PDA

View Full Version : گفتگو: نظر سنجی در مورد این وب سایت

s2/mri
شنبه 18 آذر 1391, 22:21 عصر
سلام
یه سایتی طراحی کردم (البته فعلا به صورت آزمایشی اپلود کردم )
میخواستم نظر شما را در مورد طراحیش بدونم، سرعت بار گذاری و نوع مرورگری که استفاده کردید و هم بنویسید

www.pause.ir
(http://pause.xzn.ir/)

پیشاپیش از نظراتتون ممنون میشم

pary_daryayi
یک شنبه 19 آذر 1391, 07:38 صبح
من با فایر فاکس دیدم . سرعت بارگذاری بد نبود.
--------
من از طراحی هایی که قالب بندیش کاملا مشخص و منظمه خیلی خوشم میاد .رنگهای مختلف رو خوب با هم استفاده کردید. من دوست داشتم .
هنوز کامل نیست نه ؟ چون منو ها کار نمیکرد .
موفق باشید

s2/mri
یک شنبه 19 آذر 1391, 11:55 صبح
من با فایر فاکس دیدم . سرعت بارگذاری بد نبود.
--------
من از طراحی هایی که قالب بندیش کاملا مشخص و منظمه خیلی خوشم میاد .رنگهای مختلف رو خوب با هم استفاده کردید. من دوست داشتم .
هنوز کامل نیست نه ؟ چون منو ها کار نمیکرد .
موفق باشید

ممنون
سایت که کامل نشده هنوز، صفحات به صورت static هستن و فقط یه نسخه ازمایشیه
منو ها کار میکنه ، ولی لینک های داخل content نه :خجالت:

2undercover
یک شنبه 19 آذر 1391, 13:15 عصر
به نظر من هم قالب کلیش خیلی قشنگ بود!تبریک!

ولی همه جا از عکس به جای متن استفاده کردید که اصلا استاندارد نیست!برای مثال منو ها رو با متن به راحتی می تونستید در بیارید!

moshaver71
یک شنبه 19 آذر 1391, 13:22 عصر
فایرفاکس
طرحتون جالب بود ولی ای کاش کمتر از عکس استفاده میکردید + ای کاش کمی هم به فرم ازتباط با ما استایل بدید

khanlo.javid
یک شنبه 19 آذر 1391, 13:28 عصر
سلام سعید جان بهت تبریک میگم سایتت جالب بود من از منوی افقیت خوشم اومد که به صورت ajax بارگذاری میشه ، فقط از رنگ قرمزی که برای باکس ها استفاده کردی خوشم نیومد یه جورایی ساده به نظر میرسه بهتره یه طرح بهش بدی تا از حالت سادگی در بیاد .

موفق باشی دوست عزیز.

s2/mri
یک شنبه 19 آذر 1391, 13:43 عصر
به نظر من هم قالب کلیش خیلی قشنگ بود!تبریک!

ولی همه جا از عکس به جای متن استفاده کردید که اصلا استاندارد نیست!برای مثال منو ها رو با متن به راحتی می تونستید در بیارید!

ممنون، برا این بیشتر از عکس استفاده کردم که جناب اقای IE :عصبانی++: ، فونت (font-face@) رو ...
وباید تو همه مرور گرها باید یکسان نمایش داده بشه!!

s2/mri
یک شنبه 19 آذر 1391, 13:53 عصر
سلام سعید جان بهت تبریک میگم سایتت جالب بود من از منوی افقیت خوشم اومد که به صورت ajax بارگذاری میشه ، فقط از رنگ قرمزی که برای باکس ها استفاده کردی خوشم نیومد یه جورایی ساده به نظر میرسه بهتره یه طرح بهش بدی تا از حالت سادگی در بیاد .

موفق باشی دوست عزیز.

ممنون محمد جان

برا رنگ قرمز باکس ها . به نظرت از چه رنگایی میشه به صورت گرادیانت استفاده کرد(با توجه به ارتفاع کم).
اگه ایده ای داری ممنون میشم راهنماییم کنی

zarifcomputer
یک شنبه 19 آذر 1391, 17:55 عصر
سلام آقا سعید
من با فایر فاکس دیدم
قالب بندی خوب بود
source صفحه را هم یک نگاهی انداختم . فایل های JQuery را به فرم اضافه کردی ولی متوجه نشدم کجا ازشون استفاده کردی. اگه برای منوها از قابلیت های JQuery استفاده کنی خیلی شیک تر میشه
من خودم استفاده از AJAX را دوست دارم ولی به نظر من از AJAX بهتره که برای نمایش تغییرات در قسمت های کوچکی از صفحه استفاده بشه تا اینکه تمام صفحه با AJAX بار گذاری بشه . فکر میکنم روش استفاده تمام صفحه از AJAX باعث بشه آدرس صفحات سایت در موتورهای جستجو ثبت نشه و این از نظر SEO خوب نیست.

یک پیشنهاد : یک Icon برای سایت درست کن و در Root سایت قرار بده تا در هنگام بارگذاری سایت در کنار آدرس نمایش داده بشه . اینم باعث شیک تر شدن کار میشه .
در مورد رنگها : پیشنهاد میکنم رنگ مشکی به طوسی تیره تغییر کنه و رنگ قرمز را هم کمی روشنتر کن . حس میکنم تضاد رنگها خیلی تنده و حس خشنی !!! بهم میداد

نام کاربری و رمز عبور در یک راستای عمودی قرار ندارند .

از اون لینک پایین صفحه که پنجره تماس با خودتو نشون میداد خوشم اومد . جالب بود آفرین.
در کل خوب بود
16 از بیست

2undercover
یک شنبه 19 آذر 1391, 20:04 عصر
ممنون، برا این بیشتر از عکس استفاده کردم که جناب اقای IE ، فونت (font-face@) رو ...
وباید تو همه مرور گرها باید یکسان نمایش داده بشه!!

من یک نظر مخصوص به خودم دارم اونم اینکه:

این مشکل کاربره که از IE7 ,8 و ...استفاده می کنه وظیفه من نیست که براش بهینه سازی کنم!!!

s2/mri
یک شنبه 19 آذر 1391, 20:21 عصر
فایل های JQuery را به فرم اضافه کردی ولی متوجه نشدم کجا ازشون استفاده کردی.

ممنون مجید جان

فایل های jquery که گذاشتم برای submit کردن فرمه. برا اینکه اگه کاربر فیلدها رو خالی گذاشت به کاربر پیغام بده و یه درخواست اضافی به سرور نفرسته

s2/mri
یک شنبه 19 آذر 1391, 20:28 عصر
من یک نظر مخصوص به خودم دارم اونم اینکه:

این مشکل کاربره که از IE7 ,8 و ...استفاده می کنه وظیفه من نیست که براش بهینه سازی کنم!!!

ممنون دوست عزیز

منم کاملا با حرف شما موافقم ولی خاصیت cross browser بودن سایت چی میشه!

من تاجایی که تونستم از فایل PIE برای رندر کردن CSS3 تو مرورگر IE استفاده کردم که جواب هم گرفتم(مثل گرادیانت ها، border radius و ...) ولی فونت و نشد و تا جایی که من دنبالش بودم به چیزی بر نخوردم که این کارو برام انجام بده