PDA

View Full Version : گفتگو: wcf یا socket programming

sobhan1990
جمعه 17 آذر 1391, 17:37 عصر
سلام به دوستان برنامه نویس

برای ساخت نرم افزار تحت شبکه، که دارای حدودا 100 کلاینت هست استفاده از سوکت پروگرام بهینه تر هست یا wcf؟

یه سوال دیگه اینکه در ویندوز فرم و wpf میشه از wcf استفاده کرد یا خیر؟

با سپاس فراوان

sia_2007
جمعه 17 آذر 1391, 20:40 عصر
با سلام، برنامه شما چه جور برنامه ای هستش ؟ انتشار تصویر، برنامه اداری یا .... ؟
اگه برنامتون اداری هستش، بالای 7000 نفر رو به شخصه ما جواب گرفتیم با WCF، اون هم روی اینترنت، بیشتر از این هم در خارج کشور جواب گرفته شده
بی دلیل وارد تکنولوژی های Low Level نشی یه وقت (:

sobhan1990
شنبه 18 آذر 1391, 00:41 صبح
با سلام، برنامه شما چه جور برنامه ای هستش ؟ انتشار تصویر، برنامه اداری یا .... ؟
اگه برنامتون اداری هستش، بالای 7000 نفر رو به شخصه ما جواب گرفتیم با WCF، اون هم روی اینترنت، بیشتر از این هم در خارج کشور جواب گرفته شده
بی دلیل وارد تکنولوژی های Low Level نشی یه وقت (:

سلام برنامم شبیه برنامه های اداری هست و با تعداد مراجعه نسبتا کم به سرور.

منظور از تکنولوژی های Low Level چیه؟ منظورت socket programming هست؟

ممنون میشم به این سوال هم جواب بدین.

یه سوال دیگه اینکه در ویندوز فرم و wpf میشه از wcf استفاده کرد یا خیر؟

sia_2007
شنبه 18 آذر 1391, 08:58 صبح
WCF سرویسی است که بر روی هر نوع Host ای قابلیت بارگزاری دارد، اعم از IIS، WAS، App Fabric، BizTalk Server، Windows Services و ...
هم چنین قابلیت سرویس دهی به هر کلاینتی را دارد اعم از Java Script، Silverlight، .NET و دلفی و ...
هم چنین از تمامی روش های تعاملی پشتیبانی دارد، اعم از Rest، RPC، SOA و ...
هم چنین تمامی حالات رد و بدل شدن اطلاعات را پوشش می دهد، مانند JSON، Binary، XML و ...
و بازه گسترده ای از پروتکل ها را پوشش می دهد، مانند TCP، HTTP و ...
و هم چنین فریم ورک های آماده ای دارد، مانند WCF Data Services
علاوه بر این، تمامی حالات و امکانات آن با تنظیمات انجام می پذیرد و کد سرویس شما دست نمی خورد، به قولی Unified Programming Model است
موفق باشید

sobhan1990
شنبه 18 آذر 1391, 16:22 عصر
سلام مجدد
ممنون از توضیحات شما

فک کنم متوجه منظورم نشدید. بزارید خیلی روشن بپرسم:

آیا wpf میتونه سرور اپلیکیشن من باشه؟ یعنی من برنامه سرور رو با wpf بنویسم و توی خود برنامه wpf، از wcf استفاده کنم؟ در واقع میخام از زیبایی یک برنامه wpf و تکنولوژی شبکه گه wcf در اختیارم قرار میده(هر دو با هم) استفاده کنم.

با سپاس فراوان

mehrbani
شنبه 18 آذر 1391, 17:42 عصر
WCF می تونه Application Tier شما باشه نه WPF.
WCF تکنولوژی خیلی مناسبی برای پیاده سازی SOA هست.ابزارهایی مثل AppFabric به Enterprise شدن این امکانات کمک می کنن.
به شخصه تجربه 20,000 کاربر همزمان رو در یکی از پروژه های مخابراتی با WCF داشتیم.

sia_2007
شنبه 18 آذر 1391, 23:52 عصر
دوست عزیز، 100 تا کلاینتت رو با WPF بنویس، بعد همه ی اینها مگه نمی خوان به یه سرور و دیتابیس وصل شوند ؟ اون سرور رو با WCF بنویس
کار خوبی هم هستش
الآن مسئله چیه ؟

sobhan1990
یک شنبه 19 آذر 1391, 13:09 عصر
دوست عزیز، 100 تا کلاینتت رو با WPF بنویس، بعد همه ی اینها مگه نمی خوان به یه سرور و دیتابیس وصل شوند ؟ اون سرور رو با WCF بنویس
کار خوبی هم هستش
الآن مسئله چیه ؟
سلام
تا اینجا همه چیز حله.

فقط اینکه من میخام اپلیکیشن سرور هم دارای محیط زیبای wpf باشه؛ همین. این شدنی هست؟ یعنی برنامه سرور من ترکیبی از wpf و wcf باشه.

با سپاس که سوالای مبتدی بنده رو پاسخ میدید.

sia_2007
یک شنبه 19 آذر 1391, 15:15 عصر
دوست عزیز، Application Server که ظاهر نداره، فقط یک سری متد هستش که می تونید اونها رو فراخونی کنید

اگه بخواهید می تونید برای Application Server تون یه کنترل پنل خوب برای سرورتون بنویسید، که کسی که می شینه پشت App Server افسرده نشه

مثلا ببینه، چند نفر وصل شدن، ولی خب این برنامه هر جایی می تونه اجرا شه، خود سرور الزامی به داشتن ظاهر نداره

مثل Windows Server که اصلش Server Core هستش که ظاهر نداره، بعد می آن براش ظاهر درست می کنند

sobhan1990
یک شنبه 19 آذر 1391, 16:16 عصر
ممنون از توضیحاتتون.

من میخام سرور بتونه به کلاینت ها پیام بفرسته یا هر کدام از کلاینت ها بتونه یه پیام به اپلیکیشن سرور بفرسته.. در صورت نداشتن ظاهر، این پیام ها در سیستم سرور چطور دریافت و ارسال میشه؟

sia_2007
یک شنبه 19 آذر 1391, 22:41 عصر
تو یه پیغام خصوصی برای من می فرستی از همین سایت، و در سمت سرور پیغام خصوصی تو به ایمیل من ارسال می شه
این یک متد هستش، خیلی ساده، نیاز به UI و ظاهر نداره
به نظرم شروع کن، ول کن این حرفها رو
موفق باشی