View Full Version : معادلهای دلفی در اکلیپس
champion
دوشنبه 20 آذر 1391, 21:20 عصر
دوستان و اساتید سلام
من با دلفی برنامه نویسی میکنم و مدتی هست روی جاوا و اکلیپس کار میکنم که برای اندروید برنامه بنویسم . راستش دنبال بعضی معادلها میگردم که توی ذهنم اکلیپس جا بیوفته
دوستان اگه اطلاعاتی دارن لطفتا منو راهنمایی کنند
1- اگه بخوام برنامه رو فقط کامپایل کنم و نخوام اجرا بشه
2- راهنمای اکلیپس برای syntaxدستورات جاوا و خود اکلیپس امکانی داره ؟ منظورم اینه که توی دلفی زیر هر کلمه کلیدی یا دستوری بایستیم و ctrl+F1 رو بگیریم راهنمای نرم افزار روی همون دستور یا موارد مشابه میره و خیلی راخت میشه از اطلاعاتش استفاده کرد. توی اکلیپس چه جوری میشه راهنمای نرم افزار و به خصوص دستورات رو دید؟
3- بعد از اینکه کلید یا کنترلهای مشابه دیگه رو روی فرم میزاریم چه جوری باید برای رخداد کلید کد نوشت ؟ چون سورس اون xmlهست و چیزی به اسم ایونت من پیدا نکردم.
Nevercom
سه شنبه 21 آذر 1391, 01:33 صبح
1- اگه بخوام برنامه رو فقط کامپایل کنم و نخوام اجرا بشه
وقتی تغییراتی ایجاد میکنید، اگر گزینه ی Build Automatically (از منوی Project)، پروژه Build میشه. اگر اشتباه نکنم با Clean کردن پروژه هم عملیات Build انجام میشه (مطمئن نیستم)
2- راهنمای اکلیپس برای syntaxدستورات جاوا و خود اکلیپس امکانی داره ؟ منظورم اینه که توی دلفی زیر هر کلمه کلیدی یا دستوری بایستیم و ctrl+F1 رو بگیریم راهنمای نرم افزار روی همون دستور یا موارد مشابه میره و خیلی راخت میشه از اطلاعاتش استفاده کرد. توی اکلیپس چه جوری میشه راهنمای نرم افزار و به خصوص دستورات رو دید؟
من بصورت کلی در مورد Eclipse صحبت نمیکنم، چون من فقط برای اندروید از اکلیپس استفاده میکنم (اکلیپس علاوه بر جاوا از زبان های دیگه ای مثل ++C و PHP هم پشتیبانی میکنه)،
اگر برای کلاس های مورد استفاده، Javadoc موجود باشه، اگر موس رو روی نام تابع یا کلاس... نگه دارید یا F2 رو بزنید، توضیحات نمایش داده میشه. برای اندروید هم اگر Sources رو از SDK دانلود کنید Javadoc در دسترس خواهد بود (اطمینان ندارن که بدون وجود Sources موجود نباشه)
3- بعد از اینکه کلید یا کنترلهای مشابه دیگه رو روی فرم میزاریم چه جوری باید برای رخداد کلید کد نوشت ؟ چون سورس اون xmlهست و چیزی به اسم ایونت من پیدا نکردم.
در مورد برنامه نویسی GUI برای جاوا اطلاعی ندارم، اما برای پلتفرم اندروید دو روش موجود هست.
یکی اینکه در Attributeهای هر Element (مثلاً Button) خصوصیت onClick رو استفاده کنید و مقدار اون رو برابر اسم اون تابعی قرار بدید که با کلیک قراره اجرا بشه (متد باید یه ساختار استاندارد داشته باشه، مثلا خروجی نداشته باشه - void - و فکر کنم یه آرگومان view داشته باشه)
راه دیگه این هست که پس از لود کردن layout و لینک کردن اون به کلاس جاوا (setContentView) توسط متد findViewById یه instance از هرکدوم از اشیاء بدست بیارید و باهاش کار کنید (مثلاً onClickListener برای رویداد Click)
champion
سه شنبه 21 آذر 1391, 21:13 عصر
دوست عزیزم بابت راهنمایی خیلی ممنون راستش دو مورد اخر رو درست متوجه نشدم امکانش هست با یه مثال عملی بیشتر توضیح بدین ؟
Nevercom
سه شنبه 21 آذر 1391, 23:30 عصر
/**
* Set the transition criteria
* @param initState initial {@link State}
* @param transitionDir explicit {@link StateTransitionDirection}
* @param targetState desired {@link State}
*/
public void setStateTransitionCriteria(State initState, StateTransitionDirection transitionDir,
State targetState) {
if (!mStateDepository.isEmpty()) {
mStateDepository.clear();
}
mStateDepository.add(initState);
mTransitionDirection = transitionDir;
mTransitionTarget = targetState;
Log.v(LOG_TAG, "setStateTransitionCriteria: " + printStates());
}
کد بالا رو ببینید، کامنت با **/ شروع شده، این تگ مربوط به Javadoc هست. اگر جایی در برنامه از این متد استفاده بشه، وقتی موس رو روی متد نگه دارید یا F2 رو بگیرید، توضیحات (همون توضیاتی که در این مثال، قبل از تعریف متد و در تگ Javadoc نوشته شده) نمایش داده میشه.
یک Button در فایل XML تعریف می کنیم، این شئ بواسطه ی خصوصیت android:id شناخته میشه
کد زیر یک رفرنس از Button رو بدست میاره، و در رویداد کلیک Button یک متد اجرا میشه (addTask):
Button addButton = (Button) findViewById(R.id.addtask_button);
addButton.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
public void onClick(View arg0) {
addTask();
}
});
روش دیگه هم عرض کردم، یک متد ایجاد میکنید که در رویداد کلیک اجرا بشه، و بعد در فایل XML که Layout رو ایجاد میکنید خصوصیت android:onClick رو به شئ اضافه میکنید و نام متد رو براش تعیین میکنید.
همونطور که گفتم متد موردنظر باید یه فرمت خاص داشته باشه، اما چون الان حضور ذهن ندارم (من از این روش زیاد استفاده نکردم) براش مثال نزدم، اگر جستجو کنید مثالش رو پیدا می کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.