ورود

View Full Version : مبتدی: نحوه قرار دادن کنترل در وسط div

myazdani
پنج شنبه 16 آذر 1391, 23:28 عصر
سلام

اگه بخوایم یه کنترل رو وسط div قرار بدیم چه مشخصه ای تو css باید مقدار دهی کنیم؟ یا اینکه باید به صورت دستی و سعی و خطا به top و left و.... مقدار بدیم؟؟؟

و اینکه این مشخصه باید مربوط به اون کنترل هست یا مربوط به div؟؟؟:متفکر:

متشکرم

Joyebright
جمعه 17 آذر 1391, 00:42 صبح
نه نیاز نیست بیای margin-left یا margin-right کافیه مقدار magin برابر با auto قرار بدی اون موقع میاد وسط div مورد نظرت.
اما در مورد اینکه مربوط به کنترل هست یا div ، بستگی به خودتون داره دیگه!:لبخندساده:

myazdani
جمعه 17 آذر 1391, 14:08 عصر
از راهنمایی تون ممنون ولی کار نکرد:متفکر:

هم تو css مربوط به کنترلم نوشتم هم تو css مربوط به div ام . تو هیچکدوم کار نکرد:گیج:

کامروا
جمعه 17 آذر 1391, 14:12 عصر
از راهنمایی تون ممنون ولی کار نکرد:متفکر:

هم تو css مربوط به کنترلم نوشتم هم تو css مربوط به div ام . تو هیچکدوم کار نکرد:گیج:

شاید position مربوط به div یا کنترل رو روی absolute قرار دادید!
لطفا کدتون رو قرار بدید...

myazdani
جمعه 17 آذر 1391, 15:07 عصر
ممنونم

بله absolute هستش!
ولی اگه نباشه همه طراحی ام به هم میریزه!

طراحی ام به این شکل هست:

یه div عمودی دارم داخلش یه table یه ستونه داخل سلولهای table باتم رو داخلش به صورت پویا add میکنم!

حالا position مربوط به div عمودی ام و باتنی که داره اضافه میشه absolute هست. البته این کاری که دوستمون گفت رو برای جدول هم اعمال کردم ولی نشد.

کامروا
جمعه 17 آذر 1391, 16:18 عصر
position دکمه رو بردار و به جدول، margin: auto بدید...

موفق باشید

Joyebright
جمعه 17 آذر 1391, 18:39 عصر
ممنونم

بله absolute هستش!
ولی اگه نباشه همه طراحی ام به هم میریزه!

طراحی ام به این شکل هست:

یه div عمودی دارم داخلش یه table یه ستونه داخل سلولهای table باتم رو داخلش به صورت پویا add میکنم!

حالا position مربوط به div عمودی ام و باتنی که داره اضافه میشه absolute هست. البته این کاری که دوستمون گفت رو برای جدول هم اعمال کردم ولی نشد.

دوست عزیز شما میگی absolute مقدارش margin:auto دیگه جواب نمیده ، اگه خیلی مهمه که کارت راه بیوفته کل کداتو بزار تا برات درستش کنم...

myazdani
جمعه 17 آذر 1391, 20:02 عصر
بله

این موضوع خیلی بدیهی بود ولی من بهش دقت نکرده بودم:خجالت:

از لطفتون بی نهایت سپاسگزارم . حل شد