ورود

View Full Version : قیمت پیشنهادی شما برای پروژه

xminxmin
جمعه 17 آذر 1391, 19:18 عصر
سلام دوستان :لبخندساده:
یه پروژه گرفتم که زیاد هم سخت نیست و صرفا یک کار انجام می ده و اون هم صدور فاکتور هست. برای یه شرکت تجاری هست و نمی دونم چقدر قیمت بدم. چون پروژه ساده ای هست قیمت دهی برام سخته.:لبخند: اگر پروژه سنگینی بود زیاد مشکلی نبود. ممنون می شم نظر خودتون را راجع به مبلغ پروژه بدید.

ابزار پروژه
زبان: VB.net 2010
بانک: Access البته می تونستم با اسکیو ال بنویسم اما برای این پروژه خیلی بزرگه. باز نظر خودتونو در مورد بانک بگید
گزارشگیری: کریستال ریپورت - اگر گزینه بهتری هست بگید

شرح پروژه
کارش فقط صدور و آرشیو کردن فاکتور است. در تصویر پیوستی فرم فاکتور قابل مشاهده است
در سربرگ که نام شرکت و تاریخ و شماره و ... هست
کادر اول مشخصات شرکت است
کادر دوم مشخصات شرکت مشتری است
در لیست کالاها همه چیز توسط کاربر در خود جدول تایپ می شود حتی شرح کالا و فقط فیلدهای استنتاجی و محاسباتی مانند جمع های کل و قم به حروف و... بصورت اتوماتیک درج می شود

توضیحات
به غیر از فرم فاکتور یک فرم دیگر داریم که فرم تنظیمات است و در آن شماره شروع فاکتور و درصد مالیات و عوارض و... قابل تنظیم است
فقط پزارش فاکتور ها را داریم یعنی با ورود فیلد های کلیدی در هر لحظه فاکتور ها قابل جستجو باشد
اگر قرار به پشتیبانی سیستم هم باشد نظر شما درمورد چگونگی پشتیبانی چیست؟

ممنون از اینکه کمک می کنید :قلب:

fa_karoon
چهارشنبه 06 دی 1391, 11:41 صبح
سلام دوستان، من هم تقریبا همچین سوالی دارم، برای اینکه تاپیک اضافی باز نکنم، گفتم همین جا بپرسم، البته می بینم کسی تو این تاپیک نظر نداده!!! من هم نرم افزاری دارم که مشخصات شخصی و مالی دانش آموزان رو می گیره و یه جستجو خوب می خواد که به راحتی بتونه یه گزارش از وضعیت تحصیلی و مالی دانش آموز بیرون بده، نرم افزار گزارش گیرم هم Stimul Report هست و بانک SQL Server و به زبان سی شارپ فکر می کنید 1 تا 2 دو میلیون خوبه یا زیاده؟ مرسی از دوستانی که جواب خواهند داد

bethoveen
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 13:16 عصر
سلام دوستان، من هم تقریبا همچین سوالی دارم، برای اینکه تاپیک اضافی باز نکنم، گفتم همین جا بپرسم، البته می بینم کسی تو این تاپیک نظر نداده!!! من هم نرم افزاری دارم که مشخصات شخصی و مالی دانش آموزان رو می گیره و یه جستجو خوب می خواد که به راحتی بتونه یه گزارش از وضعیت تحصیلی و مالی دانش آموز بیرون بده، نرم افزار گزارش گیرم هم Stimul Report هست و بانک SQL Server و به زبان سی شارپ فکر می کنید 1 تا 2 دو میلیون خوبه یا زیاده؟ مرسی از دوستانی که جواب خواهند داد
دوست من نمیخوام بهت قیمت بدم اما من برای وب سایت یک مدرسه که امکان مشاهده انلاین نمرات دانش اموزا جز سخترین قسمتهاش بود حدود 800تومن با گروه دو نفره توافق کردم...البته الان اگه همینو بدی به یه متقلب برمیداره از تو نت یه پروژه دان میکنه رنگ و روشو عوض میکنه و با قیمت پایین میفروشه....