ورود

View Full Version : سوال: اتصال mysql به c#

reza69
شنبه 18 آذر 1391, 09:04 صبح
سلام
بعد از اینکه من برنامه c# رو به mysql متصل کردم و همه کارها تمام شد برای انتقال برنامه به یه کامپیوتر دیگه باید چه کاری انجام بدم؟ اصلا فایل های دیتابیس mysql کجا ذخیره میشن؟ با چه پسوندی؟ من هرچی تو پوشه mysql خودم گشتم چیزی پیدا نکردم.

سعید صابری
شنبه 18 آذر 1391, 21:31 عصر
بهترین راه اینه که از دیتابیستون یک خروجی بگیرید و در سیستم مشتری اجرا کنید یا می تونید از نسخه بدون نیاز به نصب استفاده کنید که باید یک سری فایل همراه برنامه خودتون جابه جا کنید.

reza69
یک شنبه 19 آذر 1391, 22:14 عصر
بهترین راه اینه که از دیتابیستون یک خروجی بگیرید و در سیستم مشتری اجرا کنید یا می تونید از نسخه بدون نیاز به نصب استفاده کنید که باید یک سری فایل همراه برنامه خودتون جابه جا کنید.
میشه همه این روشهایی که گفتید رو توضیح بدید.(مرحله به مرحله)

سعید صابری
دوشنبه 20 آذر 1391, 15:12 عصر
شما اول بگید می خواهید روی سیستم مشتری mysql نصب کنید یا خیر؟
یا برنامه تون تک کاربره هست یا شبکه؟
مشخص کنید تا بتونم بهتر راهنماییتون کنم

reza69
سه شنبه 21 آذر 1391, 11:19 صبح
شما اول بگید می خواهید روی سیستم مشتری mysql نصب کنید یا خیر؟
یا برنامه تون تک کاربره هست یا شبکه؟
مشخص کنید تا بتونم بهتر راهنماییتون کنم
اولا برنامه شبکه نیست. فرق کد نویسی های برنامه های شبکه و تک کاربره چیه؟
قبل از این که جواب سوالهای قبلی رو بدید میخواستم بدونم چجوری باید تکس باکس هامو به دیتابیس وصل کنم؟ آخه وقتی با sql server کار میکردم خواص data bindings>text تکس باکسمو روی فیلدهای مربوطه در جدول دیتا بیسم تنظیم میکردم ولی موقعی که میخوام این کارو با my sql انجام بدم هیچ تنظیماتی برای mysql وجود نداره.
به عکس زیر دقت کنید
96459

سعید صابری
سه شنبه 21 آذر 1391, 14:59 عصر
اولا برنامه شبکه نیست. فرق کد نویسی های برنامه های شبکه و تک کاربره چیه؟

در برنامه شبکه حتما باید mysql server نصب بشه و در کل تنظیمات و برنامه نویسی خاص خودش باید انجام داد.ولی در برنامه تک کاربره نیاز نیست از نسخه سرور استفاده بشه و از نسخه پرتابل هم میشه استفاده کرد.
در جواب سوال بعدی بگم بنده در #c هیچ تخصصی ندارم.

reza69
سه شنبه 21 آذر 1391, 17:54 عصر
در برنامه شبکه حتما باید mysql server نصب بشه و در کل تنظیمات و برنامه نویسی خاص خودش باید انجام داد.ولی در برنامه تک کاربره نیاز نیست از نسخه سرور استفاده بشه و از نسخه پرتابل هم میشه استفاده کرد.
در جواب سوال بعدی بگم بنده در #c هیچ تخصصی ندارم.
یعنی نمیتونیم از mysql در شبکه استفاده کنیم؟ منظورتون از پرتابل همون mysql ی هست که دارم ازش استفاده میکنم؟
جواب سوال قبلی رو هم پیدا کردم.(برای کسانی که به c# علاقه دارن. توضیح: اصلا نیازی به اتصال تسکت باکسها از طریق data bindings نیست. فقط کافیه کدی که در زیر اومده وارد دکمه insert فرممان کنیم. )
کد ورود اطلاعات به جدول mysql به زبان c#

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
string myconstring = "server=localhost;database=regdata;uid=root;passwor d=123;";
MySqlConnection connection = new MySqlConnection(myconstring);
MySqlCommand cmd;
connection.Open();
try
{
cmd = connection.CreateCommand();
cmd.CommandText = "insert into regtable(name,family,regcode,birthday,location)val ue(@name,@family,@regcode,@birthday,@location)";
cmd.Parameters.AddWithValue("@name", txtname.Text);
cmd.Parameters.AddWithValue("@family", txtfamily.Text);
cmd.Parameters.AddWithValue("@regcode", txtregcode.Text);
cmd.Parameters.AddWithValue("@birthday", txtbirthday.Text);
cmd.Parameters.AddWithValue("@location", txtlocation.Text);
cmd.ExecuteNonQuery();
}
catch (MySqlException ex)
{
MessageBox.Show(ex.ToString());
}
connection.Close();
}

سعید صابری
سه شنبه 21 آذر 1391, 20:05 عصر
یعنی نمیتونیم از mysql در شبکه استفاده کنیم؟
من کی چنین حرفی زدم؟!!!!!

منظورتون از پرتابل همون mysql ی هست که دارم ازش استفاده میکنم؟

پرتابل به نسخه میگن که نیاز به نصب ندارم من نمیدونم شما از چه نسخه ای دارید استفاده می کنید.

reza69
سه شنبه 21 آذر 1391, 22:16 عصر
من کی چنین حرفی زدم؟!!!!!

پرتابل به نسخه میگن که نیاز به نصب ندارم من نمیدونم شما از چه نسخه ای دارید استفاده می کنید.
من از نسخه mysql 5.5 استفاده می کنم من این نسخه رو نصب کردم مگه میشه بدون نصب از mysql استفاده کرد؟چه نسخه هایی؟

سعید صابری
چهارشنبه 22 آذر 1391, 17:41 عصر
همه نسخه ها تقریبا. نسخه zip یا Non-instal از سایتش دانلود کن