ورود

View Full Version : کدام زبان ؟

mbehnam
پنج شنبه 16 آذر 1391, 01:47 صبح
سلام
"نرم افزار سیستم عامل"

من یک کاربر تازه وارد این سایت هستم و دلیل عضویتم هم این بود که فعلا هدفی ندارم و نمیدونم که چیکار باید بکنم . برای انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی خیلی سوال پرسیدم و نتیجه خاصی نگرفتم که چیکار کنم به بعضی از زبان ها هم آشنایی دارم مثل #C و ++C و vb.net و جاوا البته گفتم فقط در حد اشنایی.
کدام زبان برنامه نویسی هس که جامع باشه جدید باشه ؟
*بعدش برای حرفه ای شدن باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
:ناراحت:از این میترسم که مثلا C#‎‎‎ رو یاد بگیرم بعد منسوخ بشه:لبخند:
و می خوام بدونم ایا زبانی هست که هم بشه مثلا برای همه سیستم عامل ها برنامه نوشت؟
من چیزی که مفید باشه برای شروع یادگیری رو پیدا نکردم؟!!؟
لطفا بنده رو راهنمایی کنید:بوس:.

farazjalili
پنج شنبه 16 آذر 1391, 07:41 صبح
سلام به نظر من اگه یک زبان رو کامل یاد بگیری و مسلط بشی خیلی راحت می تونی زبان های دیگه رو به راحتی یاد بگیری .
اگه بخوای بازار ایران رو در نظر بگیری به نظر اول C#‎ گزینه ی مناسبی هست برای windows application . هر چند با وجود پلت فرم net. فرقی نداره از کدوم زبان های net. استفاده کنی (چه vb.net و چه C#‎.net - قدرت آن ها یکی هست و از لحاظ گرامری فرق دارن )
اگه دنبال زبان برنامه نویسی جامعی هستی ++c/c رو پیشنهاد می کنم
برای حرفه ای شدن هم : تسلط روی یک زبان + تجربه
در مورد منسوخ شدن یک زبان : به نظر من کلا وقتی یک تکنولوژی جدید وارد بازار می شه در اکثر مواقع این طور نیست که با ابزار قبلی خود 100% متفاوت باشد بلکه پایه و اساس یکی هست به عنوان مثال در
برنامه نویسی ویندوز اخیرا C#‎ مد بود و بعد ماکروسافت WPF رو معرفی کرد و الان هم Metro style اومده که اگه با C#‎ آشنا باشی خیلی راحت می تونی توی یک مدت کوتاه WPF هم یاد بگیری و .......
برای نوشتن برنامه ها که توی همه پلت فرم ها اجرا بشن (cross-platfrom) من ++c کیوت رو پیشنهاد می کنم

Amir Oveisi
پنج شنبه 16 آذر 1391, 12:00 عصر
برنامه نویسی ویندوز اخیرا C#‎‎ مد بود و بعد ماکروسافت WPF رو معرفی کرد

من خسته شدم از بس گوشزد کردم که اونی که خیلی ها می فرمایند که #C بلدم یا #C میخوام یاد بگیرم یا #C الان مد شده و ...، درست نیست! فکر کنم منظور اصلی در سه جمله قبل از #C، همون Windows Form ها هستند. #C به تنهایی فقط یک زبان برنامه نویسی هست! این #C نیست که Button داره یا Form داره! بلکه تکنولوژی Windows Form هست که اینارو داره و بخشی از .NET Framework محسوب میشه. شما با #C فقط به عنوان یک ابزار به منظور استفاده از امکاناتی که .NET Framework در اختیارتون میزاره کار میکنید نه چیز بیشتر! در واقع #C هیچ تفاوتی با سایر زبان های تحت دات نت نداره (از نظر مفهومی و هدف). یعنی شما با همه زبان های دات نتی میتونید برنامه های ویندوزی مبتنی بر Windows Form تولید کنید و این کار هیچ ربطی به #C یا VB.NET نداره.
WPF هم مثل Windows Form ها بخشی از NET. هست که قابلیت هایی رو برای تولید برنامه های ویندوزی ارائه میکنه و شما میتونید با همه زبان های تحت دات نت (از جمله #C) از اون قابلیت ها استفاده کرده و برنامه های ویندوزی تولید کنید.
ASP.NET هم همینطور، بخشی از دات نت هست که برای تولید برنامه های مبتنی بر وب امکاناتی رو فراهم کرده و میتونید با استفاده از همه زبان های تحت دات نت (از جمله #C) ازشون استفاده کنید.

پس خواهش می کنم انقدر تکرار نکنید که برنامه های #C ای، یا هی نگید که #C بلدم و ... سعی کنید درست ترش رو بیان کنید. مثلا به تکنولوژِی Windows Form ها مسلط هستم و از #C استفاده می کنم.
موفق باشید

mbehnam
پنج شنبه 16 آذر 1391, 21:02 عصر
به عنوان مثال در برنامه نویسی ویندوز اخیرا C#‎‎ مد بود و بعد ماکروسافت WPF رو معرفی کرد و الان هم Metro style اومده که اگه با C#‎‎ آشنا باشی خیلی راحت می تونی توی یک مدت کوتاه WPF هم یاد بگیری و .......
برای نوشتن برنامه ها که توی همه پلت فرم ها اجرا بشن (cross-platfrom) من ++c کیوت رو پیشنهاد می کنم
از WPF و Metro style که نتونستم اطلاعاتی به دست بیارم و++C کیوت که تازه اسمش رو شنیدم به نظرم جالب میاد>>>
من به #C اشنایی دارم از ++c هم متنفرم حالا میمونه WPF و Metro style و ++c کیوت از دید بازار کار برای انتخاب کدومش مناسب تره ؟
و باید از کجا شروع کنم ؟ برای حرفه ای شدن
به خدا خسته شدم از این که هی بخوام از اول شروع کنم.
با تشکر از farazjalili (http://barnamenevis.org/member.php?180418-farazjalili) و Amir Oveisi (http://barnamenevis.org/member.php?17736-Amir-Oveisi)

BORHAN TEC
پنج شنبه 16 آذر 1391, 21:22 عصر
سلام
اگر می خواهید یک زبان برنامه نویسی خوب و با قدرت بالا را برای مقاصد دسکتاپ انتخاب کنید پیشنهاد من Delphi و C++/Qt است. Delphi این روزها به سرعت در حال پیشرفت است و امکانات زیادی دارد و امکانات فوق العاده ای هم در حال اضافه شدن به آن است (مثلاً برنامه نویسی برای Android و iOS). دلفی استخوان بندی خیلی محکمی دارد ولی در زمینه ساخت وبسایت ضعیف هست(البته منظورم برنامه نویسی شبکه و ... نیست). Qt هم خیلی عالی است و امکان ساخت برنامه برای سیستم عاملهای مختلف را در اختیار شما قرار می دهد. من این دو ابزار را خیلی قبول دارم و نمی توانم از میان این دو یکی را انتخاب کنم و انتخاب را به خود شما واگذار می کنم.
اگر هم قصد برنامه نویسی برای وب را دارید من PHP را به شما پیشنهاد می کنم.
موفق باشید...

mbehnam
جمعه 17 آذر 1391, 01:04 صبح
اگر می خواهید یک زبان برنامه نویسی خوب و با قدرت بالا را برای مقاصد دسکتاپ انتخاب کنید پیشنهاد من Delphi و C++‎/Qt است. من این دو ابزار را خیلی قبول دارم و نمی توانم از میان این دو یکی را انتخاب کنم و انتخاب را به خود شما واگذار می کنم. تشکر Object Pascal (http://barnamenevis.org/member.php?75214-Object-Pascal)

فعلا سعی دارم برای دانلود C++‎/QT ولی برای دانلود باید کدام گزینه رو انتخاب کنم؟"تصویر>>"96199
البته #C رو هم در کنارش کار می کنم.
باز هم تشکر می کنم از همه دوستان بابت راهنمایی هایی که کردین . هدف اصلی بنده برای انتخاب یک زبان به خاطر اینه که مثلا اگه خواستم برای لینوکس برنامه بنویسم یا برای ویندوز ایکس پی و... مجبور نشم با چندتا زبان و محیط کار کنم."از نظر شغلی بود "
بنده به توضیحات مفصل تری نیاز دارم.

returnx
جمعه 17 آذر 1391, 09:46 صبح
لطفا ادامه مطالب رو در در تالار Qt پیگیری کنید تا به قوانین انجمن هم احترام گذاشته باشید...
برای دنالود هم آخرین پست این تاپیک رو ببنید:
http://barnamenevis.org/showthread.php?332329-آخرین-ورژن-Qt

maktoom
جمعه 17 آذر 1391, 21:47 عصر
سلام
تکنولوژی جاوا از یه چیزی بهره میبره به نام بایت کد.
بایت کد مستقل از هر پلتفرمیه. بنابراین کافیه شما یه برنامه به زبان جاوا بنویسی و بایت کد اونو داشته باشی(که البته همیشه دارید). بعد با داشتن ماشین مجازی جاوای هر سیستم عامل با هر معماری(اعم از گوشی و دسکتاپ و لینوکس و مک و ویندوز و...) می تونید برنامتون رو روی اونها اجرا کنید. در حقیقت جاوا هم کامپایل میکه و هم تفسیر در نتیجه این دو فرایند همزمان و چیزی به نام بایت کد، جاوا تونست یک معجزه انجام بده.
شما مستقل از سیستم و معماری خواهید بود.
بایت کد معجزه جاواست.
و البته یک نکته خیلی خیلی مهم! جاوا همونطور که دوستمون در پست بالا در مورد سی شارپ و طراحان فرم گفتن، اینقدر دوستان کامپوننت دوست و فرم ساز بهش حمله نکردن! جاوا یه تکنولوژی خوبیه که شما رو قدم به قدم جلو میبره از هر پلتفرمی شم رو عبور میده و هم در وبو هم در اپلیکیشن باشما رفتار یکسانی داره. گذشته ازون جاوا با open source ها رفتار و تعامل خوبی داره. اکثر محافل علمی از جاوا برای پیشبرد مقاصد علمی خودشون بهره میبرن. این نکته رو با مراجعه به قسمت زهای دکترای دانشگاه MIT میتونید مشاهده کنید.
بطور کلی تکنولوژی های جاوا بیس بطور فزاینده ای درحال رشد هستن.
برای ورود به جاوا باید محقق و جستجو گر خوبی باشید.
موفق باشید./

BORHAN TEC
شنبه 18 آذر 1391, 12:29 عصر
سلام
به نظر من جاوا خیلی خوبه ولی نه برای همه موارد. از آنجایی که بیشتر کاربران نهایی ما فقط راست کلیک و چپ کلیک و رفتن به خط بعد را می دانند جاوا زیاد برایشان مناسب نیست. به نظر من با توجه به این کاربران مبتدی، برنامه های ما هم باید طوری باشد که با یک دابل کلیک اجرا شود و نیازی به نصب فریم ورک و ... نداشته باشد. در کل طبق تجربه های خودم من جاوا را برای کاربر نهایی مناسب نمی بینم. البته منظورم من در اینجا برامه های مبتنی بر کامپیوتر است و با برنامه های مبتنی بر موبایل کاری ندارم. در کل بنده جاوا را برای برنامه های تحت سرور بیشتر مناسب می بینم. مثلاً یک ارگان بزرگ مثل یک بانک را فرض کنید. در اینجا خیلی خوب است که برنامه های تحت سرور را با جاوا بنویسید، چرا که معمولاً در ارگان های بزرگ برنامه های تحت سرور باید بر روی Main Frame اجرا شوند و برنامه های تحت جاوا این قابلیت را دارند و از طرفی هم افراد متخصص این برنامه را تحت کنترل دارند. به عنوان مثالی دیگر می توانید یک موتور جستجو را در نظر بگیرید. در موتورهای جستجو، پایگاه داده Casandra معمولاً یکی از بهترین انتخابهای ممکن است که با جاوا سازگاری بسیار بالایی دارد پس در این مورد هم جاوا فوق العاده است. خلاصه کلام این است که تصور می کنم زبان های و کامپایلرهای Native مثل Delphi و C++‎‎/Qt و C++‎‎ Builder و ... برای کاربران نهایی مناسب ترند.
موفق باشید...

maktoom
شنبه 18 آذر 1391, 16:23 عصر
در کل بنده جاوا را برای برنامه های تحت سرور بیشتر مناسب می بینم. مثلاً یک ارگان بزرگ مثل یک بانک را فرض کنید.
درسته. جاوا در کارهای کلان بهتر خودش رو نشون میده. جایی که نیازه تا انواع تکنولوژی ها کار بشه، بدون اینکه دردسری بوجود بیاد.
بهر حال دات نت و جاوا دو حال و هوای جداگونه دارن. دات نت زنده مونده چون ماکروسافت پشت اونه.
جاوا هست و خواهد بود و موند. چون کاربران دنیای open source با این زبان سروکار دارن. دانشگاه ها رشدش میدن.
شما در دات نت و دیگر زبانهایی که پشت اونها رو ماکروسافت گرفته بهتر میتونید منابع رو مطالعه کنید و افرادی رو پیدا کنید که راهنماییتون کنن.

برای ورود به جاوا باید محقق و جستجو گر خوبی باشید.