافیه کد پایین رو داخل head در html قرار بدید :
<script src="jquery.js"></script>
<script>
$(document).ready(function(){
$('#subject-arrow').click(function() { $('.menu-wraper-div').slideToggle('fast'); return false; });
});
</script>
دقت کنید:
<script src="jquery.js"></script>
فایل jquery رو می تونید از این سایت (http://jquery.com/)دنلود کنید و به صورت drag&drop بالای همین تابع درج کنید.
و طبق توضیحی که تو پست بالا دادم کلاس و یا ایدی دیو های مورد نظر رو دار جای خود کپی کنید.
-- برای حدف پست در قسمت ویرایش هر پست رو که بزنید گزینه حذف وجود داره که با علامت زدن check box آن می توانید پست مرد نظر رو حذف کنید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.