ورود

View Full Version : برنامه های نوشته شده تو کامپیوتر دیگران اجرا نمیشه!! حتی نصب نمیشه

shirzad_info
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 15:12 عصر
با سلام
ممنون میشم اگه سوالمو جواب بدین چون خیلی برام مهمه خیلی خیلی

من برنامه هایی که در ویژوال بیسیک مینویسم توکامپیوتر هایی که ویژوال بیسیک نیست حتی نصب نمیشه چه برسه به اجرا !!؟؟

و لی اگه ویژوال بیسیک باشه مشکلی نیست بعضی از دوستان گفتن که فایل run time ویژوال بیسیک رو همراش بزار و لی آخه نصب نشدن چه ربطی به این داره؟

خیلی خیلی برام مهمه لطفا کمکم کنین من میخوام یه سایت راه بندازم و برنامه هامو توش بزارم همه استفاده کنن و این مشکل نمیزاره که من اینکارو بکنم

اصلا برام توضیح بدین دقیقا شما چیکار میکنین تا برنامه هاتون تو هر کامپوتری اجرا بشه

مثل گذاشتن فایلهای ocxدر کنار فایل برنامه و ............
ممنون میشم

بابک زواری
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 15:14 عصر
نصب نمیشه یعنی چی ؟ دقیقا توضیح بده

shirzad_info
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 15:39 عصر
من وقتی برنامه رو نوشتم با هر برنامه ستاپ سازی ستاپ بسازم هر کدوم خطای جداگانه ای میده و لی مفهوم همه یکیه فقط یکی یادمه با برنامه setup factory امتحان کردم این خطا رو داد
inf install failure.reason:x البته اون حرف آخری یه کلمه ناخوانا بود نمیدونم چیکار کنم
پاک گیج شدم این همه زحمت بکش آخرش هم هیچ چی
من میخوام بدونم همه زبانهای برنامه نویسی اینطورین یا فقط ویژوال بیسیک از هرکی میپرسی یه نظر میده مثلا اسم یه فایل میدن میگن اینو همراه برنامه بزار یکی از دوسنان گفت وقتی از بانک اکسس تو برنامه استفاده میکنی باید access search engine رو همرا ه فایل برنامت بزاری
اسم چند تا فایل گفت که فقط اونا 11 مگابایت بودن !!! خلاصه نمیدونم
شما یه توضیحی بدین وقتی برنامه رو درست کردم چه فایلهایی روئ کنار برنامه بزارم و.....
ممنون میشم

بابک زواری
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 19:58 عصر
شما در Setup از فایل Inf استفاده کرده اید ؟

shirzad_info
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 20:07 عصر
من فایل VBRun60sp6 رو همراه فایلهای برنامه گذاشتم نمیدونم پسوندش چیه و چند تا فایل ocxفقط همینها هستن این رو هم یکی از دوستان گفتن که باید بزارم

Typisch_VB6
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 20:37 عصر
ba package vb ye setup dorost kon
bad filaye asli ro bardar ba ye barnameye dige besaz ....
msvbvm60.dll
COMCAT.DLL
asycfilt.dll
oleaut32.dll
olepro32.dll
Project1.exe
VB6STKIT.DLL
stdole2

shirzad_info
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 21:45 عصر
یعنی بعد از اینکه با پکیج ویژوال بیسیک ستاپ ساختم اون ستاپ رو بردارم و با یه برنامه دیگه بسازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

shirzad_info
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 22:34 عصر
من با پکیج ویژوال بیسیک ساختم ولی حجمش خیلی زیاد میشه برنامه من 2 مگابایته وقتی ستاپ ساختم شد 14 مگابایت !!! اینطوری نمیشه برای دانلود تو سایت گذاشت من میخوام بدونم برنامه های دیگه چرا اینطور نیستن
لطفا کمکم کنین
با تشکر

sohrab o
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 23:35 عصر
ببین احتمالا از کامپوننت های زیادی استفاده کردی واسه همین حجم setup بالا میره

ehsan_ansaripoor
جمعه 07 بهمن 1384, 00:42 صبح
دوست عزیز تقریبا همه برنامه نویسان VB از این قضیه رنج می برند و تقریبا همه خاطره بدی از توزیع برنامه هاشون دارند شما هم مستثنا نیستید.

به نظر بنده شما برای توزیع برنامه تون باید از یک برنامه Setup ساز قوی استفاده کنید مثل
Install Vise و یک بار برای همیشه این فایلها را داخل یک شاخه بریزی و به Setup برنامت اضافه کنی

ASYCFILT.DLL - COMCAT.DLL - DAO350.DLL - EXPSRV.DLL - MSBIND.DLL - MSDBRPTR.DLL - MSDERUN.DLL - MSJET35.DLL - MSJINT35.DLL - MSJTER35.DLL - MSRD2X35.DLL - MSREPL35.DLL - MSSTDFMT.DLL - MSVBVM60.DLL MSVCRT40.DLL - OLEAUT32.DLL - OLEPRO32.DLL - SCRRUN.DLL - STDOLE2.TLB - VB5DB.DLL - VB6STKIT.DLL VBAJET32.DLL - VBAME.DLL

و اگر از بانکهای اطلاعاتی Access استفاده می کنی فایل زیر را با سوئیچ Q/ نصب کن.
MDAC_TYP.EXE /Q

shirzad_info
جمعه 07 بهمن 1384, 11:10 صبح
یعنی چی با سوِِییچ Q/ نصب کنم
ممنون میشم اینو یه مقدار تو ضیح بدین

ehsan_ansaripoor
شنبه 08 بهمن 1384, 23:39 عصر
یعنی چی با سوِِییچ Q/ نصب کنم
ممنون میشم اینو یه مقدار تو ضیح بدین

دوست عزیز فایل MDAC_TYP.EXE یک Cab فایل است و اگر این فایل را اجرا کنید می بینید که از شما ابتدا سوال می کند و در مقابل پاسخ Yes شروع به نصب شدن می کند برای اینکه این فایل به صورت خودکار نصب شود باید از سوئچ Q/ استفاده کنید برای Test شما داخل Start گزینه Run این فایل را با سوئیچ Q/ اجرا کن.

نکته) بین MDAC_TYP.EXE و Q/ یک فاصله وجود دارد.