PDA

View Full Version : QUERY خطا میده

شفیعی
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 18:40 عصر
سلام
دوستان من در یک برنامه یک QUERY به شکل زیر نوشته ام وقتی برنامه می خواهد این قسمت را اجرا کند قفل می کند علت چیست

S1:='SELECT DISTINCT Informations.Serial, Informations.A, Informations.B, Informations.C';
S1:=S1+' FROM "'+'Informations.DB" Informations ';
S1:=S1+' WHERE NOT Informations.Serial IN (SELECT DISTINCT Emkanat.ID FROM "'+'Emkanat.DB" Emkanat';
S1:=S1+' WHERE Emkanat.Name =:NAME) ';
Query3.Active :=FALSE;
QUERY3.DATABASENAME:=ExtractFilePath(Application.E xeName)+'Database\';
Query3.SQL.Clear;
Query3.SQL.Add(S1);
Query3.Active :=TRUE;

mzjahromi
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 19:49 عصر
حجم اطلاعات؟؟؟؟؟
حجم اطلاعاتت چقدره؟
پارادوکس بهینه سازی اش خیلی ضعیفه. یه ربع ساعت 20 دقیقه ای صبر کن اگه باز شد معلومه از حجم اطلاعاتت هست باید Query رو Optimize کنی. من یک Query داشتم 10 دقیقه طول می کشید Optimize کردم شد 5 ثانیه.
حجم اطلاعات کدوم جدولت خیلی زیاده؟؟(البته اگر از حجم اطلاعات باشه)

شفیعی
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 22:11 عصر
سلام
دوست عزیز در فایل اول اطلاعات شخصی افراد نگه داری می شود که یک فیلد دارد که در آن تصویر شخص نیز ذخیره می شود کل رکوردهای فیلد اول 1800 (مگا بایت 4.25 حجم فایل است ) تا می شود و دومی حدود 100 تا رکورد دارد (فایل MB حدود 22.4 MG ظرفیت دارد ) برای حل مشکل باید چکار کرد لطفا بیشتر توضیح دهید
در ضمن می خواستم بپرس بهتر عکس افراد را در بانک نگهداری کنم یا از روش دیگری استفاده کنم

jirjirakk
جمعه 07 بهمن 1384, 06:39 صبح
سلام جناب شفیعی
قبلا توی همین انجمن یک بحث بود واسه همین موضوع که عکس رو توی دیتابیس ذخیره کنیم یا مسیرش رو (صحبت ها بین عمو اینپرایز و حاج کامبیز خجسته و سایرین بود)
فکر کنم بستگی به کار داشته باشه
اما در کل دیتابیس یک خوبی که داره مشکل آدرس دهی دیگه نداری
یه چیز دیگه هم اینکه اگه آدرس رو ذخیره کنی باید امنیت دسترسی به اون آدرسی و که قرار هستش عکس ها رو توش بریزی در نظر بگیری و اگر عکس حذف شد و اگر و اگر های دیگر

شفیعی
جمعه 07 بهمن 1384, 07:54 صبح
سلام
درمورد سوال اول (QUERY) باید چکار کرد آیا ذخیره عکس در بانک اطلاعاتی سرعت را پایین نمی آورد یا حجم فایل را بالا نمی برد

شفیعی
جمعه 07 بهمن 1384, 19:10 عصر
این پیغام خطا یعنی چه ؟

Query5.Filtered := false
[Error] GOZARESH2.pas(125): Missing operator or semicolon

شفیعی
جمعه 07 بهمن 1384, 23:48 عصر
سلام
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=35200&highlight=QUERY

mzjahromi
شنبه 08 بهمن 1384, 08:32 صبح
این پیغام خطا یعنی چه ؟