ورود

View Full Version : difference between access and delphi data base

Silverboy
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 20:39 عصر
سلام دوستان

من یه سری اطلاعات درباره تفاوت های بانک های اطلاعاتی access و delphi میخواستم

کسی میتونه کمک کنه ؟!
یا آدرسی لینکی چیزی در این مورد داره ؟

ممنون میشم . در اختیارم قرار بدین

vcldeveloper
جمعه 07 بهمن 1384, 03:06 صبح
اگه یخورده دقت کنید، متوجه میشید که همچین مقایسه ایی ممکن نیست. دلفی یک زبان/محیط برنامه نویسی هست که میشه از طریق اون با موتورهای بانک اطلاعاتی مختلفی مثل Access ارتباط برقرار کرد و از اونها به عنوان مخزنی برای اطلاعات استفاده کرد.
Access یک موتور بانک اطلاعاتی هست که داده های بانک را مدیریت میکنه و در اختیار برنامه های دیگه (از جمله برنامه های نوشته شده با دلفی قرار میده).
در نتیجه کار این دو برنامه کاملا با همدیگه فرق میکنه و قابل قیاس نیستند.

Silverboy
یک شنبه 09 بهمن 1384, 12:36 عصر
دوست عزیز درسته حق با شماست
من هم منظورم چیز دیگه ای است منظور database پیش فرض delphi است فکر کنم اسمش interbase باشه !!

vcldeveloper
یک شنبه 09 بهمن 1384, 13:16 عصر
Interbase یک نرم افزار جدا از دلفی هست و یک SQL Server محسوب میشه، باید اونو با MySQL, MS SQL Server یا Oracle Database مقایسه کنید، نه با Access. Access را باید با Paradox و dBase و سایر موتورهای پایگاه داده دسکتاپ مقایسه کنید.
راستی، در دلفی چیزی به اسم دیتابیس پیش فرض وجود نداره.

mzjahromi
یک شنبه 09 بهمن 1384, 13:34 عصر
. Access را باید با Paradox و dBase و سایر موتورهای پایگاه داده دسکتاپ مقایسه کنید.
راستی، در دلفی چیزی به اسم دیتابیس پیش فرض وجود نداره.
فکر می کنم منظور دوستمون هم پارادوکس باشه.

Silverboy
دوشنبه 10 بهمن 1384, 09:25 صبح
من دلفی کار نیستم ...

ولی تفاوت بین یک database و زبان برنامه نویسی رو درک میکنم ....

در ضمن یک database به ذات database بودنش میتونه با سایر database ها مقایسه بشه و لزومی نداره که حتما رده desktop باشه

من از دلفی خبر ندارم ولی در حال حاضر اکثر زبان های معتبر دنیا یک databases پیش فرض دارند که معمولا با اون کار میکنند