View Full Version : مشکل در وارد کردن یک کنترل بر روی WindowMain
hsoft_project
یک شنبه 19 آذر 1391, 12:58 عصر
سلام بر تمامی اساتید محترم راستش من یک شمایل ویندوز ساختم در blend یک فایل xaml دارم که کل شمایلم رو تو اون تعریف کردم و وقتی اون شمایل رو لینک میکنم به MainWindow.xaml بعد هر کنترل دیگه میارم روش نمایش نمیده ولی تو کد های xaml ویندو نشونش میده مثلا دکمه که در زیر انداختم رو window ولی نشونش نمیده کسی میدونه ایراد از کجاست
hsoft_project
یک شنبه 19 آذر 1391, 12:59 عصر
اگر دقت کنید کد button خلق شده رو در کد ها انتخاب کردم ولی نمایشش نمیده چرا نمیدونم
Amir Oveisi
دوشنبه 20 آذر 1391, 07:58 صبح
شمایل؟ :| منظورتون رو متوجه نشدم!
اگر منظورتون Style هست، مشکل از Style تعریف شده ممکنه باشه. به چه شکلی تعریفش کردید؟
مهدی فرزاد
دوشنبه 20 آذر 1391, 08:26 صبح
سلام
در تعریف استایل شما مشکل وجود داره
استایل شما باید شامل یک کنترل AdornerDecorator که درون اون یک ContentPresenter قرار داره برای نمایش المنت هایی که در ویندوز قرار میگیرند باشه
محدوده AdornerDecorator و ContentPresenter دورن اون محدوده ای هست که تمام کنترل های ویندوز شما درون اون قرار میگیره
آموزش آخر من رو ببینید من به این نکته اشاره کردم
پ و : لطفا از دادن پست هایی با محتوای " کسی نیست جواب بده " و مشابه خوداری کنید کمی صبر کنید جواب شما داده میشه
hsoft_project
دوشنبه 20 آذر 1391, 10:55 صبح
سلام
در تعریف استایل شما مشکل وجود داره
استایل شما باید شامل یک کنترل AdornerDecorator که درون اون یک ContentPresenter قرار داره برای نمایش المنت هایی که در ویندوز قرار میگیرند باشه
محدوده AdornerDecorator و ContentPresenter دورن اون محدوده ای هست که تمام کنترل های ویندوز شما درون اون قرار میگیره
آموزش آخر من رو ببینید من به این نکته اشاره کردم
پ و : لطفا از دادن پست هایی با محتوای " کسی نیست جواب بده " و مشابه خوداری کنید کمی صبر کنید جواب شما داده میشه
با تشکر از پاسخ شما من اموزش اخر شما رو نگاه کردم واین نکاتی رو هم که میگید کاملا رعایت کردم و این دو تا تگ رو در محدوده grid گذاشتم ولی کنترل ها رو که اضافه میکنم ولی بازم تو لیست کنترل button میاد ولی نمایش داده نمیشه اون دوستمونم که میگه مشکل از style هست خب اینو که خودمم میدونم ولی مشکل نمیدونم کجاشه و چه تگی کم و یا شایدم زیاد داشته باشه
alihassanabadi
دوشنبه 20 آذر 1391, 11:04 صبح
سلام
مشکل از style هست خب اینو که خودمم میدونم ولی مشکل نمیدونم کجاشه و چه تگی کم و یا شایدم زیاد داشته باشه
چه جوری میشه استایل رو ندید و پاسخ داد که کدوم تگ اشتباس
یا اگه نمیخوای کسی سورس استایل رو ببینه فایل dll شو بزار تا دیکد کنیم:لبخند:
برادر source استایل رو بزار تا بچه اگه تونستن کمک کنن
با تشکر
hsoft_project
دوشنبه 20 آذر 1391, 11:31 صبح
مشکل رفع شد دقیقا مشکل از محل قرار گیری تگ های AdornerDecorator و ContentPresenter که با جا به جایی این دو تگ در محل خودشون همه چیز درست شد بازم دوسته عزیزم مهدی فرزاد (http://barnamenevis.org/member.php?67273-%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D8%AF) از شما تشکر میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.