ورود

View Full Version : چگونه یک موتور جست و جو طراحی کنم

mehrnoosh2012
پنج شنبه 16 آذر 1391, 00:00 صبح
:متفکر: چگونه یک موتور جستجو طراحی کنم

مثل گوگل قدرتمند و سریع باشه

اگر نیازی به سخت افزار باشه به من بگید

MohammadReza.OmidAllah
پنج شنبه 16 آذر 1391, 00:05 صبح
:لبخند: دوست عزیز مثل گوگل ؟ ! (فکر نکنم بتونید - یعنی نه کار یکی دو نفر ادمه نه سرمایه ی کمی میخواد )

میتونید از توابع و امکانات خود گوگل استفاده کنید و مثل بیشتر جستو جوگرهای فارسی از موتور گوگل استفاده کنید واسه جست و جوتون

mehrnoosh2012
پنج شنبه 16 آذر 1391, 13:25 عصر
نه میخوام موتور جست و جوی من مجزا باشه

یک دفعه ای که نمیشه مثل گوگل شد قدم به قدم

میخوام یک گروه تشکیل بدم هزینه هاش هم با من!!!! :چشمک:

اگه کسی توانایی داره میتونه با من همکاری کنه یا علی بگه و پیام خصوصی بده!! :قلب: :تشویق: :تشویق:

mehrnoosh2012
پنج شنبه 16 آذر 1391, 13:53 عصر
در ضمن ما در حال تشکیل یک گروه هستیم که تمام هزینه ها بر عهده شرکت مهر بندر میباشد./

بنده مدیر عامل شرکت مهربندر هستم.

هر کس میخواد وارد گروه ما بشه یک پیام خصوصی بده و تخصص خودشو بگه با تشکر.

مهرنوش رحیمی یا عارف جمعه پور 09373650623

جیمیل mehrnoosh.m0405@gmail.com

pani.khoram
پنج شنبه 16 آذر 1391, 15:35 عصر
به این چند نکته خیلی دقت کنید : امیدوارم یه روزی بشه که موتور جستجو شما بهترین موتور جستجو دنیا بشه ولی :
شما چه قدراز کلود می دونید ؟ آیا می دونید گوگل توسط سیستم های کلودی که داره ، در دنیای وب داره پادشاهی می کنه ؟ کلود سخت افزاری ، نرم افزاری ! علم استفاده از کلود های نرم افزاری داره تازه وارد کشور ما می شه و هنوز در بحث کلود های سخت افزاری بسیار ضعیف هستیم . جیمیل ، مثال ساده ای از این موضوع است ، وقتی شما جیمیل رو باز می کنی این امکان رو داری به گوگل می دی که از سخت افزار کامپیوتر شما استفاده کنه. این فقط یه نکته بسیار ضعیف بود از توانایی گوگل .

در ضمن موتور های جستجو بسیار بحث پیچیده ای نیست ، شما با نوشتن یه کرولر ساده یه روبوت ساده می تونید خیلی آسون تمام سایت ها رو مورد بررسی قرار بدید و کلمات و محتویات و عکس ها رو ذخیره کنید ولی داشتن الگوریتمی که این امکان رو به شما بده که رتبه بندی کنید .... دیگه ادامه نمی دم .

البته پیشنهاد می کنم قبل از هر چیزی ، خوب فکر کنید شاید با پیدا کردن یه ایده خیلی کوچیک تر و راحت تر بتونیم یه روزی بهترین باشیم در دنیا کافیه خودمون قبل از هر کاری منطقی فکر کنیم و احساسی تصمیم نگیریم .

بهترین ها رو واستون آرزو می کنم

mehrnoosh2012
پنج شنبه 16 آذر 1391, 16:51 عصر
هر شخصی که بتونه به شرکت مهر بندر در این پروژه کمک کنه طبق قرارداد فرد با شرکت تمام حقوق شخص به حساب اعلام شده واریز میشود./ :لبخندساده:

برای اگاهی بیشتر و اعلام امادگی یک پیام خصوصی ارسال کنید./ باتشکر:تشویق:

مهرنوش رحیمی یا عارف جمعه پور 09373650623

جیمیل mehrnoosh.m0405@gmail.com

maktoom
جمعه 17 آذر 1391, 21:35 عصر
سلام
چرا کاری که داره انجا ممیشه رو دوباره از صفر می خواید انجام بدید؟ دانشگاه یزد یه موتور جستجو درست کرده. خب شما نمی خواید از تجربه اینا استفاده کنید؟

mehrnoosh2012
جمعه 17 آذر 1391, 22:20 عصر
چون موتور جستجو یکی از اهداف شرکت هست و ما جدا از بقیه کار میکنیم....!

ما حاضریم از تجربیات همه استفاده کنیم! متشکر حتما واسشون ایمیل میفرستم....

MIDOSE
جمعه 17 آذر 1391, 23:47 عصر
مجبور نیستی تو هر پستی که میزنی در مورد شرکت،اهدافت و سرمایه گذاری زیر دو میلیارد تومانی صحبت کنی!
فقط ،در مورد الگوریتم ها و موتورهای جستجو تحقیق کن!

mehrnoosh2012
شنبه 18 آذر 1391, 13:08 عصر
اصلا این طور که شما فکر میکنی نیست و چون داریم گروه تشکیل میدیم از همین الان داریم تمام شرایط رو میگیم که حرف و حدیثی باقی نمونه!!!!:عصبانی::عصبانی::عصب نی:

و اگه شما اطلاعتی دارید خوشحال میشیم که وارد گروه ما بشید و به ما کمک کنید :متفکر: